(©Starsport)
(©Starsport)

Luka Milunović nastavlja karijeru u Maleziji

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.07.23. | 12:43

Iskusni ofanzivac se nakon šest meseci provedenih u kragujevačkom Radničkom 1923 ponovo seli van granica Srbije

Kratko je trajala povratnička epizoda Luke Milunovića u srpskom fudbalu. Iskusni ofanzivac se nakon šest meseci igranja u kragujevačkom Radničkom 1923 ponovo seli u inostranstvo, a njegova naredna destinacija biće Malezija, gde će braniti boje povratnika u najviši rang takmičenja, ekipe Peraka.

Milunović je već imao priliku da igra u Maleziji i to nakon odlaska iz Voždovca početkom 2019. godine. Tokom godinu dana koliko je proveo u ovoj dalekoj azijskoj zemlji, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde nastupao je za dva kluba - Melaku junajted i Sabah.

Izabrane vesti

Perak će biti deveti klub u Milunovićevoj bogatoj internacionalnoj karijeri. Na listi inostranih klubova za koje je bivši mladi reprezentativac Srbije nastupao nalaze se belgijski Zulte Vargem, zatim mađarski Debrecin, Kukeši iz Albanije, te grčki klubovi Platanijas, Aris i Niki Volos. Kada je reč o srpskim klubovima, osim Radničkog 1923 i Crvene zvezde, Milunović je igrao još i za OFK Beograd, Voždovac i Napredak iz Kruševca.

Iskusni ofanzivac je tokom svog kratkotrajnog boravka na „Čika Dači“ ostavio prilično dobar utisak. Posebno se istakao u plej-ofu Mocart Bet Superlige, gde je bio najbolji strelac Kragujevčana sa tri postignuta pogotka.

Inače, Šumadinci bi u narednim danima trebali da ozvaniče saradnju sa dvojicom mladih igrača ofanzivnih karakteristika, a to su doskorašnji gogleter novosadske Mladosti GAT Milan Vidakov i Jovan Mituljikić, koji dolazi na pozajmicu iz Crvene zvezde.


tagovi

Luka MilunovićRadnički KragujevacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara