Lepo druženje, ali tužan povod: Remi u derbiju za Radovana Radakovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.12.21. | 20:48

Bivši igrači Crvene zvezde i Partizana odigrali nerešeno - 7:7

Nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde i Partizana ponovo su se sastali na terenu, ovaj put ne velikom i travnatom, već na parketu hale "Pinki" u Zemunu. Iako je bilo pozdrava, osmeha i lepog druženja, povod ove utakmice je nažalost tužan.

Reč je o humanitarnom meču "Asovi za asa", koji je za cilj imao prikupljanje novčane pomoći za lečenje nekadašnjeg golmana crno-belih Radovana Radakovića.

Izabrane vesti

Rezultat je, naravno, bio u drugom planu, ali kao i uvek kada se sastaju večiti rivali srpskog fudbala, i jedni i drugi trudili su se da postignu gol više. Iako je Partizan češće bio u prednosti, utakmica je završena remijem 7:7 (4:4).

Za crveno-bele su igrali: Marko PantelićDragan MladenovićNenad MilijašOgnjen KoromanBoško JankovićDragan BogavacMarijan MarkovićBratislav ŽivkovićMilivoje VitakićVlada MirkovićVladimir DišljenkovićNenad KovačevićSavo PavićevićMilanko RaškovićDragan ŠaracMirko Bunjevčević i Radovan Krivokapić, a za crno-bele: Ivica KraljAlbert NađSavo MiloševićĐorđe TomićStefan BabovićGoran TrobokDamir ČakarMilivoje ĆirkovićGordan PetrićSaša IlićLjubinko DrulovićMilan StojanoskiDarko LazovićBranko Savić, Zoran Mirković i Igor Duljaj.

Zvezdin trener bio je Milovan Rajevac, dok je Partizanovu ekipu vodio Ljubiša Tumbaković.

Nažalost, poseta nije bila na očekivanom nivou, što je istakao i jedan od inicijatora ove utakmice, Albert Nađ.

"Radovan Radaković je naš veliki prijatelj i kolega. Želimo da pokažemo navijačima Zvezde i Partizana da mi jesmo veliki rivali, ali samo na onom zelenom pravougaoniku, a ovako smo kućni prijatelji i kumovi. Šteta što nije došlo više publike, nadam se da će ubuduće biti više gledalaca na ovakvim dešavanjima", poručio je Nađ i dodao da će biti još akcija sličnih ovoj.

Svi ljudi dobre volje koji bi da pomognu Radakoviću, mogu to učiniti slanjem SMS poruke sa tekstom 1082 na 3030.


tagovi

FK Crvena zvezdaFK PartizanVečiti derbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara