Anvar El Gazi (Reuters)
Anvar El Gazi (Reuters)

Mančester Junajted panično traži krilo umesto Sanča i Entonija, meta je slobodni Holanđanin

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.09.23. | 02:20

Čeka se hitna zamena za posrnula pojačanja plaćena 180.000.000 evra

Nema mira u Mančester Junajtedu. Od tri supertalenetovana krila koja su mnogo vredela, Erik Ten Hag je došao u situaciju da nema nijedno na raspolaganju i da mora panično da juri po tržištu slobodnih igrača i traži neku privremenu zamenu na desnom krilu.

Neverovatno je šta se dešava na Old Trafordu... Sada se nadaju da bi spas mogao da bude zaboravljeni Anvar El Gazi?!

Izabrane vesti

Posle afere sa optužbama sa silovanje i neigranja fudbala godinu i po dana, Mejson Grinvud je završio svoje u klubu i preselio se u Hetafe.

Džejdon Sančo je pre dve godine plaćen 85.000.000 evra i skoro pa se ugasio u Junajtedu. Prošle sezone je čak bio i van tima zbog mentalnih problema i srušenog samopuozdanja, a nedavno je došlo do otvorenog sukoba na relaciji sa Ten Hagom i više nije ozbiljna opcija.

Najnoviji udarac je afera oko brazilskog krila Entonija, koji je pretprošlog leta plaćen Ajaksu čak 95.000.000 evra Ni on se nije proslavio u debitantskoj sezoni, a prethodnih dana je u centru skandala zbog višestrukih optužbi za nasilje pošto su ga prijavile tri devojke. I on je van ekipe na neodređeno vreme...

Slavni klub je problemu da panično juri privremenu zamenu jer u ekipi više nema alternativa. Jedina opcija je tržište slobodnih igrača pa je u prvi plan iskočio bivši holandski reprezentativac Anvar El Gazi. On je odnedavno slobodan igrač pošto je PSV raskinuo ugovor sa njim i može da potpiše za neki drugi klub.

Ponikao je u Ajaksu, a iako ga nije trenirao u Amsterdamu, trener Ten Hag ga poznaje iz tih holandskih fudbalskih dana jer su bili rivali. El Gazi ima 28 godina i mogao bi da bude solidno rešenje za ovakvu situaciju. Ima i iskustvo igranja u Premijer ligi. Nakon Ajaksa i dve godine u francuskom Lilu, tri i po godine je nosio dres Aston Vile i pola sezone proveo na pozajmici u Evertonu. Prošle sezone je na 23 meča za PSV dao osam prvenstvenih golova i imao neka dobra izdanja.

Junajted je zainteresovan, Ten Hag nema mnogo izbora, a i El Gaziju bi ovo mogla da bude šansa karijere.


tagovi

Anvar El Gazi

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara