Andrić i Bojić (©mladostlučani)
Andrić i Bojić (©mladostlučani)

Lučani jači za Andrića i Bojića: Bićemo u vrhu tabele

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.01.24. | 16:12

Iskusni sastav Mladosti dobio dvojicu novih prekaljenih igrača

Ako se za neki klub u Srbiji može reći da je spoj mladosti i iskustva, onda je to – Mladost.

Njen sastav čini veliki broj prekaljenih, iskusnih fudbalera, ali i nekoliko izuzetno talentovanih mladih igrača, koji se probijaju na elitnoj sceni.

Izabrane vesti

Sastav iz Lučana od danas je brojniji za još dvojicu iskusnih fudbalera: u klub se se vratili Nikola Andrić (31) i Petar Bojić (32).

Andrić, koji igra na pozicijama centralnog i desnog beka jesenas je bio član Novog Pazara. A, za Mladost je nastupao u periodu od 2016. do 2020. godine.

„Drago mi je što se vraćam u klub u kojem sam napravio svoje prve profesionalne korake i gde sam bio tri i po godine. Tada smo ostvarili odlične rezultate, igrali smo Evropu, igrali finale Kupa. Verujem da ćemo i ove godine biti u vrhu tabele“, poručio je Andrić na promociji.

I Bojić je povratnik u Lučane. On je prethodno u dva navrata nosio plavi dres.

„Drago mi je što sam se treći put vratio u Lučane, u sredinu  koja meni odgovara, osećam se ovde kao kod kuće. Želim da se zahvalim Nešku Milovanoviću što mi je posle povrede i duge pauze izašao u susret, prvo me pustio da treniram sa njima, a posle smo došli do dogovora i potpisa. Nadam se da će sezona biti uspšna, imamo dobar tim, dosta iskusnih i mladih talentovanih igrača, pred kojima je blistava budućnost“, smatra Bojić.

Mladost je prvi deo sezone završila na osmom mestu sa 25 bodova.


tagovi

Nikola AndrićPetar BojićMladost LučaniMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara