Komentari na vest

Matijašević: Obradovalo bi me da Vojvodina uzme titulu, ali...

N

NS+

pre gotovo 2 godine

Matijašević, još jedan u nizu lažnih dušebrižnika... Sprdačina, na više načina.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Relano, sa ovim što si do sada doveo, teško i jedno i drugo! 3/4. mesto u prvenstvu i to je to! Pozajmica iz Gane? Batali, nije vredno para! Imate svoju decu! Dovedi Nineta, stub ekipe!
G

Gost 126 mb

pre gotovo 2 godine

Čuka će biti tvrd orah za sve ove godine! Ozbiiljno su se pojačali! Mislim da imaju bolji tim od Zvezde sa nedoraslim matorim, sporim afričkim "kapitalcima", specijalistima za povratne pasove. To je jedino što Afrikanci znaju da urade sa loptom u nogama!

rty

pre gotovo 2 godine

Nemoj mnogo da mislis a jos bitnije nemoj da pises javno sta mislis...
v

vgdgd

pre gotovo 2 godine

Evo pre dve nedelje pricao je da ce se pojacati tako da ce ici gotovo sigurno na ulazak u grupu LK, da ce dovesti proverene igrace ali pre svega strance jel Cuka pravi iskorak igracki a tesko da ima nasih igraca koji mogu da zadovolje kvalitetom ambicije njihove. Evo sada odah druga pesma, mozda kup, mi nikom ne pretimo, mi cemo dovesti Ninkovica koji nista nije pokazao u Proleteru i koji brze tone nego Titanik i ne moze ga podici ni tri sadnuka vijagre na zalost. Ista prica ce biti i sa Vojovdinom koja je najvaila pazi ovo borbu za titulu, a za par nedelja ce i oni spustiti loptu i reci cilj nam je da budemo medju 5 u prvenstvu
P

Pobrkani lončići

pre gotovo 2 godine

Bukvalno si promašio igrača zbog prezimena istog, al si debelo promašio... Čovek priča o Milošu Ninkoviću a ne Nikoli Ninkoviću... Nikola Ninković ima 28 godina valjda, Miloš ima daleko preko 30, al je svakako klasa za Nikolu... I daa, jesu se pojačali i deluju kako ozbiljno, naravno neće nikome da prete ali šanse za tu Ligu Konferencije imaju.
p

predlog

pre gotovo 2 godine

ne stekajte se baš toliko.Pojurite 3 prava pojačanja,vezni,napadač i obavezno golman.Zivko Živković ili Lukač za golmana,Saša Marjanovic ili Marko Vejinović za veznog,Emanuel Boateng za špica,kao i Ninković,ako bude ubedjen. Živković-Stevanović, Kovačević, Vujadinović, Roganović-Mijailović,Docić/Kovač,Vejinović-Ivanovic,Adžić,Boateng
J

Jaro

pre gotovo 2 godine

Hahaahha ovi se raspadaju jedva ne ispadose iz lige, a on hoce titulu..