Komentari na vest

Mateus: Ne sećam se da je neki klub ovako namagarčio Bajern! Opasne Tuhelove izjave i igra s vatrom

N

Novak majstor

pre 9 meseci

Ako ne zelite da vas namagarce a vi onda u vasoj omladinskoj skoli - akademiji skolujte igrace pa vam nikakav Levi nece postavljati uslove i ucenjivati vas . Ljudi uzeli Lewandovskog za 0 evra a prodali ga za 50 u poslednjoj godini ugovora nakon sto je celu karijeru posvetio Bajernu .Odvratan klub iza koga stoji cela jos odvratnija Nemacka
B

Bruder Pera

pre 9 meseci

Manšafti... 😁😁😁
V

Voždovac

pre 9 meseci

Nisam fan Mateusa ali sve je dobro rekao. Ima tu malo hejta, ali je na žalost sve istina.
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

nemacki rade bogdanovic
M

MANIPULATORI

pre 9 meseci

Kada ce tekst o ostecenom Radnickom iz Nisa?
P

Presnel Kimpembe

pre 9 meseci

Cim bude tekst o ostecenom Napretku i lucanskoj Mladosti.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 9 meseci

Bajern je jedan od 5 klubova na svetu koje najviše cenim . Ali Bajern poslednjih 4-5 godina gubi svojstva koja su ga činila jednim od najvećih klubova na svetu. Prvo , dovođenje u menandžment kluba sa vrlo velikim ovlašćenjima Salihamidžića (zvanog Braca) je blago rečeno katastrofa ,i Olivera Kana (zvanog Oli) veliki promašaj. Velika greška je bila smena Flika, pa još veća greška je bila smena Nagelsmana, a dovođenje Tuhela ????!!! prosto rečeno neznanje. A onda Bajern dovodi Kejna za 100.000.000,00 evra +bonusi, ,, I TO IGRAČA U TRIDESETOJ GODINI , A PRE TOGA PRODA (PUSTI)VRLO SLIČNOG ,AKO NE I BOLJEG STRELCA LEVANDOVSKOG U 33. GODINI KOJI JE MOGAO KOMOTNO DA IGRA TU BAR JOŠ 3 GODINE I TO NA VISOKOM NIVOU. Ako su već hteli centarfora , i to idličnog mladog igrača koji će još i te kako da napreduje ,imali su tu ispred nosa Kolomuanija. Najprostije rečeno gispodo : VELIKI KLUB NIKADA NE DOVODI (POGOTOVO NE ZA OGROMNE PARE) IGRAČA SA 30 I VIŠE GODINA. Ako su hteli Kejna ti su tebali da urade pre 4-5 gidina ,a ne sada. Setimo se šta je M.UTD dobio dovođenjem vremešnog Ibrahimovića. Inače ,veoma mi je drago što ih je Totenhem zavrnuo za 100 miliona.
F

Firga

pre 9 meseci

Ne trabunjaj.
V

Vare

pre 9 meseci

Kejn je za kolo muanija top klasa nema veze sto ima 30 gpdina.jos 4 moze da igra vrhunski.a salihamidzica je postavio Henes koji se sve pita i dok je bio u zatvoru tako da ovaj samo ispunjava njegova naredjenja.
V

Voždovac

pre 9 meseci

Nije bilo samo do para, već je Levandovski hteo u Barsu po neki novi izazov. Pa nisu Nemci toliki mamlazi pobogu.
T

Trololo

pre 9 meseci

Au druze koliko promasaja u tekstu, strasno. Flik hteo da ode, Levandovski hteo da ode. Zatim, poredis 30 i 33 godine kao da je to mala razlika, ako je Leva mogao jos 3, znaci Kejn moze jos 6 godina da igra. I da, vredi te pare. Zatim, da li mozes da proveris sa koliko godina je Ibra dosao u Junajted? Ovako, iz glave, rekao bih da je imao 35-36 i ne vidim kako je to isto kao kada ti dodje igrac od 30. Kan i Braco su bilo greska svakako, a greska je i Tuhel, tu nema spora.
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

bajern radi po principu pokupuj sve sto valja od konkurenata i onda nemas konkurenciju za prvo mesto. Nazalost Dortmund bi prodao i kafe kuvaricu ...da nisu prodavali jooooj Abamejang, Pulisic, haland, dembele ...idi kakav tim bi imali
S

Snowman

pre 9 meseci

Tuhel jos par utakmica i tu sledi otkaz ista prica ko sa Ancelotijem.
s

sky full of stars

pre 9 meseci

Jebote kako ste dosadni.Bayern ima 11 titula za redom.Ima 2 LP u tom razdoblju i pokoji kup itd.Stalno su pri vrhu i sada upadaju u krizu što je i sasvim normalno.Niti Real ne osvaja sve niti Barcelona ni itko drugi i svi upadaju u krize ali sada kad Bayernu nejde to je tragedija epskih razmjera.Pa doci ce vrijeme i kada nece ni Bundesligu osvojiti i to bi moglo biti i ove godine već i to je sasvim normalno sve.Po vama svima bi oni morali osvojiti svake godine sve uz gol razliku 90-11 i porušat kojekakve rekorde.
S

Sudija Picilkas

pre 9 meseci

Naravno da da zato sto Bajern skoro da i nema konkurenciju u nemackoj ligi, zato je i uspostavio dugogodisnju dominaciju, a ovaj Tuhel je izgleda los trener, cim su na jedvite jade prosle sezone osvojili titulu. Moraju da menjaju, neka dovedu Martina Jola, Lopetegija, Mancinija ili Kontea.
M

Motika

pre 9 meseci

al Ja znam kako je Bajern namagarčio jedan klub za 1,5 miliona evra....
7

78

pre 9 meseci

Za 2 mil
N

Nemanja Lopata

pre 9 meseci

Pa kad neko ima preko 20 miliona evra, sta je to za njega da baci 1.5 miliona...
p

podeden

pre 9 meseci

Budak i 2.5 m evra.
n

nekog Bajern

pre 9 meseci

nekog japanski drugoligaš!!
k

ko i obicno

pre 9 meseci

nije ih bajern namagarcio vec tvorza
e

etotako

pre 9 meseci

Svaki neuspeh i propast Bajerna čini me izuzetno srećnim!
C

CZ***

pre 9 meseci

Onda dugo nisi bio srećan, a tek ubuduće nećeš biti.
A

Allianz

pre 9 meseci

Ma Tuhelu ni Mbape ne bi pomogao.
P

Princip

pre 9 meseci

tuhel je vec bivsi...znam igrace koji igraju u bajernu. nekoliko..mnogi ga ne vole
Д

Драган

pre 9 meseci

Шта је маншафт?
š

što bi rekli susjedi

pre 9 meseci

Momćad

Marko L

pre 9 meseci

Ekipa, na nemackom.
R

Radomir Falkao

pre 9 meseci

To ti je nesto slicno kao Majnkraft. To sigurno znas sta je.
T

Tite

pre 9 meseci

Da podsetim Mateusa o najvećim porazima: Ajax 4-0(1973), Crvena Zvezda 2-1 (1991) Milan 4-1 Bayern (2007) Barcelona 4-0(2009), Dortmund 5-2 (2012) Real Madrid 4-0(2014), Barcelona 3-0(2015), Real Madrid 4-2(2017) Villareal 1-0 (2022) hahah Man.City 3-0(2023) Leipzig 3-0Bayern(2023)
D

Dinara91

pre 9 meseci

Da si citao tekst znao bi da misli na totenhem koji uvali igraca od 30god sa ugovorom od godinu dana Za 100mio.+20 a iduce godine ga mogli za dž dovesti i ovako ce osvojiti ligu a LŠ neće
P

PD

pre 9 meseci

Verujem da će čitati tvoj komentar i podsetiti se. A ako si hteo nešto nama da napišeš mislim da je bilo bespotrebne. Sportski pozdrav
W

Wirc

pre 9 meseci

Da potsetim ja tebe... nznm za koga navijaš... Barsi 8 komada u jednoj, Totenhemu 10 u dve, Arsenalu 10 u dve, Interu 7 komada u dve... Tim koji je prošle sezone pobedio u obe utakmice PSG, Inter i Barselonu, i kući i na strani...itd... A, onda je došao Braco...
S

Srbija 1999

pre 9 meseci

Tuhel je veeeelika neznalica !
T

Tite

pre 9 meseci

Da zato je 2 godine uzastopno bio u finalima lige sampiona 2020 bio je drugi a 2021 osvojio i to sa Chelsijem kome niko nije davao šanse ni da udju u četvrtfinale.
D

Dač

pre 9 meseci

Ako si slučajno neki stručnjak, objasni nam gde Tuhel greši, šta mu nije dobro itd.. Ovako, reći za trenera koji je uspešno trenirao PSG (jedino finale LP), doneo za 7 meseci raspalom Čelsiju titulu LP o kojoj u buduće mogu samo da sanjaju, dakle, reći da je "neznalica", onda to govori najviše o tebi i o tvom "znanju".
P

Posetioc

pre 9 meseci

Bajern iz godine u godinu sve vise gubi svoj identitet, jako malo izdanaka iz svoje skole izbacuju a da imaju kvalitet za prvi tim i visoki nivo kakav jeste Bajern, sve vise gube i moc da dovede najbolje nemačke fudbalere iz ostalih klubova, i nemaju jasnu ideju plan i strategiju kao ranije, Kejn jeste sigurno proverena klasa od igraca i gol mašina i može bar 3 sezone odigrati na visokom nivou ali treba imati i ostatak tima na toj razini da bi njegov dolazak imao smisla pogotovo za tu kolicinu novca i da se moze opravdano reci da napadaju LŠ ovako to baš i nema toliko smisla i bolje da se ulozilo u igrace koji bi mogli da daju garant uspeha na duze staze i izabrati Vlahovića za tu glavnu investiciju u napadu…
T

Trololo

pre 9 meseci

E moj Lotare, pokusao je Bajern sa tom taktikom, dosli i rekli - 80 miliona. Ali je sa druge strane Levi rekao 120 ili nista. Videli smo na kraju ko je popustio. Proslo je vreme kada si mogao da kazes "nudim toliko i to je to", sada se za svakog iole dobrog igraca zateze sa cenom, manji klubovi ubijaju sa procenama, a tu je naravno konkurencija koja ce tu cenu mozda i platiti, pa ne mozes bas da cekas da igracu istekne ugovor.
I

Iopppp

pre 9 meseci

""Koji licemjer, pa sve živo uzimaju po Njemačkoj kad im se ćefne, a sad kad je neko malo zategao, hampa. I neka ih je ogulio Totenhem, da je duži ugovor ispod 130 miliona i ne treba prodati igrača kao što je Kejn""
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

@lopppp hvala brate heheheheh
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

Koji licemjer, pa sve živo uzimaju po Njemačkoj kad im se ćefne, a sad kad je neko malo zategao, hampa. I neka ih je ogulio Totenhem, da je duži ugovor ispod 130 miliona i ne treba prodati igrača kao što je Kejn. A sve je krenulo nizbrdo kad su stavili onu prevaru Salihamidžića za sportskog direktora. A gdje su malverzacije s Henesom? Najlakše na trenera svaliti, pa ne igra Tuhel. I Čelzi je promjenio Tuhela, Potera, pa onog zamjenika, pa Lamparda i skontao da su u pitanju igrači. Sane, Koman i Gnabri su 3 istih igrača, koji igraju kako kada i koji se trebaju prodati, Milera je već pregazilo vrijeme, Nojer povrijeđen, Upamekano nije top igrač. Znači keš i kupiti igrače, kao i Čelzi, a to će uskoro morati i Liverpul, a i npr. Barsa koja nema para, Juve itd.
č

čika Dača

pre 9 meseci

Sve si dobro napisao, ali mali savet. Kad pominješ igrače i pričaš o njihovom kvalitetu, uzdrži se. Zašto? Pa, zato što to znaju bolje od tebe ovi stručnjaci što zarađuju 300 evra na sat, a ne mesečno. Ti jedino možeš reći "ovaj igrač mi se sviđa/ne sviđa", ali o kvalitetu nemoj... pusti to.
d

dzuno

pre 9 meseci

Mateus, Nemački Rade Bogdanović..
J

JAKSICU

pre 9 meseci

DANAS NIKOM NISTA ZA SINOCNU KRADJU? Nema da se oglasi duLJALJ?
r

rul_Off14

pre 9 meseci

Bravo legendo,sve u centar i tacno u detalj.
g

gostpop

pre 9 meseci

bez dlake na jeziku, al videli bi njegov tim kako bi igrao...svi su stručnjaci kad je neko drugi u pitanju