Logičan izbor: Najbolji srpski sudija deli pravdu na 171. večitom derbiju

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.09.23. | 11:44

Potpuni egal Zvezde i Partizana kad sudi Srđan Jovanović...

Pala je odluka: najbolji srpski sudija, delilac pravde iz Uefine elit grupe, Srđan Jovanović, određen je za glavnog arbitra 171. duela Partizana i Crvene zvezde.

Prethodnih dana bilo je određenih spekulacija kome bi mogao da bude poveren delikatan zadatak u Humskoj, da bi na kraju sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela logičnu i verovatno najbolju odluku.

Izabrane vesti

Srđanu Jovanoviću ovo je četvrti derbi u karijeri (prethodno je delio pravdu na 161, 166. i 167.), čime će se izjednačiti sa Novakom Simovićem. Više svetkovina srpskog fudbala odsudili su samo Milorad Mažić (11) i Danilo Grujić (6).

U dosadašnja tri meča koja je sudio Partizan i Zvezda imaju po pobedu, a jedan susret okončan je bez golova.

Kako je saopšteno, Jovanovićevi pomoćnici u sredu biće Uroš Stojković i Milan Mihajlović, četvrti arbitar je Nenad Minaković, dok će u VAR sobi biti Aleksandar Živković kao glavni i Nemanja Petrović kao asistent.

Naš najbolji delilac pravde prethodnog vikenda sudio je meč Spartak - Voždovac, a ove sezone je dosad bio zadužen za jedan evropski meč, duel između austrijskog Šturma i holandskog PSV Ajndhovena u kvalifikacijama za Ligu šampiona.



tagovi

Srđan Jovanović

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara