Komentari na vest

Mane otišao iz Bajerna kao jedan od najvećih promašaja, a u Rijadu mu već posvetili pesmu (VIDEO)

S

SadoMane

pre 9 meseci

Mane jedan od najvecih promasaja??? Tacno se vidi da doslovice prepisujete od njemackih medija, kojo su silom na sramotu pokusavali da doprinesu njegovom odlasku, zajedno sa Tuhelom i upravom. U novom klubu i novoj ligi, na neprirodnoj poziciji je od avgusta do novembra dao 11 golova i namjestio 4 gola, par puta bio igrac utakmice i vama je to jedan od najvecih promasaja???
V

Voždovac

pre 9 meseci

Gle brata Manea što se oznojio, kao da je u Saudi Arabiji.
G

Gost300

pre 9 meseci

Promasaj moze biti jedino onaj strkljo na klupi,ajd sto mu ne valja Mane,ali ne valja mu ni Gorecka,a tek masina i igracina kakav je Kimih...
R

Robert Lewandowski

pre 9 meseci

Ostaju i Kimih i Gorecka, sve su to novinarske patke. Kimih i Gorecka su to pre neki dan potvrdili i za medije. Tuhel je zadovoljan sa Kimihom, a sa Goreckom nije zato što je van forme. Videćemo kako će izgledati u sezoni pred nama... Ideja Tuhela je da uzme Kejna i Vokera do kraja prelaznog roka i možda jednog defanzivnog veznog (igrac poput Martineza nekada) koji će doneti čvrstinu na sredini. Gotovo svi Bajernovi veznjaci trenutno su takozvani box to box igrači. Nojer (Bono, Ulrajh) Dejvis (Gereiro) Kim (Upa) De Liht (Stanisic) Voker (Mazrauji) Kimih (Lajmer) Cuameni/neki drugi CDM (Gorecka, Gravenberh) Musiala (Miler) Sane (Tel) Koman (Gnabri) Kejn (Čupo)
f

ficfiric

pre 9 meseci

imace vise novca da pomaze ljudima u svojoj zemlji
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

kad proglasis Manea za promasaj ...kuda ide ovaj svet ??
R

Robert Lewandowski

pre 9 meseci

Mane je imao platu 20+ miliona evra, i sem incidenta sa Saneom i svadje sa Nagelsmanon zbog frustracije što ne igra ništa nije uradio... Delovao je skroz anemicno, kao da je igrao pod ručnom. Jedan na jedan gotovo da uopšte nije pravio razliku (ni pre povrede, a pogotovo nakon)... Gotovo sve golove je dao na nebitnim utakmicama, zaista premalo... Kutinjo i Perišić su ostavili bolji utisak od njega, pogotovo kada im se uporede primanja... Jedino je Daglas Kosta u drugom mandatu bio veći promašaj od njega. Dobio je šansu da igra i na levom krilu, opet ništa nije pokazao, samo je na početku sezone bio spic. Jako ga cenim kao igrača i kao čoveka, ali zaista je ovo sasvim korektna odluka Bajerna. Generalno je Bajern jak na njegovoj poziciji, mogu tu da popune Sane, Koman, Gnabri, Musiala, Tel, Dejvis... A za tu platu koju je imao Mane mogu ukoliko im je potrebno (a verovatno nije) da uzmu gotovo bilo koje krilo (Kjeza na primer).
D

Digimon

pre 9 meseci

Za pojedine igrače nema kluba poput Liverpoola. Emre Can, Philippe Coutinho, Sadio Mané, Fernando Torres, itd, nitko od njih nakon Liverpoola nije napravio značajniji iskorak. Naglasak na "pojedine", Xabi Alonso, Luis Suárez i Raheem Sterling su respektabilnu karijeru i nakon Liverpoola napravili.
e

egerke

pre 9 meseci

Prežalosno. Jedan od najboljih svjetskih ofenzivaca zadnjih godina završava karijeru s tek napunjenom 31...
g

gost7

pre 9 meseci

zavrsava karijeru? zanimljivo
F

FM

pre 9 meseci

Karijera mu tek pocela, tek ce sad da mlati pare.
C

Coban

pre 9 meseci

Ljudina i dobar igrac ali svakome tesko s onim svabama. Ova godina bayern gubi titulu
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

ne moze ...oni osakate sve oko sebe u bundesligi i nemaju konkurenciju
v

vlada1951

pre 9 meseci

kod Saudijaca zaista poštujem što dovode ova mega pojačanja na neki sistematičan način. Svaka ekipa gleda donekle ravnomerno da pojača sve linije tima sa po dva dobra igrača, samim tim će i domaći igrači koji će popunjavati ostatak ekipe moći ravnomerno da napreduju na svim pozicijama, i verujem da će ostvariti svoj cilj da do tog svetskog prvenstva, kad god ga dobiju, imati respektabilnu reprezentaciju. Setite se kako su Kinezi svojevremeno nabudžili svoje napade igračinama poput Hulka, Taliske, Oskara... dok je odbrana bila kanta. Tako su uspeli da im Kinezi napadači ne igraju uopšte, a odbranbeni služe kao džak za udaranje preplaćenim strancima i kkao takva reprezentacija da napreduje? Arapi imaju mozga
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

Mane je igračina, ali čim je udario onog švapskog Sanča, znalo se da će ga najuriti.
L

Lord

pre 9 meseci

Mane ne moze biti promasaj pa taman kad bi dao 11 autogolova za sezonu....Ali dobro,misljenja su tu da se ukrste 😁