Komentari na vest

Matijašević: Ne možemo da se ne borimo posle prvog gola Zvezde ili Partizana

B

Benarrivo Antonio

pre preko 2 godine

@Nenad1246 nemas pojma. Prvo ,Cuka je privatni klub, jedan covek ulaze SVOJ novac i naravno normalno je da zeli da vrati ulozeno( nije saudijski seik da busi prstom naftu i baca u fudbal ) . Drugo, klub je zdrav, stabilan, belezi dobre rezultate, izbacuje mlade igrace koje naravno i prodaje. Trece, idi pitaj zaposlene : trenere, menadzment, igrace, radnike na terenu ,domarke na stadionu ....da li su zadovoljni ( plate su redovne i za nase uslove vrlo dobre) . Ocekivati da budu konkurentni klubovima sa zapada Evrope, koji imaju 4, 5 i vise puta vece budzete nije realno.
V

VideoSam

pre preko 2 godine

Video sam protiv Hamarbija dobre rezultate.
B

Brdo

pre preko 2 godine

Nemojte, čovek je odlično dijagnostikovao - u našoj ligi su problem svi osim Zvezde i Partizana :)
1

1244

pre preko 2 godine

Много боље би било да су узели клуб из унутрашњости са публиком...Крагујевац,Пирот итд
p

padobranac80

pre preko 2 godine

Pa možda bi i uzeli da je to moguće . Klubove iz unutrašnjosti su zauzeli raznorazni Tončevi i ostala krimi-džimi-političko-mafijaška bratija kojoj ne pada na pamet da se makne iz njih. Nije slučajnost što se zakon o transformisanju klubova ne donosi decenijama ...

Branko Nikolić

pre preko 2 godine

Malobrojni i odani navijači Čuke su sigurno zadovoljni trećim mestom na tabeli ako se pogleda ova turbulentna sezona za naš klub. Trenutni plasman je izvanredan uspeh ako se uzme u obzir da je bilo mnogo više razočaranja nego radosti. Nadam se da će se utisak popraviti u preostalim utakmicama do kraja godine. Iznad svega je bitnije da klub pokaže takmičarske ambicije i da se u narednoj sezoni plasira u grupnu fazu Lige konferencije. Za takav rezultat, osim faktora sreće, nedostaju iskusan centarhalf i ofanzivan prednji vezni. Sa takva dva pojačanja, čak i da ode neko od sadašnjih mlađih igrača za dobar novac, Čuka ima potencijal da napravi takmičarski uspeh. Nadam se da iskazane ambicije kluba u ovom tekstu neće ostati mrtvo slovo na papiru i da će Čuka konačno da zagrize u narednoj 2022.godini sa većim ambicijama.

Pule

pre preko 2 godine

Svaka cast Cuki,jedan od drazih klubova kod nas ,u zadnje vreme dosta mladih je izbaceno i dalje se forsiraju mladi i opet su u vrhu tabele ,zato su stabilan klub ,jos da usoeju da zadrzi koju sezonu klpar mladih igraca da igraju i oni evropu bilo bi lepo ,al nemaju ljudi sponzora i pomoc kao zvezda i partizan ,zato moraju i da prodaju
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Nije to fk već obična trgovinska radnja. Klub bez ambicija kao i ostalih 13 što su tu samo da muljaju briga ih za rezultate. E zato nam je klupaki fudbal u kanalu da je manje ovih što se bave trgovinom,a više fudbalskih klubova možda bi bilo bolje.