Komentari na vest

Menig je devetka Partizana: Moja pozicija je levo krilo, Rišairo mi pomogao, prolazimo grupu u Evropi

s

sin

pre preko 2 godine

Ako se lepo pokažeš možda možeš i u Zvezdu u januaru.
A

Aebre

pre preko 2 godine

šta će u zvezdi ima čovek sebi da zakatanči karijeru da posle nje neće niko živi da uzme ni za 200K
1

121

pre preko 2 godine

Опет питање за које паре игра овај момак. Како је могуће да се за Живковића објави сваки детаљ из уговора а за овог брата чак ни цена трансфера? Зашто се прави атмосфера да је Партизан жртва система итд?
S

Saśa_PFC

pre preko 2 godine

Kako nije objavljeno...placen je otkup igraca 700.hilj.evra....transfer je trebao da se desi pre mesec dana ali je bio veci broj povredjenih igraca u Twente tako da tada nije dosao.
G

Gosthagava

pre preko 2 godine

Zbog cega je to bitno,kolika je plata tvoje Tetke,potam za druga? Je l' ce ti biti bolje ako saznas njegovu platu iskreno a? Pitam se kako mene nikada nisu interrsovale te stvari haha vidi ga debeli zibi ga pubdzija
A

Aca11

pre preko 2 godine

@Gosthagava - Plate fudbalera se uglavnom objavljuju radi transparentnog poslovanja... Zvezda nije primer transparentnog poslovanja, ali je objavljena godišnja plata svakog fudbalera kojeg su letos doveli (Dragović - 600.000 evra, Dioni - 500.000 evra, Krstičić - 420.000 evra, Rišairo - 420.000 evra, Stanić - 48.000 evra, Omoižuanfo - 420.000 evra od januara). Sa druge strane, Partizan sve podatke o transferima krije. Jedino se nagađa da je za dovođenje Meniga izdvojio 700.000 evra na ime obeštećenja Tventeu, ali o plati nije bilo ni reči, kao što nigde nije objavljeno koliko će zarađivati ostale novajlije kao što su: Rikardo, Saničanin, Pantić, Lukač i Miletić.
J

Jovan Ilic 89

pre preko 2 godine

Prijatelju da li je transparentno ili ne .Koga zanima cena i svi transferi.Na transfermarketu imate sve podatke transparentno. Sigurno je da Miletic,Pantic,Rikardo,Mening...Nemaju sigurno ni izbliza plate kao Dragovic ili Zivkovic,jedino ako se lazemo.Partizanov igracki kadar vredi duplo manje od igrackog kadra CZ,takodje i plate u CZ su bar duplo vece nego u Partizanu.Pogotovo sto je ove sezone svim igracima cak i samnjena plata u Partizanu,koja i ovako bila mnogo manja nego u CZ,sada je jos i dodatno samnjena.Takodje vecina igraca u Partizan su dosli kao slobodni igraci,ove sezone sem Meninga koji je placen a Holenderu otkupljen ugovor za 400 000 evra.Sve je transparento i imate na sajtu Transfermarket. Tako da je potpuno neuporedivo za koje novac CZ kupuje igrace ,a za koje novac Partizan.To je gotovo neuporedivo.Tako da sam izmisljati stvari da nesto "nije transparentno" u Partizanu?! Inace da je vise "transparentno" igraci Partizana bi navodno bili skuplji i sa vecim paltama od igraca CZ?! To nije moguce cak ni pomocu trikovo jedino,da sad pricamo bajke i da se lazemo.CZ ima nuporedivo skuplji igracki kadar,i sa mnogo vise igraca u igrackom kadru koji je duplo skuplji od igrackog kadra Partizana.Sigurno je i da su plate igrackog kadra zvezde mnogo vece.Tako da ljudi ne zamlacujte se glupostima jedino u Diznilendu,mogu imati vece platu igraci Partizana od igraca CZ.
v

veljin jug

pre preko 2 godine

I ovaj ce provereno pobeci iz kluba isto ko Asano kad krenu rasisticke uvrede sa juga od veljinih ortaka saboraca i krimosa zabranjeno odbranjenih alkatraza i slicnih,onaj tamnoputi igrac santa klare je to dobro osetio na svojoj kozi,i ovaj holandjanin ce proci isto!
G

Gost 123

pre preko 2 godine

To bi čak bilo dobro da su samo ti sa juga plaćenici vređali. Ali i ovde su pričali da je i ono dete što dobacuje lopte imitiralo majmuna.
G

Gza

pre preko 2 godine

Vas posle Ibrahimovića nije uopšte sramota da komentarišete bilo koga. A za laži da je i dete nešto tako uradilo tek treba da se stidiš. Taj iz Santa Klare je prvi počeo nešto da dobacuje, i korner zastavicu je čupao. Posle su počele gluposti koje niko normalan ne podržava od strane 20-30 idiota. Bio na utakmici. Vi ste bre legendu fudbala koji je gradnju stanova u Obrenovcu nakon poplava finansirao iz svečane lože vredjali.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Једно је дечко у праву! Партизан је један од најјачих тимова у србији! Наравно да некаже даје најјачи, зна добро дасу испред Звезда и Војводина!
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Vojvodina?!Dobro nisi napisao Radnicki Nis.
N

NOVI

pre preko 2 godine

David Manga
S

Sascha

pre preko 2 godine

Da znam Posto je dosao kod nas,on nema pojma ,nikakav igrac itd. Inace vi imate bolje
G

Gost777

pre preko 2 godine

Jel ovo brat od Bajbeka
7

777Gost

pre preko 2 godine

Bajbek je brat od teke Boacija,zajedno se lece u Seltersu. Pozdravi Dionija, legenda kaze da jos ceka repete,treci tanjir paprikasa, u klupskom restoranu
G

Gost99

pre preko 2 godine

Boaci je za Bajbeka Drogba realno. Vidi se da si poznavalac haha
t

text

pre preko 2 godine

text
m

menig9

pre preko 2 godine

Srecno mali,dobrodosao u fudbalski hram!!!!
9

951357

pre preko 2 godine

Pošto je nakon Rišariovog dolaska sledio tekst - "svi detalji transfera", to očekujem i sada. Šalim se, znam da neće biti :D
G

Gost999

pre preko 2 godine

A sta bi ti znacilo da izadju lazne informacije kao u slucaju Zivkovica? Ili mislis da bi Iliev, Vazura, Terzic, Mrkela svjesno pustili u javnost bilo sta sto im moze poljuljati pozicije..?
K

Kon

pre preko 2 godine

Broju@imaš transfere Kafua, La Pare, Kanjasa, Tomanea, Jirke, Melega, Falka, Dionija, Babića, Žandera, spisak je podugačak, bavi se njima, pitaj doktora i Mrkelinja o tim transferi ma. Opsednutost Partizanom kod tebe i sličnih je zabrinjavajuće, idi kod doce dok ima nade, posle ti Laza ne gine.
9

951357

pre preko 2 godine

@gost999 - bolje i lažne informacije nego da nema informacija, pa da se saznaju posle kad igrači beže iz kluba ili opraštaju dugove. @kon - i za sve koje si naveo se zna sve - i plata, i koliko i za koliko. Kod vas se sazna samo kad pobegnu za Japan ili oproste dugovanja za čiste papire ;)
i

ihha

pre preko 2 godine

znaci nisi spic ..
M

Makijan

pre preko 2 godine

Niko ziv ne sme da pita zasto igraci Partizana idu uz obavezan oprost dugova. Koliko se duguje Stojkovicu, S.Ilicu, Bambi Tosicu, Sumi... Sta je sa Bajebekom? Da li je ugovor raskinut posto se i dalje vodi kao igrac Partizana? Ko ce njega da isplati? Taj je potpisao na tri godine za sumu od 50000e mesecno ili je to spakovana prica i da to mirise na tal i dogovor da se u startu znalo da igrac je sklon povredama da je cilj biti preko njega se namiriti uprava.
G

Gost19900

pre preko 2 godine

Druze da te malo informisem. Taj oprost duga ide po principu, hoces ciste papire i problema bez, da mozes da naplatis u tom narednom klubu veci ugovor i kintu na ruke, jer dolazis kao slobodan igrac? Hoces. E onda nama oprostis dug. Nije niko lud da iz ljibavi oprasta stotine hiljade eura. SportCki pozdrav.
H

Hhh

pre preko 2 godine

Kad će plaća, a oprost dugova.
M

Malj

pre preko 2 godine

Za risaira objavljena plata, za dragovica, ivaniveva povisica i sve ostale igrace.. Jel se zna plata barem 3 igraca partizaia?
K

Kon

pre preko 2 godine

Malj@u skladu sa imenom, koji si ti k.... da baš tebi i sličnim kaže visinu plate. Koliki je tvoj deo?, jel te to interesuje? Koji bolasnici.
L

Lanmii

pre preko 2 godine

Pa objavljeno je kad im se plate daju iz budžeta drzave. Bar da znamo gde nam idu pare... Mi nemamo taj liksuz, pa ne moramo ni da objavljujemo...
M

Malj

pre preko 2 godine

Hahahahaah kon opet
M

Malj

pre preko 2 godine

Bas je tako rekao, da je debitovao sa 19 "leta"? Kako se to kaze, 19 summers?
П

Плажни бар

pre preko 2 godine

Па добро не преводи се техт од речи до речи, већ у духу нашег језика..😉
U

Uefa kazna

pre preko 2 godine

Zanima me samo kako li ce se ovaj osecati kad i njemu pocnu sa juga da skandiraju isto ko crnom igracu klare na rasnoj osnovi!
s

sharloa

pre preko 2 godine

Jel ovaj zna da dolazi u klub koji ce biti uskoro izbacen iz svih evropskih takmicenja zbog rasizma prema onom igracu santa klare,i ovaj ce da dobije iste uvrede i prodje isto cim se zameri veljinoj zaostavstini na jugu!
M

MHM

pre preko 2 godine

Reče dalabu čiji navijači vređaju Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi.
g

gost133

pre preko 2 godine

Rece debil, koji je ljubomoran na Partizan ove godine.. Da bog da se raspadnete da ode ova vlast da progledamo i mi malo. Lako je da se prsis kad imas ledja, a kad nemas sta onda? Obicna si pica ciganska
G

Gost za Mhm

pre preko 2 godine

Nacionalno i rasno nije nikako isto.
S

Stefano

pre preko 2 godine

Još on nije čuo da igrači beže iz Partizana jer ne primaju platu
S

Suger

pre preko 2 godine

Ti nisi ni za Partizan, a ne za Ajaks..
Z

Zvezdas...

pre preko 2 godine

Naravno da se ne zna plata kao kod Zivkovica zabranjena tema novinarstva
c

cirkus

pre preko 2 godine

Zabranjena je da navijaci ne bi uopste razmisljali o finansijama i dugu kluba, jer klub u finansijskom smislu (koji mu dodje najbitniji) bukvalno tone. Imamo igrace sa izuzetno jakim platama koji odigraju dobro 1 od 10 utakmica (jojic, markec), zatim one sa slabom ili nikakvom minutazom koji primaju jake plate (suma, bajebek i dalje, brezancic, obradovic), tek po neki se isplacuje (natho, rikardo).. Partizan da osvoji ligu konferencija nece biti ni na nuli, a kamoli da kao smanji dug bar malo, on verovatno iznosi vec preko 30 miliona.
K

Kon

pre preko 2 godine

Zvezdaš@plata treba da interesuje grobare a ne vas, šta mene zaboli koliko vi plaćate igrače. Da neće terzijanere da informiše kolike su plate, koji ste vi k...... da vama neko polaže račune. Imate vašeg Alfa dr. Terzu pa njega pitajte za magične transfere.
G

GV

pre preko 2 godine

Čuj plata, pa za Rišaria su obavestili javnost i kolike su mu premije za evropska takmičenja, trofeje, asistencije, golove, uspešno izvedene aute, kornere, broj odlazaka u wc. Za ovoga ne smeju da napišu ni najosnovnije. Ali neka, saznaćemo kad pobegne iz kluba i podnese tužbu.
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Kao cigan ti kazem dobrodosao....nadam se da cete i ti i Risairo donijeti neophodnu brzinu u svoje klubove....da napokon odgledamo jedan derbi u visokom ritmu,gdje sve prsti sa puno sprinta....dajte da "napunimo oci" konacno u najvecoj utakmici naseg fudbala...sit je svijet "klaj klaj" ritma,klasicnih cekalica na gresku protivnika,hocemo ritam,hocemo brzinu,hocemo golove...pa nek dobije ko je bolji...
K

Kleo

pre preko 2 godine

Za to sto ti zelis prijatelju idi gledaj premijer ligu. Na nasem derbiju mozes samo da vidis 50+ faulova, maksimum 3 povezana pasa, 15 minuta efektivne igre i gomilu lozana na terenu, tipa Stojkovic, Lola Smiljanic, Borjan, Gobeljic, itd.
C

Ciganin

pre preko 2 godine

Ti uopste nisi navijac Crvene zvezde jer pravi navijac nikad nece pozeleti dibrodoslicu nekom igracu iz Partizana klubu ciji navijaci pljuju po zvezdi i koji jedva cekaju da ugase zvezdu
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Majstore moj,ja sam veci CIGAN i od tebe i od svi 250 "bot-sendvicara" koji su mi lupili minuse....ziv ti meni bio i prijatno ti uz sendvic
G

Gost za Klea

pre preko 2 godine

Za to sto pricas su krive sudije, a ne igraci.Kad bi neko zavrsio utakmicu sa osam igraca igrao bi se fudbal,ali onda bi i navijaci jurili sudiju,tako da,sudija+ navijacu-negledljiv fudbal.
c

czbg1

pre preko 2 godine

Ja jesam navijac Zvezde,ali prevashodno volim fudbal,sport i ceo zivot sam u njemu,niti sam klinac pa da se lozim na prozvike.Ovako sa moje strane gledano,Partizan je jedna vrlo limitirana ekipa koja ima dva igraca za startnu postavu Rikarda i Zdjelara i jos pa igraca za klupu poput Urosevica,Markovica,Sume,golmana Stevanovica.Ostali kao sto su Miljkovic,Vujacic i Sanicanic(izuzetno srcani i borbeni,ali loseg kvaliteta,pozicionarnje njih dvojice,a posebno Vujacica u petlicima nisam video,ljudi su krivi za svaki gol Partizana),golman Popovic,izuzetno nesiguran,svaki sut izdaljine ili centarsut su panika u odbrani,preko Scekica,Jojica,Natha(covek moze nasu ligu,za Evropu je rekreativac).Iskreno Stanojevic izvlaci maksimum iz ove ekipe i treba mu odati priznanje i ma sta ko pricao ovo je veliki uspeh Partizana koji je preko realno kvalitetnijih ekipa usao u Ligu Konferencija.Sad sto su problemi veliki,prvo koja je funkcija Ilieva,covek je odavno podneo ostavku,dakle ko je sportski direktor Partizana? Naravno,da me neko ne shvati pogresno,samo sam naveo svoje utiske,koje imam i za Zvezdu.Mislim da je apsolutno glupo prozivati se kao da smo deca kad smo dve strane istog novcica,a i toj deci neko treba da da lep primer svojim ponasanjem.Samo argumetnovano i civilizovano,sportski pozdrav !
9

951357

pre preko 2 godine

Samo argumetnovano i civilizovano? Pa znaš li ti sa kim imaš posla? To od njih ne možeš da očekuješ :D
T

Teodul

pre preko 2 godine

Bitno je da galaktikosi igraju za CZ:p Krenimo redom, Borjan srećni, Gobeljić prekaljeni, Gajić prodorni, Pankov srčani, Degenek kosmodisk, Rodić 30 minuta snage, Krstičić 7 put vraćajući, Pavkov zaboravljen irehabilitovan, Ben pre godinu nelicenciran, Dioni mlečni put, i Falko vanzemaljskinkikirez😀😀😀 Ima ih još, ali ajde da ne preterujem...
R

Retko normalan

pre preko 2 godine

Cigo..ali poklope vas ove budale u brojevima,piroman,panjina ,crvke glupson.
V

Varela

pre preko 2 godine

Koliko se sećam 90 % grobara se javilo posle mečeva sa Sočijem i Santa Klarom tvrdeći upravo to da smo vrlo limitirani ali borbeni i da se izvlači maksimum iz ekipe kao i da su neophodna pojačanja.
T

Taribo

pre preko 2 godine

Moze li nesto o slucaju Asano? Sta se tu desava?
М

Мињоле

pre preko 2 godine

Значи Јовић је продат... Ко је алтернатива Здјелару?