Ranko Veselinović u dresu Vankuvera (©AFP)
Ranko Veselinović u dresu Vankuvera (©AFP)

Los Anđeles bez Vele i najboljeg strelca napada Veselinovića u borbi za plej-of

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.11.21. | 23:10

Vankuver Vajtkepsi gostuju u Gradu anđela u noći između utorka i srede od 03.30 časova po srednjeevropskom vremenu, u sklopu pretposlednjeg kola MLS

Vruće je u Zapadnoj konferenciji MLS. Dva kola pre kraja Los Anđeles FK i Vankuver su u otvorenoj borbi za poslednje mesto u plej-ofu, a upravo oni se sastaju u noći između utorka i srede, od 03.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Vankuver, našeg Ranka Veselinovića je u prednosti. Ima tri poena više i zauzima tu željenu sedmu poziciju. Tim iz Grada anđela ima tri poena manje.

Izabrane vesti

03.30: (1,60) Los Anđeles FK (4,00) Vankuver (5,60)

Biće ovo treći okršaj ova dva tima u sezoni. Prvi u julu završen je 2:2, a potom je u avgustu Vankuver pobedio na svom terenu sa 2:1. Sada su obe ekipe u dobroj formi, pošto su u poslednja četiri kola osvojili po 10 bodova. Dakle, nijanse će odlučivati.

Za Los Anđeles igra čuveni meksički napadač Karlos Vela, ali i pored toga najbolji strelac je Kristijan Arango, sa 11 golova, dok je Eduard Atuesta zabeležio pet asistencija i vodi po tom parametru.

S druge strane, u dresu Vankuvera je najviše golova dao Brajan Vajt. On je postigao 12 golova i upisao tri assitencije.

Što se tiče Veselinovića, nekadašnjeg kapitena Vojvodine, on je u drugoj polovini sezone bio standardan član prve postave. Sakupio je 25 nastupa i postigao je jedan gol. Najavljeno je da će da bude među 11 prvotimaca i u Los Anđelesu.

Domaćin je prilično oslabljen. Vela neće igrati zbog povrede, ali nije jedini. Na bolovanju su i najbolji asistent Atuesta, Edi Segura, Fransisko Ginela, Erik Duenas, Kvadvo Opoku, Alvaro Kuezada i Džulijan Gajnes. S druge strane, za Kanađane neće nastupiti Kajo Aleksandre, Endi Rouz i Tosan Rikets.


tagovi

MLSBranko VeselinovićVankuver Vajtkeps

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara