Mesađero: Definitivno propao transfer u Lacio, Strahinja Pavlović ima pravo žalbe

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.08.19. | 13:02

Treći lekarski pregledi ipak stopirali posao

Partizan je u finansijske knjige već utefterisao 5.500.000 evra, ali njih ipak neće dobiti, barem ne od Lacija. Naime, kako javljaju italijanski mediji Strahinja Pavlović na kraju cele sage nije prošao detaljne lekarske preglede u Vila Margeriti.

Pisao je rimski Il Mesađero još ranije, problem je nastao oko EKG-a, iz Partizana su oštro demantovali, i sam Pavlović je bio uveren da će potpisati ugovor, ali sada lokalni mediji na “čizmi” tvrde da je i definitivno sve propalo.

Izabrane vesti

Nije u pitanju ništa što bi moglo da ugrozi Pavlovićev život, čak ne znači ni da je bolestan. Prosto, posle slučaja Davidea Astorija, preminulog kapitena Fjorentine, italijanski klubovi ne žele da preuzimaju ni minimum rizika kad je srce u pitanju. Mesađero čak tvrdi da je iz istog razloga i Juventus odustao od Pavlovića, koji je tu informaciju valjda načuo iz Beograda i pre no što je 18-godišnjeg štopera zvao na preglede. I čim je čuo – okrenuo je leđa. Još jednom, Italijani na sam pomen kakvih srčanih anomalija odustaju od posla.

Iz Rima čujemo da bi i Lacio odustao već posle prvih pregleda da Pavlovićev transfer ne završava Mateja Kežman sa kojim Klaudio Lotito pregovara i oko novog ugovora za Sergeja Milinković Savića. Kežman je, tvrdi Mesađero, pristao da ostane bez provizije od novog Sergejovog ugovora, ali bi se naplatio od Pavlovića. Pa mu je Lacio izašao u susret i zakazao druge preglede, tu je sve bilo kako treba, ali onda su usledili i treći u prisustvu delegacije Partizana koju su činili Miloš Vazura i Ivica Iliev.

Kako navodi rimski dnevnik, na trećem su se javili isti oni problemi i Lacio se povukao iz posla. Mada Pavlović i dalje može uloži žalbu i traži preglede pred regionalnom komisijom, odnosno konzilijumom lekara. Možda bi to nešto moglo da promeni, a i pitanje je da li su ova dva preostala dana dovoljna za tako nešto.

Dakle, ako ne bude kakvih veleobrta, Strahinja Pavlović ostaje Partizanov igrač. Ili bar ne ide u Rim.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara