(©Reuters)
(©Reuters)

Metla u Parizu pokupiće i Hakimija

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.05.23. | 11:51

PSŽ spreman za pregovore o prodaji

Generalno spremanje se najavljuje u Parizu. Gotovo je sigurno da nakon leta dres Svetaca neće nositi Lionel Mesi i Nejmar, a pitanje je ko će još napustiti Park prinčeva.

Prema poslednjim informacijama Lekipa, metla koja se sprema u taboru Parižana pokupiće i Ašrafa Hakimija. Desni bek PSŽ-a završava drugu sezonu u Gradu svetlosti, ali ova je bila vrlo turbulentna za njega i na terenu i van njega.

Izabrane vesti

Sve se nekako raspalo u PSŽ-u nakon Mundijala, a jedan od igrača koji nije bio senka svojih najboljih izdanja je upravo Hakimi, koji je u Kataru doživeo zvezdane trenutke u dresu reprezentacije Maroka.

Pored toga, Hakimi je punio stupce štampe poslednjih meseci zbog optužbi za silovanje, potom pričom da je svu imovinu prebacio na majku, da ne bi ostao bez nje zbog razvoda od supruge... Na kraju, crveni karton koji je dobio protiv Lorijena toliko je razbesneo čelnike kluba da su nakon toga prelomili da će ga na leto staviti na transfer listu.

Francuski mediji tvrde i da Hakimi ima vrlo negativan uticaj na Kilijana Mbapea, s kojim je jedan od najboljih prijatelja i da to sada već smeta mnogima u klubu. Iako je delovalo do skoro da je Marokanac zaštićen kao beli medved u Parizu i da u klubu nemaju u planu da ga prodaju, priča je dobila obrt i sada se u taboru Svetaca nadaju da će na leto i za njega da stigne ponuda “koja se ne odbija”.


tagovi

Ašraf HakimiPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara