""
""

Marko Nikolić grmi: Igrači su limitirani, s nekima moramo da se rastanemo

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.08.16. | 11:21

"Da vidimo ko jeste, a ko nije za Partizan", kaže trener crno-belih

Šest prvenstvenih utakmica – tri poraza. I jedan remi. Čak ni stariji navijači Partizana ne sećaju se kada je Parni valjak ovako štrucao na početku sezone.

Poraz u Novom Sadu produbio je krizu u Humskoj, čak i naterao trenera Marka Nikolića da posle meča bude oštar i direktan.

Izabrane vesti

On je poručio da pojedini fudbaleri Partizana ne zadovoljavaju kriterijume velikog kluba.
„Nismo zaslužili da izgubimo, ili možda jesmo, jer smo se ponašali na terenu katastrofalno, kao da je u pitanju neka selekcija mladih igrača. Mnogo smo grešili i zbog toga mi se čini da možda nismo zaslužili da izgubimo. Međutim, Spartakovoj pobedi nema prigovora“, poručio je Nikolić, a prenosi Sportski žurnal.

Tek je početak sezone, razmuljivo je što crno–beli n isu izgubili nadu da mogu do trona. Ipak, Nikolić podvlači da će do kraja prvog dela sezone imati simultani posao. Odnosno da će morati da odvoji žito od kukolja.
„Teška je situacija, očekuje nas mnogo posla. Mi se takmičimo, ali paralelno sa tim pravimo selekciju da bismo videli ko jeste, a ko nije za Partizan. Očigledno je da su pojedini igrači limitirani i da sa njima moramo da se rastanemo. Ako bude potrebno, umesto njih ćemo šansu pružiti mlađima, onima koji nisu licencirani“, dodao je Marko Nikolić.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko NikolićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara