Komentari na vest

Lazetić oduševljen mečevima sa Vojvodinom: Pravi rolerkosteri, mnogo sam naučio od kolege Bandovića

B

Bob.f

pre 12 dana

Bravo za Vojvodinu Tsc,Partizan a i Cuku...Milina je gledati te utakmice.. C.z je sramota za Srpski fudbal..
C

Chiske1

pre 12 dana

Milina gledati crnog blizanca i cuku? Se salis?
N

Naopako

pre 12 dana

Kako me nervirate sa fazonima crni su bolji od crvenih i obrnuto. Oba su kanceri naseg fudbala. Evil Incarnate.
N

Nkbibubububub

pre 12 dana

Mi opet u LS...Bari/Tokio, pusa, bokić
D

Don Vito Corleone@Blok

pre 13 dana

@Blok – da,da, vrlo interesantno! Nisam se toga setio, a ja sam mislio da nas je Borjan, uvodio dalje, neprekidnim odbranama penala u produžecima! Vidiš, ja sam se odmah setio Borjana, a ti se nisi setio onih “petardi” i “šestardi”, koje nam je priređivao ovaj imitator-trenera, u toj istoj LŠ!
Б

Блок

pre 12 dana

Држ' се боћања. Сунце ти ...победили Ливерпул, Олимпијакос,реми Наполи ....и лик очекује против Бајерна,Тотенхема рапсодију . Па тај Бајерн је Тотенхему дао пет шест комада у Лондону.
K

Klasika

pre 13 dana

Grobarski botovi koji su placeni da pljuju po MIlojevicu
V

Vojvodina promoviše

pre 13 dana

Mlade. Juče četiri od 19 do 22 g od Ivanovića preko Zukića Korać Radulović koji su uz Serija bili najbolji. Još da je dao Jovanoviću bar pola sata verovatno bi Vojvodina dala još koji gol
C

Chiske1

pre 12 dana

Jovanovice bi naglavacke izbacio iz kluba!!!
U

Ubububu

pre 12 dana

Jel igro brat Mandara? A sila Boga ne moli, Bog silu ne voli...Kakva seljana..jbt
T

Tubeki

pre 13 dana

11 srpskih igraca 4 mlada u21 Zvezda juce 16 igraca, 5 Srba, Mahom stariji igraci bez ijednog u21 srpkog igraca Partizan malo bolji sa 3 u21, sve ostalo stranci
J

Jbubbuvuy

pre 12 dana

O čemu ti pričaš? 35000 gledalaca...Pa nije ovo takmičenje ko će natrpati više balavaca..Mi prodali Mijatovića i Nedeljkovićs za paretine...Koliko treba da ih imamo 20?
N

Nenad1246

pre 13 dana

Za razliku od trenera-neznalice koji vodi Zvezdu, Lazetić ima njuh i fudbalskog šmeka da otkrije mlade talente! Sa time se čovek rađa, ili ne rađa! Njemu u timu igra 4 mladih igrača, a kod onog trenera poznatog po otkazima u inostranstvu i po iznošenju nevažnih statističkih podataka na konferencijama za medije, za njega mladi igrači ne postoje! Zato postoji prazna Marakana, ali nisam siguran da to dopire do svesti onih koji su ovu neznalicu postavili za trenera Zvezde! Potpuno su isti! Neznalica traži neznalicu!
D

Don Vito Corleone*

pre 13 dana

Naravno, vidi se po rezultatima tima TSC, da njihov trener Lazetić ima štofa i da samo napreduje kao trener, iz dana u dan! Trenutno je jedan od 3-4 naših najboljih trenera. Trener Lazetić i u teškim okolnostima daje šansu mladim igračima, za razliku od onog nepomena "mister-otkaza" iz Zvezde, koji mlade fudbalere proganja, a brutalno forsira one tragikomične kreature iz Afrike, maskirane u dresove Zvezde!
Б

Блок

pre 13 dana

Тај мистер је увео Звезду у ЛШ из првог кола квалификација ,што никад нико није урадио. Па потом опет ЛШ,пре тога ЛЕ из првог кола квалификација. Са све појачањима Гобељић,Вулић,Вукановић Напредак...Стојковић трећа лига Њемачке..Вујадин Молдавија ...Родић без мечева ...Јовичић Амкар...Радоњић Чукарички.
n

nick kerr

pre 13 dana

Валтер Зенга прошао Брагу, победио Рому, исто прошао квалификације и несрећно испао. Али се није удварао навијачима па није легенда клуба.
Б

Блок

pre 12 dana

Готовим Зенгу.Ал је побегао после једне сезоне . Ако пратиш довољно Звезду...сети се Зенгине Звезде.Од 91-92 топ топ екипа једна од бољих и талентованихјих. Из првих једанаест ,десеторица отишла у лиге пет ,довољно.
Б

Блок

pre 12 dana

Није исто прошао квалификације ,није тачно. Није играо ЛШ. Тад је било теже. Из првог кола квалификација за ЛШ ,у историји једино је Звезда ушла са Милојевићем.
Z

Zvlat BG

pre 12 dana

Kradljivac nika u pokušaju!
A

Alex20

pre 13 dana

Evo ga sledece sezone u partizaiju i onda krece plac,jos on im fali da se upotpune.
n

nick kerr

pre 13 dana

Докле ћемо да трпимо Лазетића како тек тако тренира неки клуб? Још је почео да даје изјаве након утакмице. Шта хоће тај манијак?
Z

Zvlat BG

pre 13 dana

@Alex - Druže Alex, ja bih voleo da vidim Lazetića na klupi Zvezde! Zvezda bi tada prodisala, a on bi dao šansu svim mladim igračima koji to zaslužuju po njegovoj proceni. Publika bi se vratila na Marakanu! Znaš li zašto nema publike na Marakani, a Zvezda uzima 7. uzastopnu titulu?! Zato što neće da gledaju Kangu, Olanjiku, Nedaje, Đigu i ostale bivše čuvare nacionalnih parkova po Afrikama, maskirane u dresove Zvezde, sa kojima je Zvezda osvojila zadnje 32. mesto u LŠ! Kraj! Nema više!
:

:) :)

pre 13 dana

Nema šanse da neko iz tako dobrog sistema i stabilnog kluba predje u raspad od partizana.
A

Alex20

pre 12 dana

zvlat bg@ kad vi ograniceni mozgovi shvatite da ne mogu da igraju 17 dece mozda nesto i bude od vas,uporedjus tsc i mlade igrace sa Zvezdom,gde je pritisak rezultat.Slazem se da se plasi da pusta mladje igrace al to je sto je.A slobodno pogledaj kad je vodio Cukaricki da l su mu igrali mladji ili stariji,pa ces videti.Druga stvar nije sporno da je terzic upropastio Zvezdu,ali ja idem da gledam klub,jer volim fudbal i Zvezdu,takvi navijaci kao ti nam nisu potrebni,slobodno predji u drugi tabor,onaj manji iskompleksirani klub.