Lukavi Juve ima novi plan: Na meti besplatni trio sa Old Traforda

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.09.19. | 11:07

Svima ističu ugovori narednog juna

Doktorio je Juventus dovođenje besplatnih igrača u prelaznim rokovima. Niko nije pokupio toliko asova, a da nije dao ni cent za njihova obeštećenja u poslednje tri-četiri godine kao torinska Stara dama.

Samo ovog leta crno-beli dres su obukli Aron Remzi, Adrijen Rabio i ponovo Đanluiđi Bufon, a da je Juventus samo trošio novac na njihove plate.

Izabrane vesti

Taj fantastični način poslovanje crno-beli planiraju da narednog juna podignu na još viši nivo. Kako pišu Gazeta delo Sport i Dejli Mejl, novi plan Juventusa je da za godinu dana dovede trojicu igrača Mančester junajteda i da takođe za njih ne plati ni evro! Na meti italijanskog prvaka su Nemanja Matić, David de Hea i Erik Bejli, a „kvaka“ je što svoj trojici u junu 2020. godine ističu ugovori.

JUVENTUS OSVAJA SERIJU A - KVOTA 1,40

Najpre, pitanje je da li će Nemanji Matiću biti ponuđen novi ugovor, jer je srpski vezista pao u drugi plan kod menadžera Olea Gunara Solskjera, te ako Norvežanin ostane na klupi do kraja sezone, to će gotovo sigurno značiti i rastanak sa Matićem. A, čak i da Matiću bude ponuđen nastavak saradnje, pitanje je da li će ga on prihvatiti. Nemanja je i pre dve godine bio dovođen u vezu sa Juventusom.

Štoperu Eriku Bajliju takođe ljubav prema Junajtedu ističe naredne godine. On se još oporavlja od teške povrede i pitanje je kada će moći na teren, a samim tim, neizvesno je i da li u klubu imaju planove za njega za period posle narednog leta.

MANČESTER JUNAJTED OSVAJA PREMIJER LIGU - KVOTA 100

I tu je, naravno, David de Hea, oko kojeg dugo već traje borba da se produži ugovor, ali to se nikako ne dešava. Sada je već izvesno da Španac neće ostati u Mančesteru posle sledećeg leta i da će već u januaru moći da pregovora sa zainteresovanim klubovima. Juventus je već stao u red.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara