(© Star sport, MN Press)
(© Star sport, MN Press)

Milan na IĆ video Marakanu

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.02.21. | 19:38

Rosoneri u obilasku Zvezdinog stadiona

Veliki Milan na najvećem srpskom stadionu. Sedmostruki prvak Evrope stigao je u sredu veče u Beograd i obišao Marakanu, kako bi se makar malo navikao na ambijent koji ga očekuje u četvrtak veče u okviru prve nokaut runde Lige Evrope.

Fudbaleri italijanskog giganta nisu trenirali na stadionu „Rajko Mitić“, samo su prošetali terenom na kome će odmeriti snage sa Crvenom zvezdom. Taj obilazak je trajao vrlo kratko, nekoliko minuta, posle čega su se izabranici Stefana Piolija povukli u autobus, koji ih je prebacio do hotela Hilton, gde će imati mir i završne sastanke pred duel sa crveno-belima.

Izabrane vesti

Trener Stefano Pioli je u Srbiju doveo najjači tim, niko nije suspendovan, niti povređen, ali se procenjuje da neće igrati najboljih 11, već da će malo kombinovati. Pre svega u špicu, pošto sve informacije ukazuju da će Mario Mandžukić početi, a Zlatan Ibrahimović ostati na klupi.

Mandžo i Ibra su bili u centru pažnje u sredu veče, između ostalog i zbog toga što su oformili takozvani Balkanski klan, sa Ante Rebićem i Radetom Krunićem o čemu je momak iz Foče govorio za Mozzart Sport. Njihovo ćaskanje na terenu Marakane nije promaklo oštrom oku fotoreportera iz agencija Star sport i MN Press.

Kako je izgledalo upoznavanje Milana sa stadionom „Rajko Mitić“, možete videti na sledećim fotografijama.



tagovi

ac milanLiga EvropeMilanZlatan IbrahimovićMario MandžukićRade KrunićAnte Rebić

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara