Kaka: Mesi pre Ronalda, obojica u TOP 5 svih vremena

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.04.20. | 14:43

Brazilac glas daje Argentincu...

Brazilac Rikardo Kaka poslednji je osvojio Zlatnu loptu (2007) pre nego što će Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo započeti desetogodišnju dominaciju svetskim fudbalom, koju će tek posle Mundijala u Rusiji okončati Luka Modrić.

Kaka je između 2009. i 2013. nosio dres Real Madrida i delio svlačionicu sa Kristijanom, zbog čega mu je u razgoviru za Fifini sajt postavljeno pitanje da presudi - ko je bolji, Mesi ili Ronaldo?
"Igrao sam sa Ronaldom i on je neverovatno dobar, ali ja bih glas dao Mesiju", nije mnogo okolišao Kaka. "Mesi je genije, priroidan talenat. Njegov način igre je čudesan. A Kristijano je mašina. Nije samo snažan, nego i brz. Generalno - moćan. Ima izvanredan mentalitet. Njegova želja za pobedom je neverovatna, tera ga da bude bolji od svih, najbolji. Po mom mišljenju to je njegov najveći kvalitet"

Izabrane vesti

To je bio možda lakši deo pitanja. A u istoriji? Imali li boljih?
"To ne bih mogao da kažem. Po meni, Mesi i Ronaldo spadaju u TOP 5 igrača svih vremena. I treba da budemo srećni što smo imali priliku da ih gledamo", zaključio je 37-godišnji Brazilac.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara