Linta (©MN Press)
Linta (©MN Press)

Linta posle Ivanjice: Znali smo da će prvih deset minuta nastavka biti pakleno

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.08.22. | 17:00

„Želja, zalaganje i energija bili su na zavidnom nivou“, kaže trener Mladosti GAT

Promena trenera nije donela momentalni efekat za Mladost GAT. Aleksandar Linta je pretrpeo poraz na debiju u Ivanjici (2:1), Javor je još jednom potvrdio da je u odličnoj formi i upisao je treću uzastopnu pobedu.

Linta je posle meča izneo utiske i rekao da je bilo elemenata kojima je zadovoljan.

Izabrane vesti

Tvrda, takmičarska i borbena utakmica, videli ste, svi su negde do 90. minuta strepeli za rezultat i to je nešto sa čime. Znali smo da je Javor tvrda i čvrsta ekipa, znali smo da su jaki na prekidima i iz jednog prekida, odnosno nastavka prekida smo primili prvi gol. Uspeli smo da se vratimo i izjednačimo. Želja, zalaganje i energija bili su na zavidnom nivou“, istakao je Linta.

Šef struke Mladosti GAT je objasnio kako je pao drugi gol Ivanjičana, koji je rešio utakmicu.

Imali smo na umu da će prvi desetak minuta drugog poluvremena biti pakleno za nas. Primili smo drugi gol iz jedne akcije, da li je bio naš ili njihov aut nije ni važno. Iz nastavka toga kasnio je blok, uspeli su da izađu iz tog bloka, prebacili loptu na drugu stranu i usledio je lep pogodak njihovog igrača. Mi smo do kraja utakmice pokušavali, imali terensku inicijativu, naravno, Javor se odlučio na to da sačuva vođstvo“.

Ima Linta za čim da žali...

„Žalim za bodovima, načinom na koji smo igrali mogu da budem zadovoljan. Naravno, bilo je tu dosta grešaka, ali bilo je i nekih dobrih stvari. Trudićemo se da u sledećoj utakmici dođemo do bodova“, poručio je šef struke Mladosti GAT.



tagovi

Aleksandar LintaMladost Novi SadMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara