Dušan Vlahović (©AFP)
Dušan Vlahović (©AFP)

Mika Ričards zove premijerligaše da kupe Vlahovića: On je sve što ti treba, ima čarobni štapić u levici

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.12.21. | 12:57

“Munja“, dodaje bivši reprezentativni štoper

Juventus u Italiji, Borusija Dortmund u Nemačkoj, Atletiko je bio aktuelan u Španiji, ali najviše interesovanja – i najviše para, pa samim tim šansi da uspeju u nameri da dovedu Dušana Vlahovića – daju se premijerligašima. Mančester Siti, Arsenal, Totenhem... Svi oni se provlače kroz novinske stupce u kojima mediji sele Vlahovića iz Firence, s tim da cena Roka Komisa od 80.000.000 evra još sprečava potencijalne kupce da krenu u konkretne akcije.

Mika Ričards, nekadašnji štoper reprezentacije Engleske, Mančester Sitija, Aston Vile i baš Fjorentine, apeluje na premijerligaše da pređu s reči na dela. Ričards nema nikakvu sumnju da bi Vlahović uspeo u engleskom fudbalu.

Izabrane vesti

On je munja! To je neverovatno. Dao je 16 golova na 18 utakmica. Levo stopalo mu je kao čarobni štapić. Kažem vam, on je sve, sve što ti treba“, kategoričan je Ričards u izjavi za Bi-Bi-Si.

Lako je reći, mnogo teže je zavući ruku u džep i izdvojiti 80.000.000 evra. Mada se Fjorentina nada da će naći takvog, iako Vlahović namerava da ostane na stadionu „Artemio Franki“ do kraja sezone. Tada bi ušao u poslednju godinu ugovora što bi mu oborilo cenu, jer Vlahović je već odbio ponudu gazde kluba Komisa da postane najplaćeniji fudbaler u istoriji Viole.

Sat otkucava. Mančester Siti je letos hteo Harija Kejna, sada bi mogao da se okrene mlađem Vlahoviću. Ostrvski mediji pišu da je Pep Gvardiola veliki zagovornik Dušanovog dolaska. Ako bi pak uzeo Kejna, Totenhem bi morao da reaguje. Na kraju, tu je i Arsenal, Mikel Arteta očajnički traži napadača, a Tobdžije imaju novca za takvu akrobaciju.



tagovi

Dušan Vlahovićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara