Komentari na vest

Lil dobio trku protiv Kardifa: Stiže Andrej Ilić za 4.000.000 evra

S

Smederevko

pre 3 meseca

Bravo momce! Svaka cast! Ja te razumem skroz, poceo sam kad lekar u HP u jebenoj provinciji, sada se vracam kao kardiolog u KCS. KVALITET UVEK ISPLIVA!!!
M

Meroni

pre 3 meseca

Svaka cast, Lil je vrhunski klub, konstantno u vrhu u Francuskoj, igra Evropu, a pritom vrhunski radi sa mladim igračima, daje im šansu i prodaje ih u velike klubove za veliki novac. Mnogo bolji izbor od Kardifa, sve i ako su tamo bili bolji uslovi.
G

Gostivar

pre 3 meseca

Za one koji ne znaju, a pisu: - kapiten Partizana od petlica do kadeta, najbolji strelac tih liga (u omladincima samo sklonjen zbog novih momaka koji ne postoje) - "nateran" da ode iz Partizana od strane Vazure, Ilijeva i brace Ristic, jer im je ugrozavo njihove pulene - nije pristao da bude deo "agencije" - gde god je igrao pokazao znanje i igru, nadavao se golova - sam sebe napravio igracinom - najbitnije: KULTURAN, OBRAZOVAN, SA DVE NOGE NA ZEMLJI
g

grobar do koske

pre 3 meseca

Ovo je sve istina. Jedini igrac koji nije potpisao za tu agenciju.
I

Immobile

pre 3 meseca

Nije potpisao jer nije smeo. Zastupa ga Bambalić. Tako da ga ni oni nisu hteli jer su znali ko ga zastupa.
N

Noup

pre 3 meseca

Bambalic ga je preuzeo nekoliko godina nakon sto su se Dorcolci pojavili, maltene kada je decko vec oteran, ne bulazni
G

Gost5555

pre 3 meseca

Bambalic ga uzeo kad je otisao iz Partizana, jedini koji nije imao agenta tada...
I

Immobile

pre 3 meseca

@Noup @Gost0555 On mu vodi karijeru od tada i on nema kontakt sa ovima iz Partizana, zato je i otišao iz Partizana. Ali da je bio ucenjivan da potpiše za ovu agenciju od strane uprave, jeste. I on bi potpisao ali nije smeo od svog matičnog agenta. Ne mogu da napišem komentar jer mi ne da redakcija. Svaki dan od početka prelaznog roka neka vest o njemu, više se piše o njemu nego o Vlahoviću. Pametnom dosta.
N

Noup

pre 3 meseca

Bambalic ga je preuzeo i zavrsio odlazak iz Partizana, Vlahovic i ekipa su 2, 3 godine ranije potpisali s Dorcolcima koliko ja znam
G

Guh

pre 3 meseca

Ovakvi igrači uspevaju, koji se bore po trnju i ledu da bi uspeli a ne Eraković, Stefan Mitrović, Račić i slični tatini sinovi sa jakim menadžerom.
r

rwalnosr

pre 3 meseca

Krenul prodaja preko portala u Srbiji da bi se tamo preko neko upecao, zato se i spominju milioni a realno je 400 hiljada obestecenje
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

ma pecaju i ovde ...Javor, Valarenga i gde vec ...jaki klubovi do mog . Za burek se svasta danas pise
V

Veljko9

pre 3 meseca

Korak po korak i eto ga u lige petica, samo gazi Andrej, ako se pokaze do leta mozda zavrsi i u PL
s

sg018

pre 3 meseca

Zvezdane, kako igrac sa 23 bez pasosa EU, iz kluba donjeg dela tabele(sada i druge lige) lige koja je po rangu UEFA slabija od nase moze da se proda za 4mil u ligu petice?
G

Gost Rajder

pre 3 meseca

Zato sto zatucani norvežani još nisu spoznali mogućnost prodaje za 0+30% od narednog transfera, koji će biti isto nula.
G

Gost1111

pre 3 meseca

Zato sto je mali bez premca, top igrac...samo baci pogled, vredi i vise
B

Belgrano

pre 3 meseca

Hocete li uspeti da ga prodate posle 2-3 meseca svakodnevnog pisanja i najavljivanja? Te Bodo Glimt, te Seltik, te gotova prica ide u Kardif, gle cuda i to propade, sad je Lil. Drzimo palce Mozzartu da ga proda do kraja prelaznog roka, ako nista makar u Celje.
D

Dobar tip

pre 3 meseca

Bravo majstore za komentar.Iznenadjen sam da su i pustili komentar uopste
V

Visente Del Boske

pre 3 meseca

Bravo momak iskreno bolje ovo nego cempionsip,dosao je u jakog i stabilnog francuskog prvoligasa,a mi imamo jos jednog spica iz lige petice.
V

Voždovac

pre 3 meseca

Svakako bolji izbor i bolja liga za njega. Dejvid verovatno ide na kraju sezone i imaće više prostora da se dokaže. Sad je sve na njemu. Neka je sa srećom.