Marko Arnautović o Mihajloviću: On mi je stariji brat, njegova smena je gorak momenat

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.09.22. | 16:50

Napadač Bolonje vrlo emotivno o bivšem treneru

Posle tri i po sezone na stadionu Renato Dalara rukovodstvo Bolonje odlučilo je da se zahvali na saradnji srpskom stručnjaku Siniši Mihajloviću. Bio je to neočekivan potez uprave Bolonje, kada se zna šta je sve legendarni as Crvene zvezde uradio i preživeo na klupi tog kluba.

Očigledno je da se pojedinim igračim Bolonje nije svidela odluka kluba, o tome je za austrijske medije pričao napadač srpskog porekla Marko Arnautović. On se trenutno nalazi u domovini i sprema se za mečeve Lige nacija protiv Francuske i Hrvatske. 

Izabrane vesti

“Njegova smena je za mene bila gorak momenat. Imam poseban odnos s njim. Bio mi je više od trenera, bio je kao prijatelj. Stariji brat! Kao tim, bili smo uz njega. Ali, život ide dalje za sve nas. nadam se da će se i za njega stvari popraviti i da će se brzo vratiti i biti isti kao pre”, rekao je Arnautović koji je sa šest golova trenutno najbolji strelac Serije A.

Iskusni napadač pokazuje u Bolonji da njegov zenit nije prošao.

” Nije mi stalo da budem najbolji strelac lige, ali sam sigurno srećan što sam postigao šest golova Bolonje. Uvek razmišljam o timu i nije mi drago što smo uzeli samo šest bodova u sedam utakmica. Imamo veće ambicije i to moramo da pokažemo na terenu”.

Ukoliko bude igrao na obe utakmice u Ligi nacija, a nema sumnje da hoće, Arnautović će sa 104 meča postati apsolutni rekorder po broju nastupa za nacionalni tim. Rekord trenutno drži Andreas Hercog sa 103.


tagovi

Marko ArnautovićSiniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara