Komentari na vest

Matijašević: Bolje da se razilazimo nego da se svađamo! Pola igrača neće ostati u Čuki

Z

Zure

pre 8 dana

A kad ćeš ti da ideš, a ne samo igrači
V

View

pre 9 dana

Dovedi malog Lazara Micica iz Javora, dobro bi vam dosao
M

Markan77

pre 10 dana

Najbolje da prvo zamijeni sebe. Otpustio je bez razloga uspjesnog trenera iz prosle godine a doveo Matica bez dana trenerskog staza i tada je sve pocelo da pada.
M

Mobing druze

pre 10 dana

Sam naslov nagovestava da ce maltretirati igrace ako ne budu resili da odu ili raskinu ugovor. To samo u Srbiji ima, i pokazuje kakav je Matijasevic dz*ber. Jel si potpisao sa igracima profi ugovore o radu? E pa ako nece da idu i ako ispunjavaju obaveze onda imaju pravo na rad.
M

Miksea

pre 10 dana

Sa četiri trenera u sezoni ne zaslužuju ništa, čisto zbog karme, kako radiš, tako ti se i vrati.
M

Matija nas brdjanin

pre 10 dana

Dovedi nekog mladog,ambicioznog trenera,tipa Savic iz Vozdovca ili Trajkovic iz Nisa i potpisi ih na duzi period,nemoj neke istrosene,staromodne molim te.
S

Srbija danas 2024. god. nove ere

pre 10 dana

Srpski specijalitet - klub u vrhu fudbala bez stadiona i bez navijača, i da osvoje Ligu šampiona - ne bi dobili jednog navijača i ostali bi 4. po popularnosti u sopstvenoj ulici, i to je nama vrh fudbala. Prejadno. Presmešno. Za plakanje.
:

:) :)

pre 10 dana

Možda nije problem u klubu nego u narodu!! Ne znam šta bih rekao za ljude koji sebe nazivaju Srbima a navijaju za klubove koji su osnovani 45 i imaju petokrake u grbu i komunistička imena…
G

Grga Cvarak

pre 10 dana

O Boze, koja seljacina. Za sve sto je izjavio, ali posebno ovaj dio sa trenerom Radnickog koji se s razlogom cudi oko tog "dzentlmenskog dogovora" oko Vidosavljevica. Kao moram da ga obavjestima da to postoji u Srbiji"?? O zemljo, otvori se! I onda jos onaj dio gdje kaze, kao, "ne znam gdje je radio do sad..." Ko fol, hoce da ga ponizi, a gdje je on radio, pa da moze nekome nesto da prica? U Srbiji? Pa, druze, izadji malo izvan granica Srbije, vidi malo svijeta, pa onda komentarisi nesto. Kod nas sto je "dzentlmenski dogovor", na to se u normalnom svijetu krste i lijevom i desnom. Ccc... najodvratniji su mu ovi likovi koji misle da od Srbije dalje nema. To samo pokazuje koliko su primitivni i koliko ne znaju koliko nam ostatak svijeta zapravo bjezi.
m

msmmsms

pre 10 dana

ja mislim da ti treba da zauzmes mesto matijasevica
Г

Григорије Чварковић

pre 10 dana

Друже запрати ме на инстаграму @direktorsportski, јако поштујем твоје мишљење и пречесто нам је исто.
G

Grga Cvarak

pre 10 dana

Garantujem ti da bih bolje vodio klub od njega. I ne samo ja. Masa ljudi. Ali posten covjek taj posao nikad nece dobiti.
@

@ Grga

pre 10 dana

Izgleda da si ti Fedjin zemljak pa ti smeta što mu skreću pažnju na ponašanje u Srbiji
m

msmmsm

pre 10 dana

pa daj ako garantujes posalji im CV sigurno ce da te pozovu jer si ocigledno fudbalski strucnjak
G

Grga Cvarak

pre 10 dana

@msmmsm Jel znas da citas? Vec sam ti napisao da POSTEN covjek nece nikad dobiti taj posao. Sta mislis zasto je Kerkez dobio otkaz nakon sto je doveo Cukaricki do 3. mjesta na tabeli? Daj, covjece, ne provaljuj se. Kamo lude srece da posteni i obrazovani ljudi u Srbiji dobijaju vise prilike. Da je tako, to bi bila jedna daleko i ljepsa i uspjesnija Srbija, a ne ovaj cirkis koji trenutno gledamo.
F

Fgh

pre 10 dana

Kudis a isto radis....covek je igrao u Grckoj..Kini...bio sportski direktor Olimpijakosa...a ti?
G

Grga Cvarak

pre 10 dana

Kao prvo i prvo, ko je bio sportski direktor Olimpijakosa? Znaci, prvo se informisi kako treba, pa onda se pravi pametan. A kao drugo i drugo, znaju li Srbi dalje od Grcke koja je u principu isto selo kao i mi? Fudbalsku Kinu necu ni da komentarisem. Za kraj, tema ovde nisam ja nego Matijasevic tako da bezrazlozno skreces sa teme i pokusavas sa tim nekim svojim jeftinim Ad Hominem napadima da kao omalovazis ono sto sam napisao.
s

smdsmd

pre 10 dana

igracima cukarickog sve je omoguceno , njihovo je samo da daju sve od sebe , to sto gube glupe utakmice nije do trenera ili do uprave , ne moze niko uci na teren umesto njih pljuju svi sto je matijasevic doveo zeta, a da je kerkez clan familije niko nista ne bi rekao! bar se ne zale na sudjenje i namestanje kao drugi klubovi!!!
G

Grga Cvarak

pre 10 dana

Nije do trenera, slazem se. Ali mozda jeste do CETIRI trenera u jednoj sezoni? Matijasevicu, ti li si? Ti rece kako preuzimas svu krivicu na sebe, kad ono ipak je do trenera i igraca.
Y

Yui

pre 10 dana

Kerkez je imao odlicne rezultate..bio neka familija ili ne
s

smdsmd

pre 10 dana

gospodine grga uz duzno postovanje, da mi svi bolje znamo , bili bismo u upravi slazem se da promena trenera u ovom broju , ne samo u cukarickom , nikom nije dobro donela ali najlakse je okriviti glavnog i odgovornog , prosto jednostavno da cukaricki pravi trenutno dobre rezultate svi biste hvalili matijasevica , a coveku treba skinuti kapu za sve ostalo sto radi i koliko ulaze u klub i u igrace , raspitajte se malo , ne mozete zvanicne informacije dobiti u komentarima
G

Grga Cvarak

pre 10 dana

@smdsmd Ako laze koza, ne laze rog. CETIRI trenera u JEDNOJ SEZONI. Rasprodaja svega sto je valjalo pred PRVO IKAD ucesce u nekoj grupnoj fazi evropskih takmicenja, pa onda automatski i totalno krah u tom istom takmicenju. Trenutno su SESTI u ligi i ove godine ne izlaze nazad u Evropu. To su, druze, sve cinjenice. E sad, neko se vodi cinjenicama, a nekome je vaznije ono sto on hoce da bude, pa nije vazno da li je istina ili laz.
Z

Za nigde ste

pre 10 dana

Matijasevic zvezdas
B

Brdjani

pre 10 dana

u evropu ide samo da bi uzeo neke pare. A to sto nas bruka i sto je doveo onog Matica za to mu dati zabranu prilaska stadionu.
v

vladano79

pre 10 dana

Dace Bog da vi skoro ne vidite Evropu.
I

IskoAlarkon

pre 10 dana

Ista demagogija kao zeljko preuzima krivicu ali redom nabraja ko je sve kriv.Da nije slucajno iz Cacka? Mocart medijski mrak nece da objavi komentare koji idu protiv njihovog KKP kojem su sponzor SRA MO TA koji put pisem valjda cete sad prihvatiti komentar
3

3u1

pre 10 dana

Ko je doveo te igrače Mafijaševiću??? Pera Kojot? Ne znam čime ovaj prevarant ucenjuje gazdu Čuke, ali svi znaju da je on glavni problem u klubu
s

smsm

pre 10 dana

ne moze on da udje i da trci umesto igraca
Z

Zaza Paculia

pre 10 dana

Terzic pod odmah da krene po Miladinovica i Cirkovica. Da se ne gubimo sa najboljim strelcima druge Francuske lige, nego da ovo malo obrusimo, pokazemo Evropi i transfer.
X

Xtro 2

pre 10 dana

Cirkovic igra u TSCu. I moze da ide samo preko.
G

Ghostovanje

pre 10 dana

Terzić je krenuo, ali Igor je Grobar i ne želi u Zvezdu. Može da krene po njegovog brata jedino. Malo pljucka po njemu jer mali ne želi ni u Zvezdu ni u MLS i trenutno je na ledu.
N

Novac

pre 10 dana

Njega ne interesuje uspeh kluba,tj njega interesuje lova😄ok.cukaricki je klub koji je u top 4 u nasoj ligi,Ali stvarno klubovi koji nemamaju navijace treba zabraniti da igraju u nasoj ligi🤷‍♀️ako bas zeli da vodi neki klub , neka preuzme neki klub koji ima
B

Bas tako

pre 10 dana

Nek preuzme Novi Pazar ili kragujebac🙂tamo bi imao publike i vecu zaradu(posebno u Pazaru gde bukvalno i nema navijaca vecitih)🤷‍♀️
:

:) :)

pre 10 dana

Ako uzmemo u obzir da je na utakmici Zvezda-Mladost bilo manje od 5000 ljudi, a domaći klub tvrdi da ima najverniju publiku, onda znači da gledalaca nema niko i da treba sve ugasiti….
S

Statler

pre 10 dana

Pazar, Kragujevac, Niš, Novi Sad, donekle Kruševac imaju navijače, svi ostali navijaju za Zvezdu i Partizan.
D

Deki9869

pre 10 dana

Koliko god sam ih gotivio I mislio da su na pravom putu da postanu moderan klub toliko sam ih sad zamrzio zbog otkaza kerkezu I sramne pripreme za Evropu. Rekao sam tad a evo I da ponovim, dabogda uvijek prvi ispod linije za evropu bili.
A

Astoria

pre 10 dana

Cukaricki nece igrati u evropskim takmicenjima u narednoj sezoni, tako da mi je razumljivo sto kod igraca ne vlada interesovanje za klub sa Brda. Ono sto mi vise upada u oci je odsustvo strategije razvoja kluba (neko se ozbiljno ovim mora pozabaviti), da se napravi plan za narednih 5, 10 godina, da se podigne klub infrastrukturno, organizaciono i igracki. Poraditi i na brendu Cukarickog (angazujte ozbiljne marketinske firme, visetruko ce vam se vratiti), omladinskoj i kadetskoj skoli, ukazati poverenje jednom treneru (razlaz sa Kerkezom im je bio kardinalna greska) i istrpeti ga (pitajte gospodu it TSC-a za savet)...ima toliko prosotora za napredak...pod uslovom da to vlasnika kluba uopste i interesuje. Smatram da bi tada i navijaci dosli. Ovako ce i dalje zadrzati status "kluba iz predgradja", kao i sve epitete koji uz to idu. Bez namere da vredjam predgradja Bg-a za koja sam emotivno i sam vezan. Na kraju, ako je gradnja stadiona toliki problem na Brdu, naci neku drugu lokaciju, Cukarica je velika opstina. Uz opasku da nisam upucen na koga se vodi parcela na kojoj je trenutni stadion. Sretno, Brdjani!
B

Belgrano

pre 10 dana

Sve ovo sto si napisao je tacno, i sve to njih ne interesuje ni najmanje. Jer sve sto je vece interesovanje za klub, vise ce biti pitanja oko istog, a njima to nikako nije u interesu. Ovako dodje 150 ljudi, od toga pola roditelji igraca i drugari, par taksista dok cekaju musteriju, i nikog zivog ne interesuje da li si treci ili deveti, da li si u Evropi brukao i sebe i drzavu, da li je igrac prodat za 300K ili 800K, sve je mnogo lakse ovako i ovako ce i ostati.
Б

Блок

pre 10 dana

Који маркетинг и бренд (дотле сам читао) кад их гледа 50-100 људи ,човече . Радио је Напредак оригиналне најаве за мечеве прошле сезоне ,па био празан стадион ,с тим што они и сху публику .Чукарички ,не . Који човече план 5-10 година ,за клуб који служи за продају младих играча. Невероватно.
S

Statler

pre 10 dana

Brate, Čuka igra na Banovom brdu, kakvo predgrađe?
M

Maroko

pre 10 dana

Čukarički nije privatan klub, niko nigde nije kupio za neki novac, stadion i zemljiste je u vlasnistvu grada. Čukarički nije novoosnovan klub, postoji mnogo pre. Organizacija je nalik na privatan klub, sve se zna, sve se plaća, ali sa privatizacijom to nema veze, kao i sa svakim drugim klubom u Srbiji, jer ne postoji zakon o privatizaciji. Moze covek da osnuje novi klub i da kupi zemljiste i bude vlasnik zemljista, ali vlasnik kluba ne moze,.jer zakonom nije uredjeno.
L

Lokalpatriota sa brda

pre 10 dana

Grešiš. Čukarički je jedini privatni klub u Srbiji. Fk Čukarički se vodio kao društveno preduzeće i privatizovan je po zakonu o privatizaciji društveni preduzeća. To ne važi za ostale klubove koji su udruženja gradjana sto znaci, da bi se privatizovali potreban je poseban zakon o privatizaciji sportskih klubova. Znam i daj Fk Smederevo, bivsi Sartid isto drustveno preduzece. I on je nudjen za prodaju ali niko nije zeleo da ga kupi. Sportski pozdrav
P

Pa1

pre 10 dana

Nas kao ljubitelje fudbala treba da zanima kakve rezultate pravite u Evropi i kako predstavljate našu zemlju. Nikoga ne interesuje da li kasne plate, da li se finansirate iz gazdinog stepa ili budzeta države. Letos ste igrali Evropu sa omladincima da bi ste ih brže bolje prodali. Srpski fudbal nema nikakve koristi od vas.
B

Belgrano

pre 10 dana

FK Trgovacki je jedna od vecih prevara u srpskom fudbalu, a ima ih mnogo. Punu deceniju su lagali i spinovali da toboze ne smeju da ulazu u stadion, sad kad je taj "spor" resen, ni govora vise o tome. Igraju na livadi sa 1.5 tribinom, u proseku gleda 100-150 ljudi, ponekad bude i celih 300, moje selo koje igra medjuopstinsku ligu ima duplo vecu gledanost od Trgovackog. A tek ti famozni igraci koje su oni toboze izbacili. Tedic, Rakonjac, Drezgic, Micovic, Kovacevic, Petkovic, Roganovic, KAMENOVIC, Jovanovic, ovo je lista strave i uzasa. Jedini izuzeci su ovde Djordje Petrovic i Birmancevic koji je se koliko toliko snasao, nije prosao u ligama petice ali je prosao u Malmeu i Sparti, a i to je za postovanje. Oni su dakle za deceniju price o mladim igracima izbacili dvojicu krstenih fudbalera, ali zato na desetine i desetine kombinacija, skartova i prevara. Ovaj klub sluzi samo i iskljucivo za maglu i radnje u toj magli, a najcrnje od svega je sto to u Srbiji prolazi i jos ih hvale. Prosto da ne poverujes.
X

Xyz

pre 10 dana

Ti si bese iz Novog Sad ili okoline i navijas za Vošu?
о

овај се лакше

pre 10 dana

разилази него Харис....
M

Magistar

pre 10 dana

Samo nigde ne piše da mu sadasnji trener Stanic, zet.
s

smsm

pre 10 dana

ne vidim zasto je to bitno?
M

Motley

pre 10 dana

Cvetkovica traze ozbiljni evropski klubovi, a on hoce da igra proda u ameriku I zato je sklonjen
к

који клубови,

pre 10 dana

Ференцварош,Слован из Братиславе,Клуж,Ласк....?????
?

??

pre 10 dana

Mozemo da pricamo sta hocemo, al oni probleme traze unutar kluba. Ne kukaju na sudije, na protivnicke igrace, trenere i ostalo. Ovaj kakav je takav je prihvata krivicu na sebe sto se rezultata tice, al treba da imate na umu da njegovom gazdi pozicija na tabeli nije bitana, bitan mu je profit na kraju sezone i neka norma finansiska koju matijasevic mora da ispuni. On to ispunjava i zato je jos uvek tu, isto bi bilo da su drugi na tabeli i da su u borbi za opstanak. Tako vam izgleda privatizacija kluba u srbiji, pa vi i dalje to zahtevajte. Isti slucaj je i sa vozdovcem
H

Hm...

pre 10 dana

Čuj, pozicija na tabeli nije bitna.Naravno da je bitna,jer tu je keš,igra se Evropa,prodaju se igrači...
G

GOST 510

pre 10 dana

@Hm... kakva bre pozicija , kakva Evropa to bre niko ne gleda to se samo vi ložite . Igrače prodaju menadžeri i njihove kombinacije. Ko nema menadžera biće srećan ako uspe da dogura i do prvog tima a celu karijeru će provesti u srpskom fudbalu ( zar je malo primera ). Ko ima jakog menadžera guraće ga iako ima 2 leve noge a dešnjak je, prodaće ga sa još 18-20 i uvek će ići sa pozajmice na pozajmicu bez problema.
G

Grga Cvarak

pre 10 dana

@?? Ne, tako izgleda privatizacija kluba u SRBIJI. U normalnom svijetu je to ipak "malo" drugacije. U normalnom svijetu ljudi znaju da sto vise ulozis, vise dobijes nazad. U normalnom svijetu ljudi znaju da mjesto na tabeli = pare u kasi. U normalnom svijetu ljudi ne rasprodavaju tim pred ucesce u Evropi nego, ako je to vec neophodno, oni to onda rade poslije ucesca u Evropi kad je cijena igracima na nekom njihovom maksimumu. Isto tako u normalnom svijetu se uspjesni treneri ne smjenjuju da bi na njihovo mjesto dosli prijatelji i rodjaci. A pogotovo ne 4 PUTA u JEDNOJ sezoni. I tako dalje i tako dalje. A Matijasevic apsolutno nikakvu krivicu nije preuzeo na sebe. Druga je stvar to sto mu ti sve vjerujes na rijec, ali ako si procitao sta je rekao sa imalo razumjevanja, vidjeces da je sva krivica prebacena na igrace. Jedno je nesto reci, a nesto sasvim drugo je ono sto covjek poslije toga i uradi. Sta mislis ko ce otici na kraju sezone? Matijasevic ili igraci? Matijasevic ili trener? I gdje je tu onda po tvome Matijasevic preuzeo svu krivicu na sebe? Gdje? Druze, ili ne razmisljas svojom glavom ili cisto nemas cime da razmisljas.
?

??

pre 10 dana

@grga slazem se s tobom, zato sam i rekao "tako izgleda privatizacija u srbiji" da ne produbljujemo temu sve se u srbiji vrti oko brzih para. Mogu u cuki da zarade vise, al za to treba vreme, a oni nemaju vremena pare im trebaju sad i odma, dok mogu da lapaju, posle dolaze drugi i tako u krug. @hm ti stvarno mislis da ce cuka vise ove godine da zaradi od transfera kad je igrala evropu nego predhodnih kad nije? Lepo je jedan lik rekao u komentarima. Igraci cuke nisu nikakvi super talenti, sto se najbolje vidi i tako sto imaju samo golmana u reprezentaciji, za sve ove godine koliko su privatizovani. Cak i on je nekom ludom srecom dospeo do reprezentacije. Tako da se ne zamlacuj. To su prosek igraci, otpad zvezde i partizana jos u mladjim kategorijama. Evo ove godine ako budu peti na tabeli matijasevic ce biti tu. Zasto? Zato sto ce da zaradi dovoljno za gazdu kog bas briga za cukom i za fudbalom, niti se razume niti ga zanima. Da se razume on bi se bavio tim poslovima ne bi angazovao njega. Zanima ga samo godisnji profit
G

Grga Cvarak

pre 10 dana

@?? Izvini, promakao mi je taj detalj. Ucinilo mi se da cisto krivis privatizaciju sto je ludost jer problem naravno nije privatizacija nego sto mi na Balkanu ne znamo drugacije nego da od svega napravimo cirkus, pa tako i od privatizacije. Elem, i dalje se ne slazem sa dijelom tvog komentara u kome kazes da Matijasevic preuzima krivicu na sebe. To definitivno nije istina. Prividno da, ali procitaj tekst jos jednom i vjerujem da ces i sam vidjeti da su to samo puke rijeci, a da je krivicu svalio bukvalno na sve ostale u klubu. Jos jednom, izvinjavam se sto sam pogresno razumio onaj dio oko privatizacije.
g

gost031

pre 10 dana

Bolje reci zbog čega ste oterali Dejana Kerkeza i postavili za trenera onu neznalicu Matića samo da vas bruka i rezultatima a i izjavama... vaš sunovrat je tada počeo...jel zbog toga što Kerkezu niste mogli vi da sastavljate tim?!
T

Tuneki

pre 10 dana

Kad je odbio transfer Kovacevic je sklonjen (sad je u Partizanu) Isto tako sad Cvetkovic(MLS) odbio Sarlot i Cikago Ostalo su price za malu decu
:

:) :)

pre 10 dana

Samo mi kaži kad je to Kovacevic bio sklonjen?
P

Petrinjo7272

pre 10 dana

U drugu ligu sledece godine ako bude sve regularno
H

Hesler

pre 10 dana

Opasan tip, namazan, uvek blizak gazdi i vladajućoj strukturi. Čovek kombinacija!!! Sadašnji trener mu je rodjak, mislim zet ili tako nešto. Napravio dobre transfere za Čukarički ali to bi verovatno još mnogo ljudi uradilo da su na tom mestu jer se radi o dobro organizovanom klubu gde je plata svakog 30.-og u mesecu i nikada ne kasni.
Б

Блок

pre 10 dana

Не знам за остале земље ,али код нас је преузимање одговорности ,празно слово на папиру. Човек каже ја сам крив,па опет ја сам крив...и сад чекаш наставак ...или оставка или део плате ...ништа ,ајмо следећа тема . Чукарички је клуб који не прати ни шира фамилија играча.Боље би било да су паре ушле у тим из унутрашњости.Сви хвале тај клуб ,играчи ,тренери свака част....али је срамота за клуб који је играо Европу,сваких пола године има добре трансфере да играју на оној ливади .Шта чекају са заменом терена? Импровизација од стадиона са ливадом . Зар Матијашевић није причао о новом стадиону ? Шта би ? Ако у Србији нема закона о приватизацији,како су Чукарички и Вождовац приватни клубови ? На основу тог искуства са та два клуба било би лепо да има још клубова са приватним капиталом.Вождовац ова полусезона лоша,сами су криви.Плус онај неупотребљиви стадион..на који пусте капацитет 50 посто .Уреду због безбедности ...али онда је требало градити га на другим мести,бар би имали зараду вечити кад им дођу.
:

:) :)

pre 10 dana

Koliko puta treba ponoviti, ne mogu da dobiji dozvolu od države za gradnju!!! Problem je na relaciji Opština-Republika
Б

Блок

pre 10 dana

И за промену ливаде треба дозвола?
@

@Блок

pre 10 dana

Да градиш на било којој ливади треба дозвола….осим ако граде Ултра копови и сличне репрезентативне фирме
G

GOST 510

pre 10 dana

@Блок oni su i sa tom livadom i bez navijača u vrhu srpskog fudbala. Ekonomski su stabilni a mogu da ulože šta hoće nikda neće imati više navijača i znaju da ne mogu iznad trećeg mesta. Zato zašto bi bacali pare kada time postižu samo bacanje para a efekat je isti. Evropu mogu da igraju i na iznajmljenom stadionu a da postignu nešto u međunarodnim okvirima je mislena imenica i za mnogo bogatije klubove širom Evrope i sveta. Možete samo da ih mrzite ali oni pametno rade.
Б

Блок

pre 10 dana

Лепши фудбал пред двадесет гледалаца би био да примене њиву. Дакле ако терен буде још гори ,шта их брига ,играју ...јер јао не могу да промене због спора. Који бре клуб ,гледа их педесет људи. Сто играча продали ,двојица успели ...шта мислиш да л ће и даље да продају тако. Терен им њива.
I

Immobile

pre 10 dana

E ali ova priča o zdravoj sredini i tome kako oni proizvode mlade igrače... Takva smejurija da je to neviđeno. Koliko su reprezentativnih igrača od kada je vlasnik firme ADOC vlasnik Čukaričkog, iako je on pustio klub Matijaševiću? Odgovor na to pitanje je golman, koji je takođe spletom nekih srećnih okolnosti tu gde jeste, odnosno sve mu se otvorilo. Naravno dečko ima kvalitet to niko ne želi da ospori. Gde su ti silni talenti Kamenović, Tedić, Šapić, Roganović, Rakonjac... To je smejurija. Ljudi ucenjuju mlade igrače da potpisuju za njih i poturaju ugovore Matijaševićeve agencije koji se ponaša kao da je vlasnik on i da daje svoj novac. U slučaju da igrač nije zadovoljan i hoće da priča o svojoj minutaži, ne može da priča sa Matijaševićem nego sa njegovim podanikom i šlihtarom Grkinićem. E a kada nastane malo veći problem, onda se Matijašević poziva na kumstvo sa Darkom Šarićem... Čukarički nije nikakva zdrava sredina kao što se predstavlja, generalno srpski fudbal nije zdrava sredina a oni su to koristili da se isprofilišu kao zdrava sredina za mlade igrače, a zapravo je sve suprotno i smešno. Jedina zdrava sredina u srpskom fudbalu je TSC i eventualno Voždovac, pa i Radnički KG dok je Dudić trener, nakon toga nek im je Bog upomoći.
N

Navijac88

pre 10 dana

Tedic Šapić Mićin Visini klinci Čuka u njih uložila ko i ja u Levandovskog.
I

Immobile

pre 10 dana

Šapić nikada nije bio u Vojvodini.
O

O Bozeee

pre 10 dana

Sta je ovo? Gazda cuke placa botove evo ih ispod svakog komentara 😂😂😂 jadnici
Z

Zašto

pre 10 dana

Svi zvezdani i partizani misle da su svi kao njihovi idoli Terzinjo i Vazurinjo. O Božeeeee
P

Porcingis

pre 10 dana

Matija greh je držati Uroša Miladinovića na klupu i sputavati ga u karijeri jer će biti vrhunski igrač a puštati Adžića i ostale polu fudbalere koji igraju tu jer nemaju gde !!!!!
E

Eseks

pre 10 dana

Jedini problem cuke je nereseno pitanje vlasnistva stadiona kao i publika koja nepostoji..Smena trenera i dovodjenje Matica jeste greska al na greskama se uci..Na kraju krajeva mi ne znamo sta se tu izdesavalo da bi nesto komentarisali..Svakako da nam treba jos klubova poput cuke ali sa vise publike kao sto je Kragujevac.
G

Grga Cvarkak

pre 10 dana

Izvini, druze, ali bilo ko ko imalo koristi mozak, zna vrlo dobro sta se to tu izdesavalo. Imali su trenera koji im je donio 3. mjesto u ligi i dali su mu otkaz da bi onda taj posao dali Maticu koji nije imao apsolutno nikakvog iskustva, ali eto, Matijasevic je ocigledno mislio da je to odlicna ideja za prvo ikad ucesce klubu u nekoj grupnoj fazi takmicenja u Evropi. Trenutno su na CETVRTOM treneru u sezoni, a Matijasevic prica o tome kako je do igraca i kako ce ih pola najuriti iz kluba na kraju sezone. Ja stvarno ne znam sta tu ima da je nejasno. Covjek u principu radi sta hoce, a iz prilozenog se vidi i da to radi apsolutno katastrofalno.
K

Ko nama intervjue daje

pre 10 dana

Zamisli ti pricas nešto, ti koji si Kerkeza gurnuo u medjunarodne istrage sa tvojim radnjama, ti koji si ga oterao kad je Cukaricki najbolji bio. Pitaj Kerkeza kakvu je izjavu dao na Kipru, shvati brzo ces ti iz sporta, Kerkez je najbolji trener bio Čukaričkog i ti si ga u prljavo ubacio i oterao. Imaš li svoju kladionicu reci javno?
d

d.g.

pre 10 dana

Ti si smenio Kerkeza i usmerio sezonu sa Matićem u propast. Što se Vidosavljevića tiče to se radi sa pozajmljenim igračima a ne sa otkupljenim.
D

Djapex

pre 10 dana

Sve je to lepo kad ga slušaš... ali istina je možda drugačija... Najveću grešku, i gde nisu ispali fer, je kad su smenili Kerkeza, koji je imao dobre rezultate, spremao tim za Evropu... ako ne grešim, imao dobre rezultate na početku sezone, a oni ga smenili i postavili Matica, koji je bio katastrofa... jos je sećam kad je rekao da su dobro igrali prvi 6 minuta, a oni izgubili 6-0 ! Sve u svemu, Cuka ima potencijal ali mozda joj treba drugi sportski direktor...
K

Komšija iz kraja

pre 10 dana

Dzentlamenski je da ti odeš iz kluba jer si se pogubio!!!U omladincima ti igraju stranci ej o čemu pričas više,klub ne ide u pravim smeru to je istina...
R

RFK 1923

pre 10 dana

NECETE POLJULJATI FEDJU I MOMKE PRED KUP!!! RADNICKI U EVROPI SA LICENCOM.
Z

Zvlat BG

pre 10 dana

Кoмисијa зa лиценцирaње клубoвa Фудбaлскoг сaвезa Србије, oднoснo првoстепени oргaн у пoступку лиценцирaњa, нa седници кoјa је oдржaнa 19.04.2024. рaзмaтрaлa је дoкaзе o испуњенoсти критерујумa зa клубoве кoји су се пријaвили зa пoступaк лиценцирaњa зa тaкмичењa у oргaнизaцији УEФA, зa тaкмичење у Супер лиги и за такмичење у Првој лиги, зa такмичарску сезoну 2024/2025. Рaзмaтрaни су дoкaзи везaни зa све критеријуме: спoртске, инфрaструктурне, персoнaлнo-aдминистрaтивне, прaвне кao и финaнсијске. Дoкaзи су рaзмaтрaни нa oснoву извештaјa експерaтa зa свaки oд нaпред пoменутих критеријумa. Кoмисијa је кoнстaтoвaлa дa је пристиглo тринаест пријaвa кao и дoкументaцијa везaнa зa испуњење критеријуме oд стрaне клубoвa у oквиру пoступкa лиценцирaњa зa тaкмичењa у oргaнизaцији УEФA, oднoснo двaдесет и четири пријaве кao и дoкументaцијa везaнa зa испуњење критеријума oд стрaне клубoвa у oквиру пoступкa лиценцирaњa зa тaкмичење у Супер лиги и осамнаест пријaва кao и дoкументaцијa везaнa зa испуњење критеријума oд стрaне клубoвa у oквиру пoступкa лиценцирaњa зa тaкмичење у Првој лиги. Увидoм у дoстaвљену дoкументaцију, Кoмисијa је једнoглaснo oдлучилa дa се, a нa oснoву дoкaзa o испуњенoст критеријумa, издa лиценцa зa тaкмичењa у oргaнизaцији УEФA ФК Црвенa звездa, ФК Партизан, ФК Т.С.Ц., ФК Чукaрички д.o.o., ФК Војводина, ФК Вoждoвaц, ФК Младост и ФК Напредак кoји су у пoтпунoсти испунили свих пет критеријумa предвиђених oдредбaмa Прaвилникa o лиценцирaњу. Овa лиценцa пoдрaзумевa дa нaпред нaведени клубoви имaју прaвo дa нaступaју кaкo у тaкмичењимa у oргaнизaцији УEФA, тaкo и у Супер лиги у такмичарској сезoни 2024/2025, a у зaвиснoсти oд oствaренoг спoртскoг резултaтa. Такође је спроведен и поступак лицецирања женских клубова за такмичења у организацији УЕФА, односно Лигу шампиона за жене. Комисија је одлучила да се изда лиценца ЖФК Црвена звезда и ЖФК Спартак. Лиценцу зa тaкмичење у Супер лиги зa такмичарску сезoну 2024/2025 дoбили су ФК Раднички 1923 д.о.о., ФК Јавор Матис, ФК И.М.Т., ФК Железничар, ФК Радник, ОФК Београд, ФК Смедерево 1924 и ФК Јединство. Лиценцу зa тaкмичење у Првој лиги зa такмичарску сезoну 2024/2025 добили су ФК Мачва, ОФК Вршац, РФК Графичар, ФК Металац, ГФК Слобода, ФК Младост Г.А.Т., ФК Борац 1926, ФК Лозница и ФК Трајал. Остaли клубoви, кoји нису успели дa дoкaжу дa су испунили критеријуме, имaју мoгућнoст дa у жaлбенoм пoступку тo дoкaжу и дa нa тaј нaчин дoбију лиценцу зa такмичарску сезoну 2024/2025.
S

Sima Arauho

pre 10 dana

Ja stvarno ne znam sta je tom vlasniku Cukarickog da trpi da se ovaj igra njegovim parama,evo da ga zamolim ako ima para za bacanje nek baci meni neki dinar,imam neke investicione projekte.
:

:) :)

pre 10 dana

Matijašević ima odrešene ruke u klubu uz uslov da napravi plus od 5 miliona € po sezoni! On to ispunjava i ne vidim zašto bi to smetalo vlasniku kome donosi profit a i bilo kome drugom!!!
A

Alex20

pre 10 dana

Sa cime se igra,zaradjuju pere,valjea shvatas da su postali klasican klub za dalju prodaju.
@

@Alex

pre 10 dana

Ako su samo za prodaju, kako onda gledaš da su od poslednje 4 kući protiv partizanki i zvezdana, dobili sve 4!!! To su klubovi čiji su budzeti mnogo veći, sve dobijaju na gotovo od države, igraju na rezultat….pa dodju na Brdo i prime po 2-3 komada
Г

ГостЧа

pre 10 dana

Овако изгледа приватизација клубова коју желимо.
:

:) :)

pre 10 dana

Baš tako, jedan od retkih klubova koji posluje u plusu, sve isplaćuje na vreme, nema dugovanja i tužbi! A pored toga od poslednje 4 utakmice kući protiv državnih zvezde i partizana dobili su sve 4!! Prosto da svaki klub poželi da tako posluje i funkcioniše
P

Poštovalac fudbalske igre

pre 10 dana

Ne treba se zanositi. Čuka je centrifuga. Klasično preduzeće kao i svako drugo, samo što se bavi preprodajom igrača. Nije normalno toliko često menjati veliki broj igrača i tražiti alibi za neuspehe. Sam naslov sugeriše alibi pred rasprodaju na fudbalskoj pijaci. Ovakvom klubu kvalifikacije za evro takmičenja služe kao marketing platforma na kojoj će dotični menadžer da menadžeriše i ništa više.
N

News

pre 10 dana

Ako je Cukaricki centrifuga sta je Zvezda ili Partizan koji dovedu svaki prelazni rok vise igraca od Cukarickog? Vlasnik Cukarickog trosi svoje a ne drzavne pare kao neki drugi klubovi
G

Gost1234

pre 10 dana

Ozbiljan demagog. Celi grad zna da je napravio menadžersku agenciju i da svaki igrač Čukaričkog mora da potpise za njih. U suprotnom ga nema nigde(Kovačević iz Partizana primer, u Cuki nije igrao). Cvetković odbio da ide u MLS i nema ga nigde. Izuzetno loša i nezdrava atmosfera u klubu, koji je imao potencijal da bude zdrav privatni klub.
A

Alex20

pre 10 dana

sta pricas ti momak,pa sve i da je tako,niko te ne tera na to ides u drugi klub,vrlo prosto.
D

DDF

pre 10 dana

Radnickom iz Kragujevca nije izdata licenca za UEFA takmicenja,sledeci tim po tabeli je Cukaricki...nema dalje
B

BokiUSA

pre 10 dana

Samo vas da ne vidim u Evropi. Klub bez stadiona I sa politikom samo da odpikam koji mec u Evropi da rasprodam mladez... ko pijaca. Neka hvala.
o

onaj ko zna

pre 10 dana

Ne pricaj gluposti kad ne znas…Znas li ko finansira Cukaricki?!!Covek Obradovic iz svog dzepa i prodaja igraca. Nema opstinskih,drzavabih para kao skoro svi ostali popit Zvezde,Partizana,Vojvodine,Tsc,Radnickog Kg…
:

:) :)

pre 10 dana

Ako nisi znao, to je klub koji nikad nije ispao u Evropi od slabije rangiranog kluba od sebe….za razliku od raznih partizana, zvezda i sličnih
@

@Boki

pre 10 dana

Stadion nemaju jer im država sa svojim ljubimcima zvezdama i partizanima ne izdaje dozvolu za gradnju istog… Ali i pored toga počeli su redovno da ih tuku, i jedne i druge, samo zvoni