Komentari na vest

Lokomotiva zainteresovana za Luku Jovića

T

Tuneki

pre 5 meseci

Lokomotiva Zagreb
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

Za njega samo Borac Banja Luka ili ako bas Lokomotiva nek se vrati u Nemacku...u Lokomotivu Leipzig
k

koja bre lokomotiva

pre 5 meseci

lokomotiva iz Makisa ili Brckog ??
S

Sherlocked

pre 5 meseci

Ovo je sportski portal koji pise o sportskim dogadjajima i o profesionalnim sportistima. Ne vidim ni jedan jedini razlog da se vise trosi i jedno jedino slovo o ovom najplacenijem penzioneru i zgubidanu na svetu. I Bog se kaje , kome je dao talenat.
m

možee

pre 5 meseci

Lokomotiva Donje Crnjelovo
g

gott

pre 5 meseci

Nate,kolko to nama znači...
B

Bar Kohba

pre 5 meseci

Steta bas se srozao, tesko ce ici i na Evropsko prvenstvo. Talentovan je i moze biti top napadac, ali zadovoljio se lovom, nema vise ambicije i skroz se odrekao profesionalnog fudbala.
B

Budimo iskreni

pre 5 meseci

Ne moze biti top napadac i nije to, uspeo je da napravi karijeru na osnovu jedne sezone i to je sve, i pre i posle toga nije postigao nista, stoga ne vidim gde vise vidite taj toliki potencijal i talenat.
J

JVPS

pre 5 meseci

Lokomotiva Železnik? 😂
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 5 meseci

Moze da prica sta god hoce ali sto se mene tice izuzetno bih voleo da vidim u Zvezdi i njega i Radonjica. Ako vec nude 11 miliona za Bukarija odmah prihvatiti i dovesti njih dvojicu. Mada bi nam i Ristic po levoj strani pao kao budali samar.
B

Burek

pre 5 meseci

Ristić koji nas je dva puta odbio iako bi mogao da igra kod nas komotno, a ne snalazi se baš lepo u inostranstvu ? Neka, hvala
P

Polo

pre 5 meseci

Bukari bolji od obojice...Radonjić igra loše
-

--//-

pre 5 meseci

Radonjić po kazivanju trenera svog više voli flašu nego fudbal
-

--//--

pre 5 meseci

Za Bukarija nude 12 miliona e
S

Sedorf

pre 5 meseci

Milano mora da porazmisli, a i čini mu se da ga Lokomotiva zayebava
S

SUBOTICA71

pre 5 meseci

znao sam da su rusi glupi ALI BAŠ TOLIKO?
m

mene bi bila

pre 5 meseci

sramota da prihvatim poziv na njegovom mestu,..zna da ga boli....i da nista nece uraditi za klub
B

Burevestnik

pre 5 meseci

Ja garantujem za ovog dečka!!!🙋‍♂️
j

jaska

pre 5 meseci

Cuka te ceka rasirenih ruku...
G

Gosca Sofija

pre 5 meseci

E tako je to kad gram mozga nemas, pa se uhvatis sa prvom starletom koja je pre tebe bila sa tvojih pola saigraca... Eto njega za 2,3 godine nazad u Zvezdu da "ozivi" karijeru. Velika steta za momka i njegovu karijeru, a bilo mi je tako drago kada je resetao u Nemackoj i otisao u Real
A

Anđus

pre 5 meseci

Bivši fudbaler koji se suklja od kluba do kluba na osnovu jedne dobre sezone što je imao. Neka zahvali svom menadžeru koji prodaje priče!
Š

Škrabotina

pre 5 meseci

Ljudi mnogo drame i ignorišu ono što im je pred očima. Luka mora da igra sa drugim špicem i taj špic (kao što je bio Aler) mora da bude klasični sidraš sa odličnim prijemom, sposobnošću da se zagradi, visinom, i snagom da otvori prostor. Primera radi, utakmica SRB-RUS 5:0 od pre 3/4 godine. Luka je dominirao jer se Mitar žrtvovao i spuštao/otvarao za njega. Koliko god dobio minusa: Luka i Mitar su bolji par od Mitra i Vlaha, koji za razliku od Luke, mora da bude sam u špicu. Teško da će mu se oporaviti karijera ali bi on pored nekog drugog centarfora (tipa Zvezdinog Endijaea) mogao da bude opasan ponovo.
L

Lektor

pre 5 meseci

Ovo je potpuno tacno.
M

MrkMlnkvc

pre 5 meseci

Ja to pričam već tri godine! Da li je moguće da to niko ne može da vidi? Jasno se vidi po njegovom kretanju i načinu igre da ne može da igra u ovoj formaciji kao jedini špic. On bi u Interu proradio. Šteta je što ga nisu pustili onda kada ga je Konte tražio.
j

jovi1177

pre 5 meseci

Cekaj, neki dan je igrao sa ziruom? Jel tako ? I jos par utakmica je igrao. Pises gluposti, decko je propao i to je to. Vec 4 godine cekam da proigra i hocu da ga gledam i svee kontam sad ce on sve gori i gori, uzeo lovu i boli ga patka, igrao on sa ronaldinjom ili sa kataiem to je to od njegove karijere, lova je tu.
l

ldlg

pre 5 meseci

Eto ti si pametniji od Piolija, Zidana, Ancelotija i onog trenera Frankfurta koji ga je vratio na pozajmnicu i nije ga zadrzao, a koliko se secam nije mu se ni naigrao na toj pozajmnici. Nije ta klasa i tu je kraj svake price, na osnovu jedne sezone gde igrao preko svih svojih mogucnosti je napravio sve ovo. Bas ce Milan, Real, Fiorentina da se prilagodjavaju nekom tamo Luki Jovicu.
S

Sa Svetim Petrom da ga uparis u spicu

pre 5 meseci

Odigrao i sa Benzemom, i sa Kabralom, i sa Ziruom, krila mu bili Leo, Vinosijus... Prosto ne ide nije taj kalibar, te godine u Frankfurtu ga je islo sve, i tako bi bilo da je bio sa Siljom Pesicem u paru, isto tako ni pre ni posle te sezone nije napravio nista. Nije igrac za najvise domete upari ga sa kim hoces dace 5-6 golova vise, u klubovima u kojim on iga vise se trazi, prosto nije za taj nivo. Upqri ga sa kim hoces znacajno bolje ne moze, na tom nivou igraci se prilagodjavaju timu, a ne tim njima, osim ako nisi Ronaldo, Mesi, Mbape pa ako ti se prilagode daces 40-50 golova
R

Ruvida

pre 5 meseci

..sve ste u pravu..ja to stalno pričam..a da je nespreman i ne trči to stvarno otkad je u Milanu, nije tačno..radi duple treninge, dolazi u sportski centar i kad su dani pauze.. Bio sam siguran da će se pokazati u Milanu ali nije do njega toliko koliko do taktike..i što ga uvodi u nekim glupavim situacijama..
H

Heeey

pre 5 meseci

Sta ce sofija u moskvi da radi? Bice joj dosadno tam, tako da nema sanse da ce otici u lokomotivi. Nju se pita za sve
M

Moskvaaaa

pre 5 meseci

Gresis, Moskva je odlican poligon za zene fudbalera. Puno oligarha i vip druzenja za bogatase, naucice od Ruskih udavaca fore kako da izvuce jos love od muza
R

Rubrika trac-partija

pre 5 meseci

Ili ce naci novog muza, u najmanju ruku nekog sponzora u vidu nekog opskurnog naftnog i rudnog magnata koji vec ima nekoliko takvih platinastih gold-digerki na svom platnom spisku, pardon, u svom srcu:-D
d

djjj

pre 5 meseci

Eto njega dogodine u cuki
J

Janko34

pre 5 meseci

Dečko je presto ozbiljno da igra fudbal sa 22 godine života. Čim je uleteo u milione kraj fudbala je bio. A sećam se komentara ovde dok je bio u Realu, kako ga saigrači sabotiraju, kako ne žele da mu dodaju loptu, kako su svi protiv njega. Problem je bio u njemu. U Realu je dobio šansi i šansi da pokaže šta zna i nijednu nije iskoristio. Nije oživeo karijeru ni ponovnim odlaskom u Nemačku pa sada u Italiju. Prosto ga vise ne zanima fudbal. Sada samo potpisuje ugovore da bi imao sigurna primanja,a što se karijere tiče boli ga briga. Definitivno vise ne zaslužuje poziv u reprezentaciju.
Š

Škrabotina

pre 5 meseci

Slažem se da su mu svi problemi u glavi ali ima i do taktike. On ne može sam u špicu, mora da ima nekog tipa Alera. Takodje mu trebaju klasična krila kao Kostić, a ne modern krilni špicevi, koji su zaprava bočni polušpicevi koji retko gadjaju "target mena" kao što je on. On je igrač oko koga gradiš celu ofanzivnu filozofiju ili ga uopše ne potpisuješ. Znači treba trener koji forsira 3-5-2 ili 4-4-2 sa klasičnim krilima. Ironija je da jedini klub koji mi pada na pamet iz te kategorije jeste Zvezda.
S

Srbija Majka

pre 5 meseci

Ovaj decko ce jos sigurno najmanje tri dobra ugovora da napravi, samo na reputaciji kluba u kojem je igrao. Kaze se "bolje se roditi bez k.... nego bez srece".
L

Lukaku iz RS

pre 5 meseci

Realno cela Srbija je znala da ovaj decko nije za Real Madrid, iako sam mu ja licno iskreno zeleo da pokida tamo, sto je finansijski svakako i uspeo, plus odlicno zivotno iskustvo, al svaka cast menadzerima sto su to uspeli da naprave. Daleko od sunovrata, Frankfurt, Fiorentina, Milan su veliki klubovi, pa cak i Lokomotiva, Moskva prelep grad.
D

DonKyo

pre 5 meseci

Sto nema drva u Rusiji, a hladno?
v

vroom

pre 5 meseci

Posle njih sledece na redu su Srpske Zeleznice....trebaju im kondukteri
L

Lektor

pre 5 meseci

Rusi, vodite ga da ga moje oci ne gledaju Hahaha Nisam siguran da nema nijedan jedini sut, mislim da jeste imao jedan protiv Djenove, a negde sam procitao da je i Veroni sutnuo na gol. Nije samo i jedino on kriv za to sto se nije pokazao kod nas, ali, da nikad nije mogao da bude dobro resenje za nas, sigurno nije.
V

Veljko9

pre 5 meseci

Ala tone brat.. Tako ce i Vlahovic
1

11221122

pre 5 meseci

Kakav sunovrat karijere...
@

@@@@

pre 5 meseci

Jednu normalnu sezonu imao. Ima nečeg i do nas što gledamo...
8

8

pre 5 meseci

Sifija se prva pita
t

terza magico

pre 5 meseci

Za njega tesko, ali za Sofiju....