Filip Stevanović, © Star sport
Filip Stevanović, © Star sport

Majstorija! Filip Stevanović se pretplatio na efektne golove (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.06.20. | 17:09

Sjajan pogodak Partizanovog bisera iz slobodnog udarca

Takumi Asanu virus korona izgleda ne može ništa, pošto posle nenadano duge pauze pruža najbolja izudanja od dolaska u Partizan, a izgleda da se fudbala i te kako uželeo i – Filip Stevanović. Mladi vezista crno-belih, naredna zlatna koka kluba iz Humske 1, potvrdio je da bi u završnici sezone mogao da bude tajno oružje Sava Miloševića, samo sedam dana pošto je „promešao“ odbranu Mladosti i pečatirao slavlje nad Lučancima, „otključao“ je i utakmicu u Subotici.

Stevanović je u 12. minutu Partizanovog gostovanja Spartaku Ždrepčevoj krvi izveo pravu majsotriju, pošto je matirao Ivana Đokića iz slobodnog udarca. Sa oko 25 metara opalio je momak iz „klase 2002“ i uprkos paradi golmana domaćeg tima lopta poslao u mrežu za inicijlano vođstvo favorita.

Izabrane vesti

Bio je to ukupno sedmi gol Filipa Stevanovića ove sezone sa crno-belih. Prvi u karijeri na gostovanjima. Dosad je matirao golmane Konahsa, Mačve, Rada (dvaput), Javora i Mladosti. Sve uglavnom efektno. A sad je isto to učinio samo van Humske. Pred kraj prvog dela isti igrač je posle fine kombinacije sa Umarom Sadikom postigao i drugi gol za Partizan u Subotici. I na najbolji način iskoristio šansu umesto Lazara Markovića (nije bio u ni u protokolu), preporučivi se Savu Miloševiću da bi mogao da bude opcija u polufinalu Kupa Srbije, naredne srede protiv Crvene zvezde na svom stadionu.



tagovi

FK PartizanFilip Stevanović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara