Komentari na vest

Ludogorec čeka Zvezdu bez španskog napadača: Marin dao gol, pa se povredio

Boka123

pre preko 2 godine

ovi grobari ne citaju tekst, ovaj je 3. spic u ekipi to je kao kad bi mi bez vukanovica isli u bugarsku
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Нек кажу да има пролив, одложиће се меч. А да, није ово Пинг Понг Пјонгјанг лига без брига...
4

44447777

pre preko 2 godine

Idi prati onu ligu Jasara Ahmedovskog sto igrate i cuti.
G

Grobari Jug Partizan

pre preko 2 godine

Kakve genijalne izjave uvek se neko povredi protiv NN Lica haos, lakovicu lakovicu samo namestaj ovako da bude da ti miljenica pobedi bez problema.
g

gost svima kost u grlu

pre preko 2 godine

Despodov je los napadac. Na Sotirusa treba obratiti paznju. Sve u svemu, ovaj Spanac nije igrao godinu dana, tako da se na njega i nije racunalo ozbiljno. Kanga i Katai ovo treba da rese rutinski.
n

nba

pre preko 2 godine

despodov nije napadac nego krilo, covjek najbolji igrac ove sezone za sad , kad vec pojma nemas o igracima onda ne komentarisi navijacu raspalog kluba.
G

Gost83619tywp4i

pre preko 2 godine

vest kao kad bi napisali zvezda napada ludogorec bez bakajoka
K

Kaboom

pre preko 2 godine

Sta vi pisete ljudi moje evo svaki dan. Do juce je Ludogorec imao bar 10 povredjenih igraca, a sad ceo tekst o igracu koji je inace treci spic u ekipi. Koga bre briga sto se on povredio, ako mi moramo da obratimo paznju na Despodova koji je i on bio povredjen, al se nekim cudom izlecio.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Nikad slabiji to jest losiji Ludogorec
M

Maleni

pre preko 2 godine

Kakav naslov a lik odigrao utakmica za godinu dana isto koliko i ja. Ko narucuje ovakve tekstove? Flora se predstavlja kao neki velikan sa severa evrope...kad se guzica cese prsti mirisati nece.
n

nba

pre preko 2 godine

cek ,kako to ,neko igra protiv zvezde i fali mu kljucni igrac ,samo jedan,jel moguce? pa navikli smo 7 da ih fali hahaha. , sve sem pobjede protiv ovih raspalih bugara je sramota ali ne bi me cudilo da ne dobiju i opet zakinu bodove za nas fudbal, kao protiv kairata, Omonije i slicnih velikana
r

re>nba

pre preko 2 godine

Glup si za sve pare. Protiv Kairata ukupan rezultat 6:2, Zvezda prošla, igralo se na prolaz. Protiv Omonije smo igrali nereseno, zbog korone samo jedan meč u gostima, ispali na penale. Znači taj meč smo zvanično igrali NEREŠENO, dok ste u isto vreme vi ispali od drugoligaša iz Belgije, isto ste igrali u gostima. Znači u prošloj sezoni osvojili smo za rang listu 10 EVROPSKIH BODOVA, koliko ste vi za sve vreme čuvenih 6 Toletovih titula počev od sezone 2007/2008 zaključno sa sezonom 2012/2013. Takođe si ostao upamćen na ovom forumu, pošto si napisao da će Zvezda posle pobede od 4:0 nad Klužom da izgubi sa 5 razlike i da ispadne u kup Slavice Čukteraš. Ajde molim te ne blamiraj se i idi broji koliko je Rikardo dao golova, možda će stići do kote 50. To će vam biti najveće dostignuće ove sezone.
n

nba

pre preko 2 godine

re nba ... haha lepo je lagati ,ja to nikad nisam napisao ,samo koriste moj nick ,ja sam rekao da nece proci ovu raspalu grupu ,a i nece ,od ovog poraza koji sledi u bugarskoj pa nadalje