Marselo Bijelsa (Foto: Reuters)
Marselo Bijelsa (Foto: Reuters)

Marselo Bijelsa blizu povratka u Premijer ligu

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.11.22. | 01:43

Ali ne na Eland Roud

Marselo Bijelsa mogao bi da se vrati na Ostrvo! Međutim, ne na Eland Roud na kojem je stekao kultni status, već u Bornmut, piše pouzdani Atletik.

Prema saznanjima pomenutog izvora, na Vitalitiju ozbiljno razmatraju mogućnost angažovanja iskusnog argentinskog stručnjaka. Čelnici premijerligaškog kluba su ovog petka u Las Vegasu imali sastanak sa novim vlasnikom Bilom Folijem na kojem je jedna od glavnih tema bila angažman novog trenera.

Izabrane vesti

Foli će uskoro i zvanično preuzeti Bornmut od Maksima Demina nakon čega se očekuje i predstavljanje novog menadžera, a ime Marsela Bijelse se na pomenutom sastanku našlo visoko na listi kandidata, navodi Atletik. Geri Onil je krajem avgusta, pošto je klub otpustio Skota Parkera, preuzeo ulogu privremenog trenera, ali se ne očekuje da se još dugo zadrži na klupi.

Bijelsa je bez posla otkako ga je Lids otpustio u februaru ove godine nakon što se ekipa usled serije loših rezultata našla u borbi za opstanak, ali će ga navijači Paunova zauvek pamtiti po dobrom, s obzirom na to da ih je vratio u Premijer ligu posle 16 godina odsustva.

Pre Lidsa, Bijelsa je vodio Lil, Marselj, Bilbao, Espanjol, Velez, Ameriku, Atlas, Njuels, kao i reprezentacije Argentine i Čilea.

Bornmut se posle 14 odigranih utakmica u prvenstvu nalazi na 17. mestu sa 13 bodova, jednim više od Sautemptona, prvog tima ispod crte.


tagovi

BornmutMarselo Bijelsa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara