Komentari na vest

Milan u potrazi za trekvartistom: Lomi se oko Dijaza, dve opcije u igri, Lang pik na krilu

M

Milaica shasha

pre oko 2 godine

Uzmite Falka
C

Crvenocrni

pre oko 2 godine

Dijaz je OK da udje sa klupe zadnjih 20 minuta na umornu protivničku odbranu i napravi šou ,ali za startera i nije baš. Ali ne brinem se u Maldinijev izbor,koga god dovede taj ne greši što je i dokazao,pogotovo ako se radi o igračima za koje se daju ozbiljnije pare preko 20 miliona.Ljudi su odradili fantastičan posao bez greške,rešili se viška,još na leto da se reše ovo malo nesposobnih što je ostalo biće to top.Tipujem da odlaze Kastiljeho,Romanjoli,Kesi,Gabija,Bakajoko,Balo-Ture.
B

Buarski jutka

pre oko 2 godine

Pa i ne fali im baš toliko desno krilo. Mesijas igra top fudbal, tu je odlična alternativa Selemakers, čak i Florenci kad igra na krilu što mu je i primarna pozicija. Leao može i levo i desno, Rebić takodje, tu je i Braim kao ofanzivni allarounder vraća se i Hauge sa pozajmice. Znam da ovo izgleda kao prosečna ekipa i da se tim mora jačati ozbiljnim imenima ako se želi kontinuitet dobrih igara i rezultata, ali za sada je najbitnije da rupčaga Romanjoli ne odigra ni minut do kraja prvenstva. Sve golova što se primilo ove i prošle sezone je išlo preko njega. Kad je vec Kjaer izgubljen za ovu sezonu, Tomori-Kalulu mora da bude tandem do kraja iste. Deluju kompaktno, brzi, atletski odlični, lepo se kapiraju. Čak i kad fali jedan od ive dvojice, bolje je spustiti Bakajoka na štopera ili čak i Gabia da igra nego lažni kapiten Romanjoli. Pozz
G

Gost357

pre oko 2 godine

Ič se ne slazem stobom. Leao i rebic ne mogu desno da igraju i nikad nisu igrali. Dijaz isto tako. On je top igrac ali mu fali konkurancija da bi se jos vise trudio i napredovao. Romanjoli nije u rangu tomorija ali je bolji od bakajoka na stoperu. Kako stvari stoje milan odustaje od botmana. Jer kalulu igra odlicno a tu je i kjer. Fali im cetvrti stoper za rotaciju a to sigurno nije botman od 30mil. Florenci je prvenstveno bek a ne krilo. I kao bek je odlican.
B

Buarski jutka

pre oko 2 godine

Možeš da se ne slažeš do sutra, ali ja govorim činjenice a ti pišeš nebuloze, bez uvrede. Kad kažeš da Leao, Rebić i Braim nikad nisu igrali desno, to pokazuje da ih verovatno nikad nisi ni gledao. Pričaš da je Romanjoli bolji od Bakajoka na štoperu, a totalno si promašio poentu da on ne sme da igra pa makar Menjan igrao štopera. Florenci je još davno kao projektovani budući kapiten Rome uvek bio krilo, ali limitirano krilo. Onda je od nedovoljno prodornog krila napravljen solidan ofanzivni bek sa poprilično lošom defanzivom. Vremenom je to malo popravio, ali daleko je on od ozbiljnog beka. Čak i raspali Kalabrija ima prednost. Pozz
G

Gost357

pre oko 2 godine

Izvini sto sam ti uvredio ponos. Ali tako je. Romanjoli mozda nije najbolji stoper ali je i dalje mnogo dobar, to sto tebi on ide na zivce to je tvoja stvar. Leao ne moze na desnoj strani gledao sam ga i ne snalazi se a rebic nije nista bolji od mesijasa. Dijaz mora da igra da si gledao utakmice milana jesenas znao bi zasto to kazem.

La Joya

pre oko 2 godine

30miliona?? Znaci Milan hoce kao i Inter Gosensa da najboljeg igraca italijanske lige za odredjenu poziciju plati badava hmm, sto im ga ne daju besplatno??? strasno... Znaci prvo sto rade sta si hoce, sudije naklonjene samo tako, kad zele sviraju im penale, a sad mogu i da kupuju najbolje igrace lige badava ahaha strasnooo! ;)
B

Buarski jutka

pre oko 2 godine

Tržište ima svoja pravila. Igraš po pravilima i nema glava da te boli. Znači u redu je da zbog neprodužavanja ugovora za dzabe ili za minimalne pare odu Donaruma, Kesi, Čalhanoglu, Romanjoli, ali nije u redu da nekoga kome se blizi kraj ugovora po istom principu dovedu. Dvostruki aršini brate moj. Sve je ovde regularno, plus, svakom igraču je san da ode u Milan ili Juventus koji su dva najveća kluba u Italiji svih vremena. Inter ne želim da komentarišem, oni ni po kom osnovu nisu ni blizu ova dva velikana, i vazda će biti pokušaj kluba. Wannabe.
T

The Dark Knight

pre oko 2 godine

Milanu ne treba levo krilo uopšte, tu igra Leao i ne vidim zbog čega bi trebali dovesti Langa. Diaz jeste talentovan ali u ovom trenutku 25 miliona (22+3) deluje kao previše para za nekog ko nema kontinuitet u igri i ko previše oscilira. Iskreno ne mislim da može eksplodirati i postati ključni igrač. Ako dođe Sančez iz Lila, pre mislim da će igrati 4-3-3 sa njim, Benaserom i Tonalijem. Njima bi SMS bio brutalno pojačanje ali ne mislim da imaju te pare za njega jer im treba 30 miliona za Botmana, poprilično im gori i desno krilo, a naravno tražiće i špica. Sve u svemu igraju odlično, imaju ok bazu ali naredno leto im ipak treba dosta para kako bi napravili iskorak a ne vidim kada će uložiti ako ne sad.
G

Gost22

pre oko 2 godine

leao za Langa izmislio fudbal da igra ovako u Realu/Barseloni imao bi lude brojke i bio za koju godinu ozb kandidat za zlatnu loptu.. lang je igrač za osrednje klubove, mada nazalost Milan i jeste jedan takav gledajući sadasnjost
G

Gost357

pre oko 2 godine

Sve zavisi od tipa napadaca kojeg ce dovesti.

ST8

pre oko 2 godine

Botman, Sanches, Lang/Berardi I Beloti pa da se sledeće godine prosetamo do skudeta.