Marko Nikolić (©Reuters)
Marko Nikolić (©Reuters)

Marko Nikolić opet aktuelan u Moskvi

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.05.22. | 13:09

Bez posla je proteklih sedam meseci

Povratak Marka Nikolića trenerskom poslu i u ruski fudbal izvesniji je kako se sezona približava kraju. Ime nekadašnjeg trenera Partizana čiji se poslednji angažman u moskovskoj Lokomotivi nesrećno završio intervencijom Ralfa Rangnika ponovo je aktuelno u glavnom gradu Rusije i to u klubu koji ga duže vreme drži na oku.

Prema pisanju tamošnjih medija Nikolić je jedan od dva glavna kandidata za mesto trenera CSKA, a konkurencija će mu biti Vladimir Fedotov iz Sočija. Naime, uprava armijskog kluba nezadovoljna je rezultatima Alekseja Berezuckog u poslednje vreme, zbog čega je u opasnosti da ostane i bez druge pozicije na tabeli. CSKA je u subotu uveče pretrpeo poraz na svom terenu od Sočija koji sa klupe predvodi upravo Fedotov, dok u poslednjih sedam utakmica ima tek jednu pobedu.

Izabrane vesti

18.00: (1,95) Lokomotiva Moskva (3,50) Rubin (3,90)

Nikolić bi mogao da bude korak bliži klupi CSKA iz dva razloga. Prvo zato što ga je klub želeo još u januaru, nedugo pošto se rastao sa Lokomotivom i od tada je interesantan vodećim ljudima, drugo zato što je Fedotov u ovom trenutku blizu potpisa za drugi moskovski tim, Spartak.

Berezucki će najverovatnije na kraju sezone dobiti zahvalnicu, a veliko je pitanje šta CSKA i ruske klubove čeka u skorijoj budućnosti s obzirom da je zabrana učešća u evrotakmičenjima i dalje na snazi...



tagovi

CSKA MoskvaMarko NikolićVladimir Fedotov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara