Mamić grmi posle derbija: Sramota je šta nam rade, hranimo ceo hrvatski fudbal

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.01.21. | 09:51

Nezadovoljstvo na Maksimiru posle pobede nad Hajdukom

Dinamo je slavio u velikom derbiju hrvatskog prvenstva protiv Hajduka (3:1) i ostao na čelu tabele. Pod velikim pritiskom su Modri, jer Osijek predvođen Nenadom Bjelicom ne namerava da odustane od šampionske trke.

Mnogo toga je krenulo po zlu za Dinamo protiv Hajduka. Bili su poveli na Maksimiru, ali sjajnim golovima Oršića Modri su preokrenuli za uzdah olakšanja.

Izabrane vesti

Vrlo nezadovoljni su u redovima hrvatskog šampiona bili arbitražom na meču, posebno zbog dva nedosuđena penala u ranoj fazi. Trener Zoran Mamić je bio vrlo direktan.

„Ogorčen sam na sudije. Ne samo kada je u pitanju današnji meč. Napravila se hajka zbog auta u Gorici, kao da takvih odluka nema bar pet na svakom meču. Danas, ovo što su nam radili, to nas prati celu sezonu. Ne znam u kojoj se zemlji ona dva prekršaja nad Majerom i Gavranovićem ne sude. Ogorčen sam, jer ništa od toga nije bio penal. Sramota za VAR sobu, jer tamo sedi moj prijatelj. Odnosno nije prijatelj, jer se ne viđamo često. Reč je o Ivanu Bebeku. Stvara se fama kako se pomaže Dinamu, a nađite jednu odluku koja je išla u našu korist. Jako sam iznerviran, ovo je ozbiljan šamar sudijskoj organizaciji. Videli su svi kako su nam sudili“, rekao je Mamić.

Još radiklanijje je bilo saopštenje Dinama. Čelnici Modrih, pod zaštitom gazde kluba Zdravka Mamića, napisali su da postoji jedan klub u Hrvatskoj koji ne plače, niti kmeči. A hrani kompletan hrvatski fudbal. 


tagovi

Zoran Mamić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara