Kvinsi Menig (©Starsport)
Kvinsi Menig (©Starsport)

Menigovi prvi utisci: Vidim da će ovde da mi se dopadne

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.09.21. | 12:47

„Trener mi je rekao da uživam u igri“, priča Holanđanin

Solidan prvi utisak je ostavio Kvinsi Menig na utakmici u Kragujevcu. Imao je Holanđanin veliku priliku koju mu je „spakovao“ Natho, da se na debiju za Partizan upiše u strelce, ali je golman Radničkog sprečio slavlje novog fudbalera crno-belih.

Pokazalo se da je Menig veoma brz, dobar tehničar, da razume igru, ali i da će mu, što je normalno, biti potrebno malo vremena da se uigra sa ekipom, da se navikne na okolnosti života i igranja u drugoj zemlji.

Izabrane vesti

Ipak, prvi Menigovi utisci o Srbiji i početni koraci u novom klubu su pozitivni.

Trener mi je rekao da izađem na teren i da uživam u igri, naravno i da dam sve od sebe. Takođe mi je rekao da će mi se dopasti ovde, što već i vidim“, ispričao je Menig za klupski sajt.

Video je Kvinsi prvi put i njegov novi tim na delu. Kada je ušao u igru, meč je već bio rešen (3:1), mada je rezultat mogao da bude i ubedljiviji.

Zaista ne mogu da kažem ništa drugo osim da je sve pozitivno i da su momci igrali baš onako kako je šef Stanojević od njih tražio“.

Kragujevac je bio prvi srpski grad van Beograda koji je Menig upoznao, mada nije imao vremena da ga obiđe. Slobodno vreme do utakmice proveo je u druženju sa cimerom Rikardom, koji mu pomaže da se što brže i lakše adaptira na novu sredinu.

Rikardo je sjajna osoba i odličan fudbaler, zaista mogu da kažem samo reči hvale. Da ne grešim dušu, svi momci su sjajni, profesionalno, imaju i smisla za humor. Prema meni se ophode kao da smo dugo zajedno“, rekao je Menig za sajt Partizana.

A, koliko je težak crno-beli dres videće već tokom sledećih sedam dana, kada Partizan čekaju mečevi sa Anortozisom i Crvenom zvezdom.


tagovi

Kvinsi MenigFK PartizanSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara