Nikola Maraš (Foto: levanteud)
Nikola Maraš (Foto: levanteud)

Maraš koracima Brašanca, otišao u Segundu po minute

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.02.24. | 01:47

Srpski defanzivac privremeno napustio Alaves u finišu prelaznog roka

Darko Brašanac nije jedini fudbaler koji je u finišu prelaznog roka u Španiji promenio sredinu od srpskih igrača. Novi klub od prvog februara ima i Nikola Maraš, koji je kao i bivši vezista Partizana u drugom delu sezone nastupati u Segundi.

Defanzivac ponikao u Radu je u smiraj roka privremeno napustio Alaves i preselio se u Levante na pozajmicu do kraja sezone. Maraš je na dan zatvaranja pijace imao tri opcije pošto ga je pored drugoligaša navodno kontaktirao i njegov bivši klub Rajo Valjekano. Treća opcija bila je da ostane u Alavesu i bori se za minutažu.

Izabrane vesti

Ipak, srpski štoper, koji je u martu prošle sezone doživeo tešku povredu kolena, u aktuelnoj sezoni je odigrao tek tri utakmice, svaku u Kupu kralja, te je odlučio da se spusti rang niže u nadi da će u redovima osmoplasiranog tima Segunde lakše doći do željene minutaže.

Tako će Maraš u radnu knjižicu upisati i četvrti španski klub pošto je pored Alavesovog i Rajovog, nosio još i dres Almerije. Prethodno je nastupao još za Čaves, koji je bio njegov prvi inostrani klub.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara