Komentari na vest

Makarić i Nemanja Jović u reprezentaciji Srbije! Otpali Mitrović, Vlahović, Živković i Lazović

ggyyhy

pre gotovo 3 godine

Ovo je neverovatno ista prica, ma sta ista jos gora. Dok se ovde prepiru oko Zvezde i Partizana ovi nam unistavaju i jedne i druge, fudbal sve zivo a zato se bogate i bogate, a sve to nasim parama. Ovde se spinuju price ko je bio tada, dal Dzaja, Terza , Karadzic, bitno je to naravno, ali je bitnije da potpuno isto rade u klubovima, narocito najvecim. Na celu FSS i veecitih kao i sada je uvek bio neko iz vlasti, znaci ista ekipa, a ovde je smesno kad kaze neko pa on je grobar ili ciganin pa navlaci za taj klub. Tim ljudima nije sveta ni Srbija ni crkva, vera, Kosovo a da im nesto znaci klub za koji navijaju. Sve je interes i bogacenje, otimacina nemojte biti smesni ili ovde botujete po zadatku. Piksi uzima i vodi tog klinca ili Makarica, kao da nemamo boljih igraca. Zasto nema Gavrica ili Nikolica oni su bolji od ovog malog, ali su vec prodati naravno, ili zasto nema Stevanovica, pa ista prica. Makaric koji nije nigde dao vise od 5 golova po sezoni sad je odjednom prvi strelac lige, i ako ga prodaju, a zar neko nebi se vec otimao za prvog strelca lige koji je dao preko 20 golova.? Ceo svet zna o cemu se radi kod nas pa zato nikom ne pada na pamet da kupuje ovakve igrace, pa mora Piksi da ga gura u reprezentaciju mozda ce neko da nasedne
G

Grobari Nis

pre gotovo 3 godine

To momci! Samo hrabro i jako!
G

Gostivoje

pre gotovo 3 godine

Brate mili pa gde nadje ovog Jovica? Ko mu je menadzer? Ovo je strasno sta se radi
M

MisterTwister

pre gotovo 3 godine

Mitar se povredio na svadbi dok je igrao kolo...
N

Nemacpojma

pre gotovo 3 godine

Ja da sam slektor i ja bih zvao mlade igrace sa potencijalom ili neke solidne koji treba da se prodaju iz domace lige jer zbog toga nasim klubovima ima da bude bolje ali opet ako se to radi bez toga da favorizuje jedan klub i tipa samo igrace iz jednog domaceg kluba zove kada treba da se prodaju....a sto se tice Makarica jednostavno nekim igracima se kockice sklope tek u 25 godina i tada krenu da resetaju ko zna i u nekoj jacoj ligi mozda bude nesto od njega a mi vec imamo 3 resenja za napad za duze vreme tako da sad ko uleti ovako nije bitno toliko..A uvek je dobro zvati nekog iz domacih klubova jer tada igraci znaju da postoji sansa da igraju za rep pa jace ima da treniraju i slabije da forsiraju da odu preko a vecina pogresi...samo da nam se smanji liga pa da ima vise jacih utakmica i bice realno da igraci iz domacih klubova mogu da odigraju solidno za rep a ne da se znojimo dok gledamo...
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Zemljače, abolicija predstavlja oslobadjanje od odgovornosti lica koja su učinila krivično delo, i ne može im se suditi. Drulić ako ga nije teretio,to ga ne oslobadja krivice. Ako ne postoji slučaj, nema ni potrebe za abolicijom (amnestijom).
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Dokazano je da je Džajić falsifikovao potpis Drulića i od njegovog transfera ukrao 5m. maraka. Zašto bi Toma Nikolić abolirao Džajića ako nije kriv, zašto? Zašto se Dr. Alfa ne sudi za transfer Grubača nego se odlaže do zastarevanja, zašto?
M

Muler

pre gotovo 3 godine

Zašto ga Drulic nije teretio na sudu? Da li znaš uopšte šta znači abolicija? Ako nemaš oštećenu stranu, kako onda imaš sudjenje?
g

gde ti zivis ?

pre gotovo 3 godine

@ Muler ...zato sto za 1000 evra nadjes bilmeze a ima ih kolko hoces u Srbiji ,da ga isprepadaju i da te oslobodi osude.
M

Mitro

pre gotovo 3 godine

Nikola Čolić je duplo talentovaniji od Jovića koji se gura a potpuno je skrajnut!
g

grobarkok

pre gotovo 3 godine

ti si željko pantić
@

@grobark

pre gotovo 3 godine

Nisam i ne volim dotičnog, Jović je dobar ali je vrlo zelen u završnici još uvek a Čolić ima neverovatnu završnicu. Nikad nisam video da tako neko koristi i levu i desnu nogu podjednako dobro, neverovatan igrač! Mora mu se dati šansa kao i Baždaru!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Taj dečko veze nema
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

gura se nego sta ....idi vidi Makaricevu biografiju !!! U vojvodini 15 utakmica dva gola , Proleter 10-0 , Backa BP 32-2 , Zvijezda Bijeljina 14-3 , pa opet backa 31-5 !!!!! zamisli Zamisli ti u Backoj odigras 32 utakmice i das 2 na poziciji napadaca !!! znaci tu neko gura iz sve snage cak i ovo sto je dao u Radniku je meni sumnjivo
G

Gost09

pre gotovo 3 godine

Sve normalne zemlje se pripremaju za Ep, mi se ganjamo sa nekim egzotičnim zemljama i razigravamo mlade igrače
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

plod rada ,ulaganja i postenja FSS
u

uve

pre gotovo 3 godine

@Relja_Basara decko ocigledno ne pise ovo kao sto je dole i napisao, treba biti korektan i priznati da je to neko drugi
d

deksa779

pre gotovo 3 godine

Lik je svakako utripovan da nešto zna o fudbalu, ne znam samo ko ga je slagao. Postoji u fudbalu samo u svojoj glavi i na internetu među sebi sličnima. Potpuno nebitan i smešan lik. Nije ni čudo što se sprdaju sa njim.
G

Gost12345

pre gotovo 3 godine

Ne druže ne govori to napašće te da si Željko Pantić
G

Gost732

pre gotovo 3 godine

deksa779 Nemaš ti pojma on je skaut
S

Shone

pre gotovo 3 godine

Vlahović oseća bolove u preponskoj regiji - u prevodu - boli ga tuki!
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

bas tako ...nece se aka u vreme pauze a i ove utakmice su nista drugo nego menadzerske kombinacije da pojedinci upisu nastup za rep. pa se lakse prodaju , zato kazem ne mogu da verujem da se Piksi uvalio u rad sa lopovima i tipovima koji konzervu u zivotu nisu sutnuli
T

Tanasije

pre gotovo 3 godine

Aleksandar Mitrovic se ozenio sad za vikend pa je dobio postedu a ne kako je povredjen. Koji glupi izgovori od strane clanova fss-a.
P

Procenat od prodaje

pre gotovo 3 godine

Toliko o Piksijevom stručnom autoritetu. Jović da se zahvali Asanu. Da nije Takuma pobjegao ne bi morali Jovića da prodajemo a samim tim ni da ga ubacujemo u ove kombinacije.
G

Gost788

pre gotovo 3 godine

Partizanov dug na kraju 2019 bio 30m Ko zna koliki je sad. Tako da nikakva prodaja neće pomoći Partizanu, novac od svakog transfera ide u privatne ruke
G

Gost7899

pre gotovo 3 godine

sad će da te napadnu da si ko Željko Pantić
A

A što ne

pre gotovo 3 godine

Topić iz Vojvodine da se ion bolje proda jer ovi idu da bi ih klubovi bolje prodali Topić je bar klasa za njih il Stevanović al od njega nema para za klub jer su ga već prodali. Opet ista priča. Pixi zar moraš i ti
V

VeritaS

pre gotovo 3 godine

Piksi koji je unistio Zvezdu sa politicarima partizana i izneo 20 miliona evra.I dan danas grcamo zbog njega.
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

Grcate vi zbog Dzaje ne zbog Piksija....
V

VeritaS

pre gotovo 3 godine

Zbog Piksija i politicara jsd-ovaca koji su nas unistili.Dzaja je pokorio Evropu i planetu.Igracka legenda pritom 3 puta veca za Zvezdu od Piksija, tako da se zna ko je Dzajic.
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

Hapsen zbog kradje para od transfera. Zbog istog je optuzeno i lice sa poternice. Dzaja vam je ostavio dug od skoro 60 miliona, nije Piksi. Ali naravno, taj dug nestao preko noci, znamo i cijom zaslugom.
V

Veritas

pre gotovo 3 godine

Dug nastao zahvaljajuci onima koji su preko Piksija to uradili, onih koji su sabotirali Zvezdu i gurali partizan.Tadasnja garnitura koja je vladala i isiavala novac iz Zvezde.Dzajic veze nema sa tim.Hapsen zbog Drulica,gde je dokazano da nista bilo nije.
Z

Zadnje...

pre gotovo 3 godine

...vreme došlo, grobari brane Zvezdu od Džaje. Džaja je ostavio dug od 5 miliona maraka i transfer Vidića od 5-6 miliona maraka. Na sudjenju ga niko nije teretio, ni Zvezda, ni strani klubovi, ni igrači, ni menadžmeri, ni domaće banke, ni strane banke, ni UEFA. Sudjenje je bilo farsa,sreća je što nije tužio Srbiju, dobio bi obeštećenje da se obezbedi deseto koleno. Kamo sreće da nam je više Džaja,Terzi i Čovketa.
U

Ugo

pre gotovo 3 godine

Partizan je od 90-ih pa na ovamo osvojio ukupno 17. titula. Za to vreme na vlasti su bili mnogi, a na celu fss bili su Miljanic, Piksi, Tezic, Karadzic, Kokeza. Partizan je najvise titula osvojio za vreme prve trojice. Toliko o partizanovcima.
U

Upravo tako

pre gotovo 3 godine

Bas tako.Kad oni brane Zvezdu od Dzajica, znas koliko je sati. Dzajic Dragan najveca legenda Zvezde.Pa samo kao funkcioner sta je ostavio u amanet Zvezdi to je za vekove nedostizno za sve sa ovih prostora i sire.
@

@Ugo

pre gotovo 3 godine

A od 1992 do 2012 na vlasti ? Garnitura koja je gurala rukama i mogama partizan, pogotovo od od 2000-2012.Stavise devedesetih izgradjen Zemunelo jedan od najboljih sportskih fudbaslkih kompleksa u Evropi.I najboljoi u ovom delu Evrope.Odakle za vreme ratova i krize?Poklon drzave da ima partizan sveke godine desetine miliona od talenata.
@

@Srxx

pre gotovo 3 godine

Dug uopste Zvezdi nije nestao vec je prepolovljen.Zvezda zaradila od Uefa za 4 godine sto partizan nije od iste za 10. Cuj Dzajic ostavio 60 miliona evra duga ha ha ha.Zvezdi je godinama "mosteriozno" rastao dug daleko posle Dzajica, dok je nk partizan cvetao.Jako cudno.I tada je isla matrica price jsd-ovaca, Zvezda se gura.A gle cuda partizan osvaja trofeje.
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

Ne branim ja nikoga. Sramno je napadati Piksija zbog duga Zvezde. Dug su pravili svi redom. Sta je bilo za vreme Lukica? Karadzic i fss su vam placali plate igracima i sms porukama ste skupljali za igrace.
@

@Srxx

pre gotovo 3 godine

Placao nam Karadzic licence , ali partizanu davao titule.Dok je vama sadasnja vlast placala isto licence, a nama dala nije, pa ste umesto nas igrali kval za LŠ.Nemoj samo da nam je Tole pomagao.To nemoj molim te samo jos te pricice,bajkice...
d

dr. tvorzan

pre gotovo 3 godine

haha Piksi vas uneredio !!! e muko pa ti neznas ko ti vodi klub i sta se radi. Piksi je oteran jel nije hteo da izvrsava naredjenja onih sa sipke . Taj Piksi ima vise para na svom racunu nego li zvezda . Ti ako mi ne verujes razmisli sto i dan danas ne objavise ime i kaznise lika sto vredjao Ibru
s

sta nije jasno?

pre gotovo 3 godine

90-tih nastaje raspad Jugoslavije ,ratno stanje ,pojava raznoraznih ludaka, navijackih grupa ...zvezda osvaja evropu i prodaje igrace za silne pare . Srbija bez posla,plati, kriza ...huligani vide svoju sansu .Zakon se izgubio korupcije kolko hoces ,zvezdin budzet nestao . Huliganizam napredovao danas vode klubove ,ispumpavaju klubske budzete u saradnji sa upravama , od dva zla jedno pobedi pa ispadne to je to ,to je vrh a klubove izdrzava drzava dok zatvara male firme za par stotina dinara duga. Masa se pali a glavni lopovi bogate
P

PFS

pre gotovo 3 godine

Jovic igrač za dosadan fudbal nije neka radilica,kao zemljak i prezime jak namestice mu neki gol i uvaljace ga preko cene..
9

951357

pre gotovo 3 godine

Svaka čast Joviću, ali ono... Postaje degutantno guranje gromadinih igrača kroz reprezentaciju... Mislio sam da će Piksi biti drugačiji po pitanju uplitanja menadžera u reprezentaciju...
1

1000%

pre gotovo 3 godine

Piksi je los covek. Ja kao Zvezdas to kazem.
U

Ugo

pre gotovo 3 godine

Ma ti navikao da pises lose o Partizanu i igracima pa to ti je. Ma i da je Ronaldo Srbin i da igra u Parizanu i o njemu bi pisao lose. Ti ili si placen za ovo sto pises ili imas zesci problem psihicke prirode.
S

Srb55

pre gotovo 3 godine

Naravno lupas gluposti ko i uvek....Pavlovic ni minuta nije zaigrao za A reprezentaciju pre nego sto je prodat iz Partizana, a takodje ni Stevanovic, pa su opet velike transfere napravili. Da su mislili pomagati Partizanu i dizati im cenu, njih bi bar jednom u reprezentaciju pozvali dok su bili u klubu. Evo koliko god ti nabrojis iz Partizana igraca koji su igrali za repku zadnjih 3-4 god. ja cu uvek moci vise za bar 2-3 igraca iz Zvezde.
V

Varela

pre gotovo 3 godine

951357 ima zesci problem psihicke prirode.Jednostavno nema privatna zivot ne treba se sprdati sa njim tuzno je kako zivi
9

951357

pre gotovo 3 godine

@ugo @srb55 @varela - samo mi objasnite zašto je Jović zaslužio poziv pre Čumića i Lazara Ranđelovića, reč neću da kažem o njemu više. Eto, oni nisu iz Zvezde a mislim da su bolji od Jovića bar 3x svaki. A onda možemo da pričamo o dijagnozama.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

imas zelje u zivotu ...da odigram za taj i taj klub, da budem predsednik ili trener tog i tog kluba,reprezentacije, itd . Mislim da je to i kod Piksija izrazeno . On je svestan sta se radi kod nas u drzavi i sportu. On je svestan da ce mu sutra neko doci i pripretiti da stavi ovog ili onog ,ko sto je u zvezdi bilo mada u rep. nema huligana al opet ima pritisaka raznih vrsti ali po meni eto zeli da zadovolji svoje zelje i snove.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

kako da Piksi bude drugaciji ? pa jel treba opet bomba da unisti dvoriste ?
i

iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Makarića u Zvezdu, Prijović i Arnautović nisu realne opcije.
d

da znas

pre gotovo 3 godine

Makaric idealan za zvezdu ,ja stvarno mislim da je pola njegovih golova montaza
L

Lupanja bez

pre gotovo 3 godine

Mudre odluke, neka idu mladji, nek se oprobaju. Ne vidim nista sporno da prvi strelac lige i s druge strane jedan od najboljih igraca Partizana (pricam po igrama iz poslednja dva derbija) idu da se probaju protiv naprimer Jamajke.
Z

Zlatko Psihopata

pre gotovo 3 godine

Šta kaže veliki "stručnjak" Pantić? Jovicev agent je Vazurin komšija pa zato ga guraju? Panticu, bolje nastavi da igraš FIFA i PES, za bolje i nisi. Jović je veliki talenat.
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Pa jel vidis da ga guraju? Sta ti nije jasno?
n

nitro

pre gotovo 3 godine

pa i jeste mu komsija,provereno...
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

verovatno , Vazura gura sve one od kojih ima interes ali najgore je sto iza tog Vazure stoji neko !!!!
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

Prijateljske utakmice. Da se proba ono sto iole vredi iz srpske lige. Svaka cast selektoru. Samo napred Piksi.
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

jel gobeljic tu
h

handycam

pre gotovo 3 godine

Neka se oproba decko, sto da ne, samo molim mozzart da prestane da objavljuje komentare od lika koji stalno pise o Jovicu iz Partizana, i pise neke gluposti vecinom, mislim da se slazu sa mnom i ostali citaoci ovog portala.. Stopirajte ga vi barem, ako on sam ne shvata da je smorio sve.. i da postaje morbidno..
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

Svaka cast za komentar. Lik ocigledno ima nekih problema, mozda i privatnih sa Jovicem. Njegovi komentari prelaze svaku granicu razuma. Lepo kazes druze, postaje morbidno.

Relja Basara

pre gotovo 3 godine

To piše neko ko se potpisuje mojim imenom i prezimenom, sa namerom da omalovaži i mene i Jovića, samo zato što sam pisao pozitivan tekst o njemu. Nikad nisam odgovarao na to, ali sad moram da odgovorim na ovaj način, registrovan sa svog Fejsbuka. Nikada do sada nisam pisao nijedan komentar na portalu, i ja molim da se takvi komentari više ne objavljuju jer su prevršili svaku meru.
D

Del.p

pre gotovo 3 godine

Sjaši Kurta da uzjaše murta.tamte za kutiju.škart za škart,....AMATERIZACIJA fudbala!!!!!
s

simra

pre gotovo 3 godine

hahahaha ko gura ovog jovica majko moja
s

stidi see

pre gotovo 3 godine

Ne gura ga niko nego je talenat, izgubio majku kao dete, bori se kroz celi zivot sam, krvari na svakom treningu, bori se kroz zivor! Svaka mu cast! Stidi se.
h

hahahahaha

pre gotovo 3 godine

Pratio si mu igre?
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

Jovic je mlad i talentovan igrac. Veliki borac i radnik. Uz Asana je bio jedan od najboljih u Partizanu...
o

opabre

pre gotovo 3 godine

Ali, oseca hronične bolove u preponskoj regiji :)
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

Nije smesno. Nesnosni su bolovi u toj regiji :)
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

druze i ti si usao u vrzino kolo Poceli ovi lopovi iz FSS da ti serviraju sta i kako. Tog Jovica se mogao da gledas i vidis svaku nedelju bilo na TV ili uzivo .Ides na neka putovanja i gubis vreme da bi menadzerski igraci upisivali nastupe i dizali cenu za laksu prodaju .