Sadio Mane (Printscreen)
Sadio Mane (Printscreen)

Mane otišao iz Bajerna kao jedan od najvećih promašaja, a u Rijadu mu već posvetili pesmu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.08.23. | 20:52

Senegalac potpisao trogodišnji ugovor sa Al Nasrom vredan 150.000.000 evra

Al Nasr je predstavio još jedno, četvrto pojačanje u letnjem prelaznom roku. Najskuplje, a dodali bismo i – najzvučnije. U klub iz Rijada stigao je Sadio Mane.

Kako je još ranije najavljeno, Saudijce će čitav posao koštati 150.000.00 evra. Bajernu će na ime obeštećenja pripasti 30.000.000 evra, dok će Senegalac po slovu trogodišnjeg ugovora zaraditi 120.000.000 evra.

Izabrane vesti

Tako je bivši napadač Liverpula stavio tačku na vrlo neuspešan jednogodišnji boravak na Alijanc areni. Toliko neuspešan da ga je nemački Sport Bild u tekstu povodom njegovog odlaska u Al Nasr uvrstio među deset najvećih promašaja bavarskog giganta. Na listi se nalaze još Renato Sančez, Žan Pjer Papen, Breno Boržes, Tomas Berhold, Medi Benatija, Karl Delaje, Adolfo Valensija, Lendon Donovan i Horhe Ernesto Sosa...

Nije se snašao Mane u Bavariji, mnogo se više očekivalo od 31-godišnjeg krilnog napadača, mada opravdanje donekle može da mu bude to što je bio deo jedne od slabijih sezona minhenskog kluba u prethodnim godinama. U njoj je Mane trebalo da zamaskira izostanak klasičnog napadača pošto Bajern nije uspeo da nadomesti odlazak Roberta Levandovskog, ali ju je okončao kao rezervista, sa 12 golova i pet asistencija na 38 utakmica.

U Rijadu će imati potpuno drugačiji status, na šta ukazuje i pesma koju su mu iz kluba posvetili u promotivnom video snimku.

"Ne mogu da dočekam da vas čujem kako je pevate na stadionu", poručio je Mane navijačima.

Podsetimo, Al Nasr je pre Manea već angažovao Marcela Brozovića, Seka Fofanu i Aleksa Teljesa, a još zimus je u klub stigao Kristijano Ronaldo.



tagovi

Sadio ManeBajern MinhenLetnji prelazni rok 2023TransferiAl Nasr

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara