(©Reuters)
(©Reuters)

Mesi je u Kordobi, ali nije trenirao

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.01.21. | 15:18

Argentinac pod upitnikom za duel sa Real Sosijedadom

Barselona i Real Sosijedad igraju od 21.00 polufinale španskog Superkupa, a pitanje je hoće li Lionel Mesi biti akter utakmice.

Argentinac je doputovao sa ekipom u Kordobu, ali je propustio jutrošnji lagan trening. Po pisanju Marke, Barsin golgeter oseća nelagodnost i njegov nastup u večerašnjem duelu je pod upitnikom. Nije, međutim, precizirano o kakvoj povredi se radi.

Izabrane vesti

Ronald Kuman je dan uoči utakmice na konferenciji za medije rekao da je Mesi u subotnjoj pobedi nad Granadom (4:0) zamenjen zbog lakše povrede, kao i Frenki De Jong i Seržinjo Dest, ali je izrazio očekivanje da će svi oni biti u konkurenciji za tim. Videćemo hoće li Mesijev izostanak sa treninga nešto promeniti.

Neizvesno je i hoće li mladi štoper Ronald Arauho moći da igra, pošto on u sredu nije trenirao.

Bez obzira hoće li pomenuti igrači moći da nastupe ili ne, Barselona je favorit u ovom duelu. Pre nešto manje od mesec dana Katalonci su savladali Sosijedad na svom terenu 2:1 i trenutno su u formi, dok je ekipa iz San Sebastijana u padu, sa samo jednom pobedom u poslednjih 12 utakmica.U drugom polufinalu, u četvrtak u Malagi, takođe od 21.00 sastaju se Real Madrid i Atletik Bilbao. Finale španskog Superkupa je u nedelju od 21.00 u Sevilji.


tagovi

Lionel MesiBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara