Marin danas u Beogradu: Dan D za Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.06.18. | 08:01

Ukoliko dođe do dogovora ofanzivni vezista bi na stadion Rajko Mitić najverovatnije stigao kao pozajmljen igrač

Fudbaler Olimpijakosa Marko Marin u nedelju stiže u Beograd, gde će obaviti razgovore sa čelnicima Crvene zvezde, saznaje MOZZART Sport.

To znači da bi današnji dan mogao da bude ključan u borbi za dovođenje 29-godišnjeg ofanzivnog veziste srpskog porekla, koji je zabeležio 16 nastupa za seniorsku selekciju Nemačke i prošao sve mlađe kategorije Pancera.

Izabrane vesti

Marin bi u redove srpskog šampiona najverovatnije došao kao pozajmljen igrač velikana iz Pireja, u kojem ima godišnja primanja u iznosu od oko 1.200.000 evra.

Brzonogi ofanzivni Vezista u Olimpijakos je došao na leto 2016. godine za obeštećenje od 3.000.000 evra, a aktuelni ugovor sa pirejskim crveno-belima ističe mu u junu naredne godine. Prošle sezone odigrao je 36 utakmica za Olimpijakos u svim takmičenjima i postigao osam golova, uz pet asistencija.

Crvena zvezda je do sada potvrdila samo dovođenje Dušana Jovančića, a uskoro se očekuje da bude završen i posao oko Dejana Melega. U slučaju da bude postignut dogovor i sa Marinom, Vladan Milojević bi već na početku priprema mogao da ima ozbiljno pojačan tim na raspolaganju.

Foto: Action images


tagovi

Marko Marin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara