Komentari na vest

Ludilo u Africi: Šampion eliminisan od reprezentacije bez selektora

а

а шта ми са

pre 3 meseca

црно белим телевизорима да радимо???
N

Nanas

pre 3 meseca

Pregotivno prvenstvo, uzivanje u fudbalu ??? Pa ljudi moji na ovom prvenstvo jos nijedan mec nije otisao u 4+, mozda 2,3 meca sa su pala 3 gola,i sada je to uzivanje u fudbalu,i gotivno prvenstvo ???? Moguce za nekoga,za mene jako dosadne utakmice uglavnom
N

Nišlea

pre 3 meseca

Obala Slonovače-Ekv. Gvineja 0-4 Sva tri meča Egipta u grupi 2-2

Oldboy

pre 3 meseca

Čini mi se da su sudije prilično bile naklonjene Senegalu, od direktnog crvenog za Manea do, idem da pogledam jel bio penal, wtf, a situacije 50/50 uvek u korist Senegala.
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Nebi me cudilo da osvoje sad. Gana,Alzir,Egipat,Kamerun,Senagal te ozbiljnije i kvalitetnije Ekipe su svi ispali. Jedino mozda Maroko ili Nigerija moze da ih tuce.
h

hhi

pre 3 meseca

maroko ti je od starta bio glavni za osvajanje
G

Gosty

pre 3 meseca

Ovaj prolaz Obale Slonovace je tragedija fudbala. Čisti užas od ekipe.
2

2342342

pre 3 meseca

Kraso majstor fudbala. izmislio tehniku za mnoge tamo.
2

2342342

pre 3 meseca

I nema vesti o tome kako je Kraso uticao na igru generalno,je li?? Svi koji su gledali utakmicu su videli da je bio iskljucen maksimalno,ali kada majstor dobije loptu nesto se desava. iako je Senegal bio disciplinovaniji i jaci generalno,momenat magije je ttrebao njemu da podeli loptu .
B

Bart

pre 3 meseca

Čista sreća, ekipa bez glave i repa. Ali i sreću treba zaslužiti.
Z

ZzzRrr

pre 3 meseca

Ovo će Bogovi fudbala namestiti da Obala Slonovače osvoji KAN bez selektora, videćete! Bukvalno priča da ne poveruješ
1

156

pre 3 meseca

Nece osvaja Nigerija❤🇳🇬💪💪
M

Milan.2303

pre 3 meseca

A da neeeegde makar pomenete da je Kraso igrao 70+ minuta? Ili treba na pravdi Boga da se istera iz Zvezde jer nema “podobnog” menadžera pa se zato ne pominje ni po koju cenu?
B

Baxter88

pre 3 meseca

Po dobrom starom i oprobanom receptu kao sto su silnim narucenim negativnim textovima redovno pljuvali po Ohiju i Vigu dok nisu otisli!
P

Pdk

pre 3 meseca

Ne vidi ga Terza u kombini...a on i Olijanka tandem ludacki.
G

Goss

pre 3 meseca

Koga zanima ta bukva od igrača običan cirkuzant
p

pusti

pre 3 meseca

pricu da reprezentacija nista slabija od senegala a daleko manje hajpa iza njih...napravila se atmosfera kao da je senegal brazil a ovi san marino...pa obali igraju aler kesi orie ndika kosonu seri fofana sangare..nista oni nisu slabiji od ovog sengala kojem glavni igrac penzionisani mane koji igra u ligi bez briga
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

@pusti Pises X kroz Y, jedno pisesba drugo mislis. Kao prvo nije hajp nego jeste tako Senegal je jaci od Obale Slonovace ali ne zato sto imaju bolje igrace vec zato sto su bolji TIM. Obala Slonovaca je domacin a igraju kao Babe. Nigeria ih nadigrala, Ekuat'guinea im stavila 4 komada . Samo protiv Gvineja Bisao na otvaranju su pobedili 2-0. Imaju 4 Utakmice 3 gola i 6 primnjena, smao uz dosta dosta dosta srece su prosli dalje kao treciplasirali. A vec kad pises o igracima : Haller greje klupu u Dortmundu ne racunaju na njega, Kessie i Fofana igraju u tu ligu bez briga gde je i Mane. Aurier i i Sangare igraju za Nottingham Forest ekila koja se bori za opstanak u Premier Ligi . Seri ? Hahahahahaahah igr au Championchipu za Hull koji su trenutno osmi. Ndicka oke i tu i tamo igra za Romu da ali ali nije ni Roma neka wooow Ekipa, jedino mozda Odilon Kossounou koji je u dobroj formi i u jakom Klubu.
1

1616161

pre 3 meseca

Tako je bre !! Obala pregotivna ekipa uvek bila, braca Ture, Drogba, Ebue itd, i sad isto.. Prizeljkivao sam finale Nigerija Obala i mislim da ce tako biti, u polufinalu kidanje ce biti Nigerija Maroko, Obali je sad zreb otvoren do finala.. Pregotivno prvenstvo. Ne znam za vas ali ja uzivam.
1

156

pre 3 meseca

Isto uživam dok ga gledam navijam za Nigeriju da osvoji i otkud znaš da ce biti Nigerija Maroko kada se može desiti da Južna Afrika prodje takodje i Angola Nigeriju što ne bi voleo nikako

Oldboy

pre 3 meseca

Sve od navijanja do igre je predobro, vrh takmičenje