©MN Press
©MN Press

Mijailović jedini kandidat za predsednika Zvezde, izbori u petak i subotu

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.11.22. | 18:59

Aktuelni prvi čovek kluba pred trećim mandatom

Crvena zvezda je zvaničnim saopštenjem obavestila javnost da je rok za podnošenje kandidatura istekao 6. novembra i da je jedini kandidat za predsednika kluba Svetozar Mijailović.

Zbog činjenice da aktuelni prvi čovek kluba nema protivkandidata na izborima će se glasati za ili protiv, a glasanje će trajati tokom petka i subote.

Izabrane vesti

"Izbori za predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda održaće se 11. i 12. novembra 2022. godine na biračkom mestu – stadion Rajko Mitić, Medija centar, u periodu od 10 do 18 časova.

U skladu sa Pravilnikom o izborima, danom raspisivanja izbora za predsednika FK Crvena zvezda zaključen je birački spisak.

Svaki birač je u obavezi da sa sobom ponese ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu kojom se potvrđuje identitet kao i člansku kartu.

Na glasačkom listiću se nalazi jedan kandidat – Svetozar Mijailović, te se prema pravilniku o izborima FK Crvena zvezda glasa zaokruživanjem jednog od ponuđenih odgovora „za“ ili „protiv“.

Napominjemo da članovi koji su se prijavili za glasanje preko interneta neće biti u mogućnosti da glasaju na biračkom mestu na stadionu Rajko Mitić", navedeno je u saopštenju Crvene zvezde.

Podsetimo, Mijailović je na čelu Crvene zvezde od 2014. godine, odnosno dva puna mandata.



tagovi

Svetozar Mijailović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara