Adrijen Rabio (@Reuters)
Adrijen Rabio (@Reuters)

Mama Rabio uskoro ponovo stupa na scenu, Barselona prva u redu

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.02.24. | 16:19

Katalonci nude ugovor na dve godine plus jednu opciono

Već petu sezonu Adrijen Rabio igra standardno za Juventus, ali kako stvari stoje, na leto će doći do rastanka. Francuski reprezentativac postaje slobodan igrač i uveliko se piše da nema nameru da produži saradnju sa Torinezima. Ponude ne manjkaju, a novodno je Barselona već spremila ugovor za novi pokušaj da dovede sjajnog vezistu.

Probali su Katalonci 2019, kada je takođe bez obeštećenja napustio Pari Sen Žermen, ali tada je izabrao Juventus. Ovaj put, piše katalonski Sport, konkurencija su Inter, Njukasl, Arsenal, Mančester Junajted i Bajern Minhen. Po informacijama novinara ESPN-a, Ekrema Konura, Barselona je za korak ispred drugih, pošto je već isplanirala da Rabiou ponudi ugovor na dve godine, plus treću opciono.

Izabrane vesti

Bez obzira na to ko će biti novi trener nakon što Ćavi ode po završetku sezone, pored igračkih kvaliteta Francuza, čelnicima Barselone izuzetno odgovara to što će na leto biti slobodan igrač. Dobro je poznato da Katalonci još nisu rešili ekonomske probleme i da moraju da vode računa o finansijskom fer-pleju. Svakako, kao slobodan igrač Rabio će biti među najtraženijima na letnjoj pijaci, a onda na scenu stupa njegova majka Veronik, koja mu je menadžer. Poznata kao težak pregovarač.

Zbog nje je Adrijen odbio poziv Didijea Dešana da igra za Francusku na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018, nezadovoljan jer ga je tek naknadno selektor uvrstio na spisak. PSŽ ga je sklonio iz prvog tima jer mama Veronik nije bila zadovoljna detaljima za produžetak ugovora, kao i 2022. kada ga je zvao Mančester Junajted, a Juventus pristao da ga proda...


tagovi

Adrijen RabioJuventusBarselona

Obaveštavaj me

Barselona
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara