Komentari na vest

Mihajlo Ivančević savetuje Partizan: Nordsjeland hvata na prepad, bitno izdržati prvih pola sata

s

srka

pre 9 meseci

Ta priča o terenu i veštačkoj travi je čista glupost, jer Partizan na toj podlozi trenira u Zemunelu već trideset godina. Važno je ući u utakmicu maksimalno skoncentrisano, jer je protivnik baš ozbiljan i to nema veze sa terenom, već sa njihovim kvalitetom i Partizanovim oscilacijama u igri, gde im se dešavaju veliki padovi u nekoliko minuta i tu je glavni problem. Kad ti se čini da sve drže pod kontrolom, neko napravi taktičku, ili tehničku glupost, primi se gol i kola krenu nizbrdo. Samo hrabro, odvažno, na njihovu agresivnost odgovoriti istom merom i biće sve u redu. Ako su bolji u svim ovim okolnostima, čestitati im i srećno im bilo u nastavku takmičenja.
p

podloga...

pre 9 meseci

...nije svuda ista, iako je vestacka... Na primer ta u Zemunelu koju pominjes bas usporava loptu...
G

Gnjatić Paviljoni

pre 9 meseci

Za sve dušebrižnike, da pojasnim malo. Kao sto reče golman (a biće on naš novi Stojke, legenda) Partizan igra svoju igru i oni se pitaju! Zar treba Ika Duljalj da dangubi i analizira protivnika umesto samo da naredi opšti napad!?? Posebno u hramu fudbala gde ce nas doci u prevelikom broju uprkos Ostojinim bojkotašima. Za Mileta, Vazuru, za Partizan i koeficijent! Samo jako i pun gas! Kao okoreli Grobar verujem u ove momke i struku! I može da čapri ko šta hoće ali Ivica iako dade ostavku, posloži nam tim za velike domete. Evropske visine.
E

Esex

pre 9 meseci

Tvoj komentar mi lici na vic ognjena amidzica!!
M

MANOL0

pre 9 meseci

Podseca me na igauajna
d

d.jove.t.

pre 9 meseci

rodjace, pa na JNA ti je atmosfera kao iz filma 28 dana kasnije ...
E

Esex

pre 9 meseci

Skoro da vise nema normalnih komentara..vidi se da smo kao narod totalno prolupali..Ja cu podrzati partizan kao delija...evo upravo sam gledao nesto u vezi mancea,galica,cave i samo me je setilo da je partizan posle zvezde najveci klub koji ima istoriju i velika imena i da nemamo prava da ga mrzimo vec moramo da ga postujemo..to dal nas grobari postuju ili mrze ne treba da nam bude bitno jer ako nas preziru to govori vise o njima..a mi ne treba da budemo kao oni..na kraju krajeva i medju njima ima normalnih koji nisu zadojeni mrznjom i koji su svesni i postuju nasu velicinu..sto se tice utakmice sa dancima,nazalost,sanse su 50 50 jer uprava partizana godinama ne radi kako treba..druga stvar je odsustvo belica mada mozda je i bolje jer i da igra mozda bi dobio crveni u 20 minutu..Srecno partizane protiv danaca i hrabro,na to vas obavezuju mance,vukota,cava,ilic,mijat i druge ikone vaseg kluba!
g

gro

pre 9 meseci

obično je našim klubovima do sada bilo bitno da izdrže prvih 15 min i zadnjih 25 minuta. Sad se vidim i to mijenja, prvih pola sata i vjerovatno zadnjih 50 min samo treba izdržati i to je to.
L

Livade i blato

pre 9 meseci

Momak u par rečenica ojbasnio kako to iz Danske lige idu za 30M a ovde najbolji od najboljih ne mogu ni za 10. Sad još ovi maestri iz naše lige da to ukapiraju.
S

Statler

pre 9 meseci

I na JNA je kulturna atmosfera.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Lako je kad Partizanu nedozvoljavaju da registruju štit za prvenstvo.
S

Sf

pre 9 meseci

Pa na JNA je jis veca kulturica i tisina. Po 200, 300 frakcijasa, cuje se muva u letu. Vidi se da nije odavno bio u Srbiji.
P

PD

pre 9 meseci

Jesi bio pa znaš kakva je atmosfera ili bitno da nešto mlatiš i napišeš?
D

DukiKgCZV

pre 9 meseci

"Igraju u strašnom tempu. Ne staju 90 minuta". Ukratko opis naših profesionalnih fudbalera,treba im vremena da se priviknu na trčanje 90 minuta a jure loptu za novac.
G

Gost89

pre 9 meseci

Zasto ovaj smatra da je strucan da bilo sta komentarise? Rupa od igraca.
M

Ma važi

pre 9 meseci

Koga da prepadaju na praznoj pepeljari? Tu jedino jugosloveni mogu nešto na prepad.
G

Gialci

pre 9 meseci

Новинари питају тамошње играче да нам кажу о том клубу као да је 1950. па нема снимака нити интернета, само гласине.
Š

Šahmat

pre 9 meseci

Pune gaće od nekih pacera.Treba pojedinim ekipama zabraniti učestvovanje u Evropi
P

PD

pre 9 meseci

Kojim ekipama?
v

vroom

pre 9 meseci

nista novo, zele da uhvate raspad na prepad...
g

gost iz Draznja

pre 9 meseci

Ovaj od kad je otišao kao da ne zna da je na JNA atmosfera ista kao kod njih. Mir i tišina jer su tribine skoro prazne.
M

Mozza

pre 9 meseci

Protiv Sabaha bila sjajna atmosfera