Komentari na vest

Mika Ričards zove premijerligaše da kupe Vlahovića: On je sve što ti treba, ima čarobni štapić u levici

i

igimigi955

pre preko 2 godine

Nek ide u Newcastle, izbavi ih sa dna tabele, bude lider novog projekta, dobre pare, dobar dres, dobra priča.
f

franjo24041902Gost

pre preko 2 godine

welcome to Manchester united!😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪❤️🇷🇸🏆🔥⚡💥⚽
P

PFS

pre preko 2 godine

Verujem da hoce u Siti samo da bio takmac Halandu i Mbapeu.On ne voli da bude u senci ko Ronaldo u odnosu Mesija,ako ne moze igrom rezultatima da isparira.
H

Hudvo

pre preko 2 godine

Brajton bi sa Vlahovicem buo tim za evropu
e

esex

pre preko 2 godine

jbte ovaj mali kida,izgleda sa imamo buduceg u top 3 napadaca sveta..samo da ne pogresi u izboru sledeceg kluba..to treba da bude neko od najboljih al samo tamo gde ce biti prva opcija,znaci ne bajern zbog leve ili ne real zhog benzeme..da siti jer sem slabasnog brazilcica oni spica razbijaca nemaju..siti i zbog gvardiole jer drzi fudbal u malom prstu i jos bi ga svacemu naucio..siti da i zbog pakera koji bi hranili ducu poput de brujna,mareza,sterlinga,fodena itd..
G

Gost88

pre preko 2 godine

Bez obzira sto stalno nesto kukaju, ja sam siguran da ovaj Arsenal ima trenutno najvise para, osim City-a i Newcastle-a naravno. U smislu da su likvidni, bez dugova nekih velikih, a sa budzetima od po 100mil za svaki prelazni rok. Plus imaju i ogroman stadion i najskuplje karte u Premiership-u.
K

Krenke

pre preko 2 godine

Para ima ali brkato g**** do sad nije htelo da ulozi nista, videćemo da li će i na dalje hteti kao sto je ovog leta
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Arsenal je zamenio status u velikoj engleskoj četvorci za novi stadion, zbog kog će još bar deset godina biti u minusu. Porediti njihovu kupovnu moć za Junajtedom, Liverpulom, Čeljskijem, itd...je komedija. Kao i korišćenje termina poput "likvidnosti" kad postavljač jasno ne razume suštinu termina koje koristi.