Komentari na vest

Lider sam zauzme svoje mesto

j

jad i čemer

pre oko 2 meseca

Jadni mi kada nam golove daju bekovi i halfovi.
M

Milos Svezura

pre oko 2 meseca

Znaci ode Drago!
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

Grobari!!! Sve ce doci na svoje mjesto. I na terenu i van njega. Nemojte brinuti!!!
d

dr finansija

pre oko 2 meseca

poceli ste sad ovog da prodajete
M

MICURA

pre oko 2 meseca

U poslednjih 50 derbija Crvena Zvezda je dobila samo 3 crvena kartona u vecitim derbijima .....Jednom u 92.Min , Jednom u 94. Min , Jednom u 98.min.........gospodin Ilić izvadio zuti cim je video da zadnji igrač Zvezde startuje na Kalulua, pa otcao sa kartonom do njega , a WAR soba - pa to ima samo u svim ligama sveta osim u Srbiji , nekim africkim zemljama , i Severnoj Koriji
M

Mile led

pre oko 2 meseca

Tvoja bol, moja je radost najveća.
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

ovaj spajic je trebao da dobije 4 zuta kartona ,pogledajte prvo poluvreme svaki njegov kontakt na Saldanju u meso . Imao takodje vazdusni duel sa laktovima u vazduhu ..nista
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Nekoliko dana pre utakmice Spajić gpvorio o timu Partizana sa respektom i biranim rečima. Grobari ga hvalili, bio im je najpodnošljiviji igrač Zvezde. Posle utakmice kaže kako su igrači Parizana igrali kao cave, navijači Partizana odmah drvlje i kamenje na Spajića. Pa igrali su tako.
g

glupost

pre oko 2 meseca

navijam za zvezdu ali to ne stoji..Dali su dva gola, nakon crvenog normalno da se taktika menja .
G

Gost Djape

pre oko 2 meseca

@gluposti - nisam siguran da li si zaista navijac Zvezde, ali ovo sto si napisao da se nakon crvenog taktika menja, pa nisu oni dobili crvrni u prvom minutu utakmice. Jer ako ponovo pogledas utakmicu videces da su se zatvorili od prvog minuta, i cekali da istrce kontru, sto u vecini slucajeva timovima ne polazi za rukom ali oni su imali toliku srecu da im je uspelo. Spaji svaka cast na zalaganju i karakteru, momak na mestu, dao izjave koje su objektivne, sad sto istina neke vredja, to je njihov problem. Zasluzio da stalno nosi kapitensku traku.
@

@Gost Djape

pre oko 2 meseca

Nas uopste ne vredja sta ce on da kaze, sam sebe prvo vredja, jer je ispao ljakse, a ne sportista, zamisli da Marković kaze kako je Zvezda 3 puta skuplja i da ne moze 2 derbija da pobedi.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Ko je hvalio Spajica? To pod jedan. Pod dva, tebi je onako seljacki rijecnik ok? Blago se tebi, druze, ako je tako. Nacekaces se dok i u Srbiju dodje Evropa sa takvim razmisljanjem.
G

Gost Djape

pre oko 2 meseca

Za ovog sto se prdstavio kao @Gost Djape - Pa markovic ne bi nista slagao, to je istina. A ja kao zvezdas mogu to i javno da kazem, nismo vas dobili dva derbija, oba smo vas nadigrali, drugi cak i saterali u vas kazneni prostor. ali nismo imali srecu da vam damo bar 5 komada sto bi bilo realno da je lopta htela u gol. I vidis bez stida kazem da vas nismo dobili dva derbija sa skupljim timom. Ponekad ne igra samo skupoca igraca nego kao u prvom derbiju koji si pomenuo, veca zelja koju ste imali, i uz malu pomoc krunisali. Ajde sada ti budi covek pa priznaj da je Spajic posteno dao komentar, vas tim je igrao kukavicki, a vi sada izasli iz misije rupe kada ste izvukli nereseno.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

@Gost Djape Cekaj, jel ti i dalje ne kontas koliko je Spajicev komentar seljacki? Druze, na stranu sve, i ko za koga navija i koji je rezultat utakmice na kraju bio, ali ako ti ne mozes da vidis razliku izmedju kulturnog komentara i onoga sto je Spajic izjavio, to je onda bas, bas zalosno. Ako te vec nije sramota toga sto nas ne mozete pobjediti sa 3 puta skupljim timom, ovoga bi te definitivno trebalo biti sramota.
s

shommy

pre oko 2 meseca

@mutombo Reci mi gde sam konkretno slagao? 90-74=16 16+9=25 ili ti računaš malo drugačije . Što se spornih situacija tiče bilo ih je na obe strane, nije se gledao VAR. Što se tačnih dodavanja tice i tu ste nas pobedili. Jedino sto je nama bilo dovoljno 2 dodavanja za gol. Nije do nas.
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Šta te to spopalo pa da praviš poseban post kada sam ti lepo objasnio da izmišljaš. 15:30 + 9:15 manje je od 25+ minuta. Za to vreme se igrači Partizana valjaju po terenu, glume istegnuća, povrede, odugovlače. I nisi imao hrabrosti da to napišeš ispod inicijalne rasprave, nego ovde postavljaš posebnu objavu. Zaslužili ste remi, ali ste potpuno nadigrani. I nema potrebe da spinujete, efektivno ste imali 18 - 20 minuta igrača manje na terenu.
S

Skoroooo

pre oko 2 meseca

gledah podkast sa njim kao gostom. Dečko ne zna rečenicu da sastavi, a 30 godina u dupetu.
у

урадили су после

pre oko 2 meseca

тај исти подкаст са преводом на људски језик....
A

Alex20

pre oko 2 meseca

Ih bre ma sta kazes,nije mi jasno sto vas ogranicene grobare toliko boli istina,sutra je novi dan.
0

011

pre oko 2 meseca

E ako je on Zvezdi lider...
з

зар лидер

pre oko 2 meseca

звезде не носи наочаре,ролке и кариране сакое???
H

HRABRA I BORBENA

pre oko 2 meseca

Zvezda uvek hrabra i borbena i kada ima 20 posto poseda i 1 šut, i kad ima 80 posto poseda i 19 šuteva.
G

GostPrebir

pre oko 2 meseca

Lajkse sa Ledina
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Stabilan decko ,otpusten iz svih klubova a evo ga s trakom u zvezdi.. Sto rece posle jednog derbija dik advokat kada ga je ukanalio...sine jesi li siguran da si ti pro fudbaler....ali mesta za brigu nema sveta markovic je mnooogo gori.
n

nerazuri kraljevo

pre oko 2 meseca

Je l' ovo zato sto ritvituje predsednika?
K

KOMSIJANA

pre oko 2 meseca

Pomolio sam se za psihicko zdravlje navijača Partizana.
M

Mile led

pre oko 2 meseca

I oni se svaki dan mole kod Hočevara.
Z

Zvezdas!!!

pre oko 2 meseca

Navijaci kluba koji i dalje lazu da je drugi gol dat rukom ne zasluzuju nista, Svaka njihova rec vise nema vrednost.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Drago mi je da se Spajić vraća u život. Sledeće sezone Spajić i Dragović tandem. Idemo po sedmu titulu u nizu, idemo po četvrtu duplu krunu u nizu, idemo po četvrtu ligu šampiona u šest godina, idemo po sve. Gazi Zvezdo Evropski i Svetski šampionu.
S

Slika koju ste iskoristili u tekstu

pre oko 2 meseca

jasno prikazuje dominaciju ali ne Spajica vec sudije Ilica, koji je žestoko oštetio i iritirao fudbalere Partizana ne svirajući ovakva jahanja i udarce, lakat u glavu Saldanje nije bio za žuti ovom "gospodinu" neopterećenom inteligencijom. Naša je dužnost svi na JNA ,sreda 16:30. 🩶🤍
v

vidi se

pre oko 2 meseca

pre bih rekao da ti nemas preterano inteligencije
B

Bljed

pre oko 2 meseca

Bice vas 2000 iako je besplatan ulaz, istok 1500 i zapad 500. Titulu do 2030 necete osvojiti. Trenutno ste pokojni klub, ne mozete sa sramotnim tsc 0-4 i kg 3-3 i ponozavanjem do nje.
K

KOMSIJANA

pre oko 2 meseca

je 16:30 h u sredu u kaficu. A ja sam se jutros pomolio za tvoje psihicko zdravlje, i da ti Bog podari pamet.
H

Ha ga ha

pre oko 2 meseca

Gle ga ovaj. Pa ti ne znaš ni kad ti klub igra. Igra se u sredu ali od 16:55...
S

SilverSurfer

pre oko 2 meseca

Bukvalno ispucao loptu u gol. Kao da je na taj način izbacio bes iz sebe zbog propuštenih prilika saigrača. Pokazao saigračima u špicu kako se radi njihov posao. Nepotrebne izjave posle derbija.
Z

ZEKA519

pre oko 2 meseca

Kakav bre lider? Tanak igrač, a posle derbija se videlo, loš čovek, primio pelcer Terze, Miloja...pa omalovažava najvećeg rivala! Sram ga bilo! Igrački polutan, gde god da je igrao, pre vremena je otišao! Kao i njegov trener!
e

ejjj

pre oko 2 meseca

Vama je on los covek? Zato sto je rekao istinu?
N

Nije on lider on je PROSTAK!

pre oko 2 meseca

Prostak
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Gospodin Spajić.
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Izvinjavam se svim Zvezdašima zato što visim na vestima o Zvezdi. Nisam uzeo danas terapiju, pa malo ne znam šta pričam. Imam velike traume zbog Zvezde. Noću se budim, polivam se vodom, ne mogu da spavam. Pre ću dočekati penziju nego titulu. Šta da se radi.
E

Eeeeeee

pre oko 2 meseca

Pogledajte semafor!
M

Mile led

pre oko 2 meseca

UJNA ZITKA glavna maskota na vestima o Zvezdi.
T

Terzinjo

pre oko 2 meseca

Jel ovo Barsa igrala protiv Surdulice, al smo ih osurili 28:4. Sad dobijte sve ako vas nije sramota.
Č

Čekaj

pre oko 2 meseca

Al ste Barsa ili Srpski Bajern😂😂😂
Č

Čuj

pre oko 2 meseca

Ovog pa vas treba da bude sramota 2 derbija ne mozete da dobije nikad slabiji Partizan, a vi nikad jaci jos od vreme Barija, najjaci i najbolji tim imate posle Barija, i sa svom logistikom vam ne ide.
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Razmisljanje fk crvene statistike: nema veze sto smo izgubili na JNA i sto tamo ne mozemo da pobedimo 8.god,ali imali smo veci posed😂😂😂😂AHAHAHAHAHAHA a to sto su nam preokrenuli na pecurkani,pa vidte opet smo imali veci posed😂😂😂😂AHAHAAHAHAH
B

Bolest

pre oko 2 meseca

Pokusaj da kad vec nemas drugi zivot budes malo inspirativan,da pokazes da imas i intelekt.Ovo je sport ,igra i ljubav prema svom klubu.Ti si ozbiljno bolesna licnost zadojena mrznjom i tuzno je sto nema ko da ti pomogne!
@

@Ujna Zitka

pre oko 2 meseca

Razmišljanje malenog kluba, nema veze što smo mali jsd klub, nema veze što smo komšija Evropskog i Svetskog šampiona, nema veze što celu istoriju gledamo Zvezdi u ledja iz velike daljine, nema veze što smo ljubomorna pseta.
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

8.god NE MOGU da nas pobede na JNA!Strasna dominacija fk crvene statistike😂😂😂😂
X

Xhee

pre oko 2 meseca

Koliko godina?
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

FK crvena statistika😂😂😂😂
T

Trenercina

pre oko 2 meseca

Zvezdi i dalje skripi na poziciji defanzivnog veznog.I dalje na sesnaest nema igrac koji ostaje u bloku.Da ga ima i da zna sta treba da radi nebi Saldanja bio sam ko duh.Milojevic rotacijama i pomeranjem Mijailovica pokusava da zakrpi rupe jer Kanga i Hvang to nemogu da igraju.Ali verujte kad se bude doveo igrac kakav treba ovoj ekipi na toj poziciji, ako se dovede, Zvezda nece primati ovakve golove.Sa takvum igracem ispred sebe Spajic i Dragovic delovace mnogo bolje,ovako ostavljaju se na vetrometini pa sta zatvore.
B

Brate mili

pre oko 2 meseca

Imate 18 igraca na pozajmici, a vi bi jos da dovodite.
B

Brate mili komso moj

pre oko 2 meseca

ja gledam fudbal na drugaciji nacin.Sve to sto je na pozajmicama nisu igraci profila za ovu poziciju.Edmund Ado je trebao to da bude ali se ocigledno pogresilo sa njime.I kada pricam o fudbalu nepotcenjuem i neomalovazavam protivnika.Partizan je prvi na tabeli i moja Zvezda pokusava da vas stigne.A sta se kod vas desava zaista me apsolutno neinteresuje.I nikada u zivotu nebi komentarisao i ulazio na vesti o Partizanu jel gledam svoj klub i samo me on interesuje.
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Dva derbija,poraz i nereseno😂😂😂😂 jos smo im preokrenuli na njihovo terenu😂😂😂😂 i pricaju o nekoj dominaciji😂😂😂😂
@

@Ujna Zitka

pre oko 2 meseca

Jel se to smeješ jer 7 godina nisi video titulu???? 11 godina u KK????
S

Sale84

pre oko 2 meseca

Druze, 6 titula zaredom... o cemu ti pricas?? Ne..vi dominirate trenutno.. u oba derbija smo i vise nego dosta bili bolji od vas, po igri, sansama i svemu ostalom, ali rezultat je takav kakav jeste. Posed lopte 70:30... sutevi 5x vise od vas.. tako da jesmo dominirali ali nazalosz nismo dobili. Ali ne sekiram se.. titula cemo opet osvojiti jer ce te kiksnuti negde svakako.
G

Gistgost

pre oko 2 meseca

Kako je spakovao Saldanju u dzep, tp je neverovatno. Jeste ovaj dao gol, ali na srecu i gresku drugih igraca, sve ostalo, jos se koprca u Spajicevom dzepu
E

Ej

pre oko 2 meseca

Vidi onog šarana da nije još u mreži🤣🤣🤣🤣
А

Алекса977

pre oko 2 meseca

Силан вођа - три шута на гол, два гола.
R

Rodman93

pre oko 2 meseca

Prije svega moraš biti faca, mangup, vaspitan čovjek da bi bio lider i vođa, a ovaj ništa od toga nije. Ćao zdravo.
g

gosttt

pre oko 2 meseca

rece jedan vas smeker , osvojite titulu sad ako vas nije sramota….rastavljeni u paramparcad,sreca sto nije bilo 6:2….4 puta presli pola 2 gola dali,ostatak vremena kad nije lopta kod zvezde vi ste lezali…samo cinjenice,ali dobro sve je to fudbal
@

@gosttt

pre oko 2 meseca

Bukvalno nikad u zivotu nisam mislio za Lolu Smiljanica da je smeker, cak i sasvim suprotno. Sto i dalje nije opravdanje za Spajica. Kao ako je Smiljanic rekao, onda znaci moze da to pokrije sto je Spajic rekao. Skroz pogresno razmisljanjw
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

To faca, mangup i ostalo, verovatno mislis na Smiljanica!?
R

Rodman93

pre oko 2 meseca

Jesam li ja negdje pomenuo Lolu kao šmekera ili bilo koga ko se ovako ponaša ? Lola je moje godište, ne smatram ga za šmekera ni najmanje. Niti je važna strana u ovoj situaciji. A ako ćemo iskreno više je lola pokazao šmeka u svojoj izjavi nego ovaj plačko. Smanjite doživljaj, ovaj je sve samo ne vođa i lider i to je i pokazao posle meča. Plus Lola je imao 21 godinu, otprilike kad je to izjavio, ovaj ima 31. Malo skontajte. I ružno je da se dva dana posle onakvog malograđanskog ispada ovakvim tekstovima pokušava to zamaskirati i on predstaviti kao neki vođa, lider.
Ш

Што јес јес

pre oko 2 meseca

Очигледно се наметнуо прилично сиромашним вокабуларом и уличарско-хулиганским жаргоном.Очигледно мањка IQ-a.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Izvini avangardo nismo vas poznali od seljačenja i lomljenja stolica u subotu.
И

Из исте кухиње

pre oko 2 meseca

Ненад,исто ограничен као тераса.Промашио си тотално тему сине.
W

Webber

pre oko 2 meseca

Kao u kosarci jugosloveni su krenuli sa starim spinovima i lazima sada u fudbalu, kako je zvezdin tim skuplji 2x 3x 8x puta sto je naravno laz, To je isti fazon kao h kosarci kada su za dva zvezdina stranca u kosarci pricali bajke i razne lazi o budžetu, to je sve isti spin Vujosevica, znaci ista bolest u drugom sportu, dok imaju vise stranaca nego domaći igraci
A

AhahaaahahH

pre oko 2 meseca

😂😂😂😂😂😂😂, dal realno ovo, auh cekaj da uhvatim vazduh😂😂😂😂😂😂😂😂😂, ma i deda Dzaja je Partizanova legenda i navija za Partizan😂😂😂😂😂
K

Komedijaši

pre oko 2 meseca

Pijanac se drzi za plot, a ganferi za posed😂😂😂😂😂, cirkuzanti🤡🤡🤡🤡
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Sve manje citam komentare zbog botova koji ostavljaju po deset pljuvackih komentara na svakoj vesti..Opasno radi bot kuhinja kako bi se Zvezda okarakterisala kao da je drzavna a jadni partizan zrtva,svi su protiv njega,nedonosce bez igde ikog,jedini protiv sistema,sudija itd...Sramota je sta se radi al doce ta evropa pa ce da se vidi koliko su ocajni
s

sve isto

pre oko 2 meseca

isti fazon kao u kosarci, iste spinove koriste

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Izvini ko je nama kriv što nemamo istu službu koja će orkestrirano da vadi bljuvotine i plasira u javnost. Kada neko vodi otvoren rat protiv tebe, pogrešno je otići u ćošak. Svi se kao smeju ludi Pantić a isprati njegove emisije i posle vokabular komentara i biće ti mnogo toga jasno.
В

Вили Вонка

pre oko 2 meseca

Показује карактеристике вође, али њиховог вође, који лебди као дух изнад Маракане. Или му можда случајно лајкује све твитове. Тренер кмечи после утакмице јер му вређају председника. На позивање да цео стадион пева председнику, сви ћуте као заливени. И предузетници и симпатизери, уједињени и храбро ћуте. Није их нимало срамота.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Sa vama nebi ni žedni vodu delili,a kamoli skandirali bilo šta.
В

Вили Вонка

pre oko 2 meseca

Што онда не скандирате сами без нас, него прозивате “државу” ?
U

UPDP

pre oko 2 meseca

Ne skandirate zbog nas? Skandirajte onda sami, krenite jednom sami tu pesmu, ovo vam samo sluzi kao izgovor!
M

Max alegri

pre oko 2 meseca

Drzavo, jos 50 miliona, i penal sledeci derbi !
m

mnogo lazete

pre oko 2 meseca

zvezda je svoje milione sama zaradila, igrala ls prodala igrace, lazete cim zinete
A

Alo, alo

pre oko 2 meseca

Crveni koliko jos milona treba da vam se da, da bi pobedili Partizan, samo kukate, samo ridate, a pobedu jos uvek nemate.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ima još vremena.
r

reci nam?

pre oko 2 meseca

koliko miliona jos od drzave treba da vam se da za licencu?
A

Alo, alo

pre oko 2 meseca

Partizanu mrvice za licencu, a Zvezdi da dovodi igrace od po 5 miliona, i onda smo isti.
a

adjutant

pre oko 2 meseca

Sreca je promenljiva, vise puta nam je bila naklonjena, a vise puta nam okrenula ledja...Vise puta su nam sudije pomogle, vise puta odmogle...Trenutno nam je veliki problem Glazer, mada se mnogi nece sloziti.Popovicu treba pruziti sansu, Nimovic na desnom boku, nikada vise Mijailovic koji je jako zahvalan igrac ali samo kao defanzivni vezni...Dragovic odavno nije Dragovic, treba istrpeti Djigu po svaku cenu.Kangu prekomandovati u ofanzivnog veznog...Zaboraviti na Kataia, Krasou pruziti sansu u kontinuitetu.Prucev pruza odlicne partije u Celju...I jos nesto, cemu li se raduju franjina deca..Titula je sigurno nasa.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Kakvu šansu igraču od 37. godina. Popoviću treba dati zlatni sat i u penziju zajedno sa Kataiem, Kangom i Rodićem.
s

s12ww

pre oko 2 meseca

Dobri ste za drugo mesto,hibridno. Koliko panjeva a milioni baceni...Jedan bod u dva derbija a 5 penala u tri utakmice. Jel umete da dobijete bez penaltika i igraca vise???
k

kao po obicaju

pre oko 2 meseca

lazete spinujete
D

Dap

pre oko 2 meseca

Duljaj bunkeraš. Neki pričaše za Miloja to isto i da, sreća isto je bitna.
D

DS1989

pre oko 2 meseca

Igraju Real Madrid-Elche ako ovi nesretnici iscupaju bod na kraju meca ce trcati od srece ka njihovim navijacima, njihovi navijaci ce biti u delerijumu zbog osvojenog boda a igraci Reala ce pasti na zemlju i biti u neverici kako su promasili 10 zicerca... U kultnom domacem filmu Davitelj protiv davitelja uvod filma opisuje Beograd gde se izmedju ostalog kaze Beograd grad sa jednim velikim fudbalskim klubom. Postali su manji nego ikad a raduje se vise nego ikad. To je nasa najveca pobeda a sto se tice titule u kupa tu nema brige okrenuce im sreca ledja i bice pocepani i rezultatski.
O

Otac Makarije

pre oko 2 meseca

Verujem da svi predhodni kapiteni cz crvene od stida kada vide sadasnjeg nazovi kapitena cz.Taj deckonja ne poseduje ama bas nijedan kriterijum za kapitena, a pogotovo cz.Pogledajte njegove startove na protivnicke igrace, ponasanje, izjave posle utakmice…msm nije on nikoga kko ga zna iznenadio time, iznenadio bi fer plejom, kulturom, odmerenoscu, ali on kapiten?Zalosno!
l

lupetas kao po obicaju

pre oko 2 meseca

pa on nije kapiten nego Dragovic nemas pojma
O

Otac Makarije

pre oko 2 meseca

@lupetas kao…deckonja, u subotu bio derbi, pogledaj snimak, procitaj tekst, prespavao si sve…
К

Краљ

pre oko 2 meseca

Гази !!!
П

Пеђа РС

pre oko 2 meseca

Кад су мало утихнула пискарања и кад се све слегло, треба подвући да смо ми њих одлучили од фудбала, шта год се спиновало. Оно што је нама радио Сити, ми смо њима, али није хтјело. Доћи ће све на своје, браћо Цигани. Вриштаће и Лазетић и Дуљај и Спортклуб и комплетна Гебелс машинерија.
R

Radio.

pre oko 2 meseca

Vama i Napoli i Salzburg pa se pisalo HRABRA ZVEZDA😄, radio vama i Partizan kada imao normalniju ekipu da niste sutnuli 90 minuta na gol.
E

Eeeeee

pre oko 2 meseca

Niiijeee htjela, nije htjela... ajde, saberite se. Te stative, precke i to imas na svakoj utakmici. Sustina je postici gol, a vi ste dali dva gola iz guzve u sesnaestercu. Dok ste primili dva skolska gola iz finih akcija, kao i od Sitija. Dosta kuknjave
O

Otac Makarije

pre oko 2 meseca

Ono sto je vama radio Siti?Pa tad ste sedeli na k…olenima i to drugi tim Sitija…Sta ti deckonja poredis?Mada,za drugoplasirani tim niste toliko losizasluzeno ste drugi.
Q

Quartz

pre oko 2 meseca

https://youtu.be/iGowgvh2Q4k?si=KMoXXHl79ETw80C4 Znao sam buraz da ti ostavljas komentare. Zoki legendo!
m

milo123

pre oko 2 meseca

ta fraza 'oduciti od fudbala' mi se toliko gadi, a prevashodno jer su je navijaci Partizana ponavljali i izlizali kada bi pobedili 1-0 iz dve sanse, a pretekli ni sami ne znaju kako. Aj da samo kazemo da smo ih zgazili igracki, a koliko im je tesko bilo govori i radovanje njihovo sa navijacima nakon utakmice - sampioni se ne raduju kad ne izgube, nego kad pobede. Pozdravi.
d

dottore

pre oko 2 meseca

Da, da, kad je City ovo uradio Zvezdi, njihov guru je to prozvao statističkom greškom, a sada kad je obrnuto to nije nego nebo nije dalo da ih pobedimo. Aha, i sudija sa ne sviranjem penala nad Djigom.
1

1982Mz

pre oko 2 meseca

" Odlucili " ste nas od fudbala sta god to znacilo. Toliko ste bolji da ste nas " odlucili" od fudbala i u prvom derbiju
i

ivan 45

pre oko 2 meseca

Dobar Spajić .
P

Pogledajte

pre oko 2 meseca

samo twitter nalog ovog "lidera" i sve ce vam biti jasno zasto uopste i igra u zlezdi!
K

Kukuruz

pre oko 2 meseca

BrzeJaceBolje
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Zna se ko je bio lider-Pavle Ilic koji ne iskljucuje Hvana ali zato iskljucuje Severinu.
V

VuleMađija

pre oko 2 meseca

Lakat u glavu nije za žuti?
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Nije bilo lakta u glavu nego gradjenja lopte sa rukama u visini ramena I FAUL ŠERIGA NAD SEVERINOM!To sto ste vi navikli da vam se svako sklanja lepo se vidi u Evropi gde padate u nesvest kad vam se sviraju penali koji vam se u domacem prvenstvu ne sviraju.
@

@Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Pod hitno kod optičara. Udario ga je laktom u vrat, direktno u jabučicu.

Zvezda ispred svih!

pre oko 2 meseca

Vodja se radja. Ne moze svako da bude kapiten. Preblem u nasim klubovima sto se traka dodeljuje iz sledecih razliga: -Treba da se proda(podizanje cene) -Najstariji je -Najduze je u klubu -Uslov da bi potpisao ugovor
L

Lideri

pre oko 2 meseca

Ne kukaju posle utakmice, nego se ponasaju sportski.
S

Sekcija Lajkovac

pre oko 2 meseca

Ono što nijedna stranica nije prenela je da su Paokare malo dobile po nosu! Još jedna velika pobeda Delija! Bravo!
8

88

pre oko 2 meseca

Ali Lajkovac. 😂
S

Sekcija Lajkovac

pre oko 2 meseca

Sekcija Lajkovac je jedna od najjačih grupa na Severu! Tu su momci iz Lajkovca, Lazarevca, Jabučja, Velikih Crljena, Stepojevca...
L

Leskovcani

pre oko 2 meseca

Like this.
9

9537265372563825632

pre oko 2 meseca

Sekcija, klinac oladi, vreme ti je za skolu, ponesi triko, imas danas fizicko
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Uroš Spajić se polako vraća na nivo igara kada je bio u Anderlehtu i Krasnodaru i bio u reprezentaciji. Imao sam utisak da je sporiji, ali sasvim dobra brzina za jednog štopera. Ne plaši se da ima loptu u nogama i dosta dobar u vazdušnim duelima. Partizan nije neko merilo, jer su stvarno slab tim, međutim Spajić je pokazao koliko mu znači što igra u Zvezdi.
B

Bnm

pre oko 2 meseca

HAHAHAHA SLAB TIM PARTIZAN??? SINE AKO MISLIS DA NESTO POSTIGNES U ZIVOTU, GLEDAJ REALNO NA STVARI KOJE TI SE DESAVAJU! NE MOZETE DA NAS DOBIJETE SA SVE SUDIJOM, AKO JE PARTIZAN SLAB TIM KOJA LI JE VASA JACINA. PAVLA DA HVALITE DA BI VAM OPET SUDIO, ALI BICE OPET NEKI DEBITANT PO UKUSU TERZE, ALI SVE JE DZABE KAD STE LOSI...
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

@Bnm Slab tim je onaj koji nije u stanju da poveže tri tačna dodavanja na sredini terena. Partizan ih je imao max 5 na utakmici.
s

shommyla

pre oko 2 meseca

Partizan jeste ocajan pozadi i problem mu prave skoro sve ekipe i to uglavnom po strani Arandjela Stojkovica ali nije nista losiji ofanzivno od zvezde,pritom je 3-4x jeftiniji.Drugo,ta zvezda koja je mnooogoo bolja ove sezone nije pobedila Partizan.Trece 25+ minuta u toj konstalaciji snaga je ta mnogo jaka zvezda imala igraca vise,i sta je uradila?Eto uzeli ste tri boda u sansama i u posedu,u golovima je 2-2.
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Utakmica vise licila na Siti-Javor nego na derbi, pregazen Partizan i uzduz i popreko al nije htela u gol i eto, pritom i Jovanovic na golu bio odlican. Sad je jasno zasto je 1 bio od 1.60 do 1.80, videla se razlika u kvalitetu igraca...
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

@Shommyla Severina isključen na isteku 74 minuta. Kada je izašao iz igre pstalo je 15:30 do kraja 90 minuta. Nastavak se igrao 9 minuta. U pitanju je 25 minuta umanjenih za odugovlačenje i valjanje po terenu. Čemu laganje kada se sve da proveriti? Srećni jeste jer niste izgubili, ali 110 tačnih pasova na jednoj utakmici, naspram 450 je dokaz potpune inferiornosti. Da je VAR ili glavni sudija hteo da pomogne Zvezdi, za ono povlačenje Šerifa bio bi penal. Takođe bi i Ðiga dobio penal, mnogo više razloga je bilo nego kada je Atanđel dobio penal, ili onaj koji je suđen kada je Katai napravio prošle sezone. Pokazatelj nemoći je kada ekipa ne zna da iznese loptu sa svoje polovine, zato i 29 pokušaja Zvezde da postigne gol naspram 5/3.
H

Hakala

pre oko 2 meseca

Ober-seljacina zauzme svoje mesto
P

Pit bul terijer

pre oko 2 meseca

Uklopio se u sivilo kluba
G

Guh

pre oko 2 meseca

🤡🤡🤡