Luka Jović počinje funkcionersku karijeru

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.05.22. | 11:05

Napadač Real Madrida biće zadužen u Zvijezdi 09 za sva sportska pitanja

Počelo je sve kao obična spekulacija, ali je ubrzo stigla zvanična potvrda. Napadač Real Madrida Luka Jović uskoro će postati čovek zadužen za sva sportska pitanja u Zvijezdi 09 iz etno sela Stanišić, kluba koji se od prošle godine takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske. Jedan od najboljih srpskih napadača na ovaj način želi da pomogne mladima širom regiona, ali i klubu iz rodnog grada.

Kako se može čuti Jović je sa sadašnjim rukovodstvom podelio ideje i viziju kako bi se Zvijezda 09 podigla na viši nivo i postala konkurentna na terenima širom Bosne i Hercegovine. Reprezentativac Srbije ima ambiciju da rad sa mladim igračima poveri stručnom i pouzdanom timu eksperata koji će raditi u interesu kluba i napretka igrača.

Izabrane vesti

„Prijateljstvo sa osnivačem i predsednikom kluba, gospodinom Borisom Stanišićem, presudilo je da se uključim u rad kluba Zvijezda 09. Želeo bih da u narednim godinama klub izraste u stabilnog i konkurentnog premijerligaša koji će biti rasadnik talenata. Radićemo na tome da obezbedimo najbolje uslove za napredak mladih igrača“, izjavio je Luka Jović.

Fudbalski klub Zvijezda 09 osnovan je 2009. godine u Etno selu Stanišići u Bijeljini, a trenutno se nalazi na četvrtom mestu na tabeli.


tagovi

Luka JovićZvijezda 09

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara