Komentari na vest

Mile Svilar izvisio! FIFA presudila: Ne može da brani za Belgiju

G

Gostivoje8

pre oko 2 meseca

Pa realno Svilar do sada nije ni mogao da brani za reprezentaciju, jer je u Romi bio zakucan za klupu jer je Murinjo forsirao svog portugalca Patrisija. Medjitm, cim je Murinjo otisao Mile je zagospodario golom Rome i brani odlicno. I to u velikom klubu. I vecem je klubu od Vanje i mnogo boji refleks ima. Tako da je imao sanse da bude nas prvi golman, ali on je prosto odbio da se bori. Nekako to je ipak nedostatak patriotizma. Mali je labilan. Mislim razumem to odrastao je tamo. Steta cale mu je bio lafcina.
U

Ujan Šulj

pre oko 2 meseca

Procitajte intervju njegovog oca pre nego sto ospete drvlje i kamenje. Srbija je bila prvi i neprikosnoveni izbor ali tamo za njega nema mesta. Ne uklapa se u selektorovu viziju, kako da bolje proda. Mile, sve najbolje. Jednog dana proci ce i njihovo. Pozdrav i za oca Ratka, legendu.
C

Crna rupa

pre oko 2 meseca

Jeb..a, zezno se decko. Odjavio je srbiji...nemamo razloga da ga mrzimo imamo druge golmane. Ko ce da ga prihvati ponovo reprezentacija, navijaci...tesko ako predje preko njegovog ega i izvinese dobrodosao. Videcemo mada ne verujem da ce ponovo ikad igrati za srbiju
0

0211

pre oko 2 meseca

Sutra bih ga stavio za prvog golmana umesto VMS. On i Petrovic i to je to, LA GA NO.

Владан

pre oko 2 meseca

Лепа вест... Миле најбољи си голман.. ал то не види онај квази тренер.
N

Neko ko zna

pre oko 2 meseca

Svilar treba da bude prvi izbor Stojkovica decko je jednostavno bolji golman od Vanje i Petrovica
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 meseca

Svilar ne moze a Boban Lazic promenio tri cak Reprezetacije. Prvo je igrao za Holandiju U17 , pa Srbiju U20 i na kraju U21 Bosne hahahahahahhahaa Legenda.Covek ladno igrao sa Depay-em, SMS-om i Hadziahmetovicem .
N

Nema ljutnje

pre oko 2 meseca

Sve najbolje zelim momku… jednog dana da nasledi Kurtou u Realu. Ali sto se tice reprezentacije, ako ti je Srbija rezervna opcija hvala i zbogom. Mislim da ne treba da se srozavamo i molimo nekoga da igra za nas. Ako ne osecas pripadnost zemlji, ako nemas zelje nego samo interes nemqmo sta da pricamo. Isto mislim i za Pavlovica iz Bajerna.
A

Alexx

pre oko 2 meseca

Nije rezervna opcija. Čovek se odrekao Belgije da bi igrao za Srbiju, ali već 3 godine nije igrao ni minut.
D

Dario1104

pre oko 2 meseca

Srbija mu je bila Opcija jedan prijatelju ili ne želiš da čitaš. Dečko je samo hteo da brani, i to zasluženo. Ali je video da se ovde samo menadzerske kombinacije prave .. odlucio srcem za zemlju i majku Srbiju, ali ga dočekala maćeha …
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Svilara na gol protiv Engleza on je srpska hobotnica Engleska nece znati sta ju je snašlo.
г

гм

pre oko 2 meseca

не треба нам уопште
S

Sve ok

pre oko 2 meseca

Ovo je dobra vijest za nas. Bolje da imamo 4 kvalitetna golmana nego 3. Konkurencija će ih sve tjerati da budu bolji i da se bore za startnu 1-icu. Sad malo treba smiriti tenzije i razgovarati. Belgija ga je navukla na tanak led, a preveslao ga je onaj ko ga je savjetovao na ovaj potez, bez provjere zakona. Ako nastavi braniti za Romu kao do sada, ne vidim zašto ne bi bio jedan od 3 golmana koji idu u Švabiju.
B

Betoven756490

pre oko 2 meseca

Da budemo malo realni - zaboli ga. Čovek je Belgijanac.
Ц

Цане

pre oko 2 meseca

Сад иди па брани за белгију глупандеру
T

Tebrica

pre oko 2 meseca

Lepo, sad moze da greje klupu Petrovicu :)
A

Ab

pre oko 2 meseca

Velike reprezentavije/nacije zovu "širok spektar" kvalitetnih igrača da bi imali 1) širinu, 2) da bi oslabili druge... Jedino Srbija, naš FS i naši selektori nešto čekaju (svi znamo šta), zamisli ti ne zoveš štopera MILANA, koji MOŽE u budućnosti postati klasan igrač, a sve i da ne postane ništa ne gubimo, a zoveš Mijailovića iz Zvezde kome je blizu 30...šta reći... Ćemu se nadati..
D

Da, ali

pre oko 2 meseca

Pozvao je Mijailovica jer je Nedeljkovic povredjen a ocajnicki nam treba desni bek u reprezentaciji. Mijailovic to nije ali kao sto vidimo moze i vise nego solidno da odigra sto u LS sto u derbiju, to mu je bila pokazna vezba. Ali za ostalo se slazem, trebao je da pozove Simica iz Milana.
F

Fiddj

pre oko 2 meseca

#Da, ali# Како немамо шта је Гајић, да му је до тога звао би Лазовића, на крају Карло Симић може и на бека и већ је играо за млади тим Милана. Погледај мало и распитај се ко стоји и што иза Михајловића. Који он бек када је лош и као костоломац. Ераковић на крају може као бек зар је једном играо?
I

Igorgost

pre oko 2 meseca

Smesne su ove price "Izvisio". Lik brani u jednom od najvećih italijanskih klubova. Samo sto neće morati da se cima i ide na utakmice mafijaske reprezentacije da bi sedeo na klupi dok slabiji od njega brane.
M

Misko123

pre oko 2 meseca

Ovde se rapravljate kako ga ne bi zvali..i ostalo..Ja bi bre ceo FSS smenio..i ukino sve plate i privilegije... sram bre bilo FSS i Stojkovica..
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Da li je on sam rekao da više neće da igra za Srbiju, jeste. E sada kada je izvisio za Belgiju, NEMA NAZAD. Ko jednom Srbiji okrene ledja, povratka nema. I onako bi bio četvrti golman iza Petrovića, Vanje, Rajkovića.
T

Tugaljko

pre oko 2 meseca

To sto je Svilar uradio je skroz legitimno sa njegove strane.Ne mogu da shvatim zasto se od toga u opste pravi neka drama kao da bez njega netreba ni da idemo na ep..Pa bar dobrih golmana nam na srecu ne fali.Bolje da se i Piksi i fs pozabave drugim stvarima kao sto su igra sa tri pozadi i nemoc da se zaustave kontre protivnika.Naprimasmo se golova ali ne zbog golmana

samovasgledam

pre oko 2 meseca

to sto je svilar uradio nekad se zvalo izdaja!
s

sashki85

pre oko 2 meseca

odrekao se Belgije kako bi branio za srbiju. u savezu ga zajebali. mora vanja da brani jebuga, Sergej mu brat. 3 godine nuje branii. sta je trebalo? da čeka šansu u kad je najbolji, da greje klupu gorem od sebe?
F

Forever Young

pre oko 2 meseca

Sam je rekao da neće više da igra za Srbiju, ne treba ga više zvati.
P

PUTA MADRE

pre oko 2 meseca

Kad se jednom odrekao Srbije, nikad, ama bas nikad nazad za repku. JUDAS....
S

Ssl

pre oko 2 meseca

Judas, a nazivaš reprezentaciju “repka”, onako baš NE kroatski.
z

za ovaj ssl...

pre oko 2 meseca

Da ne treba izvod rodjenih da ti pokazem.
S

Spacebound

pre oko 2 meseca

@ssl hahahahhhhahaa
S

SilvioB.

pre oko 2 meseca

Mislim da će odluka FIFA pasti na Sud za sportsku arbitražu. Dijego Kosta je odigrao dve prijateljske utakmice za Brazil, a zatim je igrao za Španiju. Ima više fudbalera sa sličnim problemima. Svilar nije igrao seniorski fudbal za Belgiju, pa pravdu može da traži na sudu. FIFA se drži pravila da se odrekao belgijskog državljanstva da bi igrao za Srbiju, ali su prošle tri godine otkako je igrao.
G

Grdne rane

pre oko 2 meseca

Nqjbolje da ga ti branis na sudu, poznajes materiju
I

Igor35

pre oko 2 meseca

Ja da sam selektor ja bi ga opet pozvao i svaki put bi ga zvao ali ga nikada ni na jednoj utakmici ne bi stavio da brani. Redovno bi bio pozivan ali mi nikada ne bi ulazio u igru.
T

TAKOO JEEE

pre oko 2 meseca

Ja ga ne bih uopste zvao,a Belgijanci ce to srediti ako bude vsljao i dalje, zbog zapada se menjaju sva pravila i uvek ce...A ti si bas neko zlo..!
@

@TAKOO JEE

pre oko 2 meseca

Pa ko je veće zlo onda?!! Igor35 ili Zapad ????!
ć

ćomika

pre oko 2 meseca

Skini ga s' gola, niko nek' ne brani...
K

Koma

pre oko 2 meseca

Baždara i na gol ako treba
L

Luja

pre oko 2 meseca

A šta će nam ova kiksara? Momak godišnji brani na 15 utakmica a zagrebe na bar 5.. Srbija ima bar 5 boljih golmana.
T

Topss

pre oko 2 meseca

A ko je uopće rekao da bi on ikako i dobio poziv Belgije? 🤣 To što je on hteo da brani za njih ne znači i da bi dobio poziv...
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Ако га позиву ,то ће бити огромна срамота! Боље играч да брани,него он. Рајковић,ВМС,Петровић ...ваљда може и Ковачевић...плус ту је и голман Партизана .Бар ту имамо кога.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Piksi sad treba da zove Svilara za mečeve sa Rusijom i Kiprom i da da po poluvreme i njemu i Djordju Petrovicu na obe utakmice.Naknadno da ga doda na spisak kao i Srdjana Babica kog je pozvao zbog odustajanja Matije Nastasica.Sportski pozdrav.
g

gost 1991

pre oko 2 meseca

Ma totalna nebuloza ovi transferi izmedju repki ne bira se kao klub gde ces imati zasigurno minute nego kao ciji sin se osecas! Ako se nisi osetio da si Srbin cemu prvo biranje Srbije trebao si da izaberes Belgiju i kraj price. Dokaz koliko su danasnji fudbaleri nepismeni i pekmezi da nemas kohones da izaberes ono sta ti je u srcu i da se boris za to.
G

Gost Rajder

pre oko 2 meseca

Dok god je Mateje i njegovog mezimca Vanje, koji je suvi prosek što se tiče golmana, nijedan neće prići golu nažalost.
I

Immobile

pre oko 2 meseca

Suvi prosek, 202 cm visok, igra sa obe noge, motorički perfektan, vokalan. Čovek nas je spasao blamaže i bruke na svetskom prvenstvu. Sramotno je da neko piše ovakve komentare.
G

Godt Rajder

pre oko 2 meseca

@Immobile Najvažnije je da igra sa obe noge.. Pa nije veznjak nego golman, kome je nivo inteligencije jednak broju njegovih kopački.. I on i bratić su manekeni koji nisu vredni pomena...
H

Haha

pre oko 2 meseca

Ne kupujemo konja da nas zanimaju predispozicije. VMS nema dve odbrane koje ne bi odbranio prosecan ligaski golman. Svilara treba zvati, uz Petrovica trenutno nas najbolji golman.
K

Krang

pre oko 2 meseca

Usao u wece razocar'o se grdno hteo je da sere al je samo prdn'o
M

Milos29

pre oko 2 meseca

Dečka treba primiti nazad, on je naš i mi smo njegovi. Sad kad bi ga pustili nazad da brani neku utakmicu, pokazali bi kako brinu o našim ljudima. Al to neće da se desi :)
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Он је показао колико смо ми његови.
N

Ne znam..

pre oko 2 meseca

..da li su pokvareniji ovi sto pljuju u komentarima ( botovi fss ) ili ovi iz samog fss koji sada likuju?! U svakom slucaju isti su! Pokvareni!
D

Dejani

pre oko 2 meseca

Nije više interesantan, svakako imamo 3 golmana koji su bolji od njega. 4 ako bi računali Dmitrovica.. Nije stani pani na toj poziciji… Da se radi o zadnjoj liniji ili zadnjem veznim ili krilu onda bi imalo velikog značaja..
Z

Zrenjaninac

pre oko 2 meseca

Sine, Dmitrovic je odjavio reprezentaciju, a garantujem da VMS nije bolji od Svilara, a i brani u losijem klubu ...
s

steta.-.

pre oko 2 meseca

risairo marin krkic sad i svilar. vedete
i

irmic

pre oko 2 meseca

tako ti i treba golmaneee
Z

Zrenjaninac

pre oko 2 meseca

Ala smo svi pametni i u sve se razumemo! Da li je neko, možda, prisustvovao pregovorima između FSS i malog Svilara? Šta mu je obećano? Da sedi na klupi narednih 10ak godina? Sumnjam ... Realno, trenutno imamo 4 dobra golmana. Velika je konkurencija ... Problem je šta se momcima obećava. Ta mantra o "ljubavi" prema nacionalnom timu više ne pije vodu u fudbalu. Pa, ljudi, danas se ide u KSA, Katar, UAE za lovom, igrači pre biraju 30'40 mil dolara godišnje nego da igraju za Milan, Inter, Ajaks ... Pustite dečka da se sabere i da se vrati na gol repke kada bude trebalo i manite se priča "koji će nam ovaj..." SVI nam trebaju, jadni smo!
D

DV9

pre oko 2 meseca

nek vodi 5 golmana. moze i dmitrovica neka bude 6
Z

Zmaj93

pre oko 2 meseca

Samo ovi iz reprezentacije znaju da li je doslo do razlaska kulturno, u smislu da prednost ima nekoliko golmana i da ce malo igrati ili je bio u pitanju pokusaj promene reprezentacije kad se pojavila prilika. U zavisnosti od toga treba odluciti da li treba da se zove u buducnosti.
J

Jilar

pre oko 2 meseca

Mogao bi nam pomoči. Nije napravio ništa strašno.
M

Mare888

pre oko 2 meseca

Svasta, pa covek ne oseca Srbiju kao domovinu. Ne treba da brani za reprezentaciju i nemojte da se brukamo, toliko momaka ima medju stativama koji bi peške došli da brane.
H

Hermano7

pre oko 2 meseca

Nije mu bitno da igra za Belgija kolko mu je bitno da ga ne zovu za Srbiji.
S

Svilar u nemilosti

pre oko 2 meseca

Ništa, sada će morati Svileni da obuče u nekom trenu dres sa grbom crvene petokrake (pravim simbolom Nemanjića) i okaje grehe pred narodom, uz kolenopreklonu zakletvu za siguran glas vladaru. Toeto ondak. Može tad jopet na gol repstacie.
b

bojan19747510

pre oko 2 meseca

a sta ti je to repstacia??? malo ti fali pravopisa?
N

Ne razumem

pre oko 2 meseca

Nismo neke patriote ali volimo kad pobeđuje reprezentacija. On i takvi to nikada neće osetiti. Zašto naš FSS večito juri prosečne gastarbajtere koji su "juče" počeli da igraju a mnogi pre njih zaslužuju šansu(Jovanović)??? Isto sam govorio i za Kristijana Đorđević, Komljenovića, Kuzmanovića, Ergića, pa sad i za Samardžića, Svilara, Pavlovića, Bajčetića, suvi prosek, niko od njih nije napravio razliku na terenu, niti će. Pogledajte našu "AVLIJU", nije da imamo kvaliteta za bacanje ali bi ti momci više ginuli za dres svoje zemlje u kojoj su, kako tako, odrasli!

ws10

pre oko 2 meseca

da da liverpul i bajer jesu prosek
z

zauzeto ime

pre oko 2 meseca

reci cu samo Kuzmanovic, covek koji nije morao da igra za Srbiju, a opet davao je maksimum ......... ni Subotic nije bio za baciti
A

Alex20

pre oko 2 meseca

Ja se slazem,ne znam zasto dobijas minuse,ti momci niti su niti ce biti toliki bitni igraci koji prave razliku pa da se sad dize tu neka uzbuna,ako ne osecaju i ne trebaju nam,realno.
M

Meraklija Belgija

pre oko 2 meseca

Bas tako Evo najbolji primer nam je Golman Partizana Jovanovic. Decko se vratio u Srpski fudbal upravo da bi dobio sansu od njegovog Zemljaka iz Niša Piksija . Ali jednostavno ga covek ne vidi ili mu mozda trebaju Naocare .
N

Nemanha

pre oko 2 meseca

Bajcetic i Pavlovic nisu suvi prosek,a Samardzic je bolji od mnogih,i jedan od najboljih na svojoj poziciji.S tim sto si u pravu,da ne treba nikoga moliti. Nekada Kuzmanovic,a sada Veljkovic su i povredjeni igrali za reprezentaciju,i uvek igraju svim srcem za reprezentaciju.Oni treba da budu primer momcima koji su rodjeni u inostranstvu,kako se voli matica,i kako se igra za svoju zemlju.
С

Сале2323

pre oko 2 meseca

Ако смо га једном зезнули да промени држављанство и брани за нас, па сад не може да се враћа назад, потпуно би било покварено са наше стране да будемо сад зли и отпишемо овог момка... Добро дошао мали у српску репрезентацију још једном!
С

СРБИН007

pre oko 2 meseca

Не! Не треба нам он! На позицији голмана имамо довољно квалитета за следећих 15 година,Вања,Рајковић,Петровић,Јовановић,Двојица Илића, мали из ТСЦ-а,мали Лукић,мали Лијескић,а само један брани,тако да нити нам је кад требао нити ће нам кад требати!
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Jovanović ima 32 godine i tebi je on budućnost?
J

Jole al pravi

pre oko 2 meseca

Najmladji od svih nasih golmana.. Ima vremena i za njega..
J

Jao bre

pre oko 2 meseca

Do juče ste pisali "bravo dečko, ne vraćaj se u naše blato"... Itd. A sad pišete da mu trrba dati šansu. Ne kapiram ovo baš, mada jasno je koja grupa "navijača" piše sve ovo.
G

Gg3+

pre oko 2 meseca

Zašto sad prozivaš nas Geobare? Mi smo samo protiv saveza, zato i navijamo protiv reprezentacije, da bi se ovi što pre sklonili.
G

Grobar KŠ

pre oko 2 meseca

I opet ćemo da pišemo. Jel ti krivo možda?
N

Niko1212

pre oko 2 meseca

Grobari glasali ste za Nedimovića (džaju)
P

Pera genije

pre oko 2 meseca

Pre neki dan mu otac u intervjuu ovako nešto naslutio. Ne verujem da on to nije znao. Dika je takođe pričao o tome i rekao da mu vrata nisu zatvorena ako se pokaje. Mislim da je tu najveći problem što ti klinci nisu vaspitavani u našem, srpskom duhu? Roditelji ih jednostavno nisu učili jeziku, nisu ih dovodili na dedovinu, nisu im govorili o običajima, jednostavno im nisu pričali o Srbiji i učili ih da je bar poštuju kao zemlju svojih predaka. Samardžić reče da je dolazio u Srbiju svake godine, u kući se priča Srpski, i to je bila dobra polazna stanica da dečko prihvati naš poziv iako i sam kaže da ima veliku konkurenciju.
G

Gudrogan

pre oko 2 meseca

Prodali su kucu u bg-u, staru na selu zapustili.. Nema gde ni da dodje i da hoce.. Dedovina urasla u zbunje..
P

Pera genije

pre oko 2 meseca

Upravo o tome sam i pisao, samo treba pažljivo pročitati tekst. Ne krivim ja tu decu već njihove roditelje. Jer ako si ti pravilno vaspitan uvek možeš ako hoćeš da nađeš način da dođeš u zemlju svojih korena, i pored te prodate kuće i zarasle dedovine.
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Bolje svaku izgubiti 10:0 i igrati bez golmana,nego sada uputiti poziv ovom malom prdavcu
L

Lazeta

pre oko 2 meseca

Ima 24god i tek dobio priliku, ako za 2-3god bude strasan golman ne vidim razlog da ne brani za nas..
l

lool

pre oko 2 meseca

Pricati o emocijama u danasnjem fudbalu je glupo.Posao kao svaki drugi.Reprezentaciju niko ne gleda,a sad se kao svi uznemirili sto decko nije prihvatio poziv.Mi Srbi volimo da pljujemo i osudjujemo druge,a sebe ne vidimo.Zvati decka da brani ako hoce
S

SasaKv

pre oko 2 meseca

Svako ko se odrekne dresa i grba zarad licnog interesa , nema sta da trazi u reprezentaciji !
B

Bravo Uefa

pre oko 2 meseca

SAD MOZE SAMO DA SVIRA K...U
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Ajde još i Pavlović i Bajčetić nekim čudom da izvise i na konju smo
@

@jole 39

pre oko 2 meseca

Ne nismo, sve i da izvise oni bi za nas igrali preko one stvari, ko nece ne treba ga terati, ko ce da izgine moze taman bio iz zonske lige
z

zauzeto ime

pre oko 2 meseca

pavlovic bi dobro dosao, ali bajcetic nije neophodan, nista posebno igrac, previse izvikan zbog svoje mladosti, nista vise
D

Dandidelija

pre oko 2 meseca

Ako je mali Bajčetić 10 puta bolji od svog oca(mislim u fudbalu),takav nam netreba ni za kriv k.Onaj nije ništa znao ko konj.Zbog njega sam sam sebi džigerice jeo.U dva tri navrata igrao u Zvezdi.Loš bio da lošiji ne može postojati.A iver neide daleko od klade(a i nemože vrana goluba izleći).Sportski pozdrav
Б

Буђењехитно

pre oko 2 meseca

Некад ми се чини да смо земља од 300 милиона становника, обзиром на то колико лако одбацујемо наше људе. Не мислим на фудбал, већ на националну свест. Колико гнева и шта људи пишу... Ето сад му треба одузети пасош и натерати га да промени име и презиме? Исто тако, свакодневно чујем речи мржње за наше људе који дођу из иностранства на одмор и да виде своје, чујем одбацивање, неприхватање. А сигурно 10% нашег становништва не би преживело месец да није породица у и иностранству. Људи има нас једва 6 милиона, просек година нам је ужасно висок. Нестајемо апсолутно, а понашамо се као да имамо 300 милиона.
G

GostLazar

pre oko 2 meseca

Ne, ja sam da se opet pozove. Igra u Romi, pokazuje da je dobar i da moze biti sve bolji i bolji iz keca u mec. Ljudi, svakog dana vas farbaju na TV-u i oprastate kako stignete, zaboravite ko je sta pricao o zemlji itd. ali ajde sada da razapnemo Svilara sto je odbio Piksija. Mozda decko u tom momentu misli da nema potrebe da bude ovde, jer VMS ce sigurno braniti sve i da imamo Bufona u reprezentaciji. Polako, tek su mu 24, malo neka ohladi glavu, pa neka ga zovu ponovo. Sta ako se povredi neko od golmana?
Č

Čačanin

pre oko 2 meseca

Mlad je. Treba mu dati novu priliku.
Б

Белграно

pre oko 2 meseca

Ју баш ми жао :)
M

MileBre

pre oko 2 meseca

Hladna glava i mirno samo. Ako cita ove lose neka i ovaj procita. Danas svako moze da komentarise, neka se on fokusira na sebe i svoj klub, ako zasluzi dobice ponovo poziv. Sve najbolje Mile ;)
?

??

pre oko 2 meseca

Eto ti sad. Sto se mene tica omrzao ga nisam, ne smatram ga izdajnikom. Mislim da zasluzuje opet poziv pa ako hoce nek dodje. Samim tim sto se pre tog opredelio za nas, a ne za belgiju takodje govori da voli srbiju. Belgiji se vracao zarad karijere
K

Kazablanka

pre oko 2 meseca

Nismo mi neka elitna reprzentacija pa da imamo luksuz da ne dozvoljavamo igracima da se vrate.
D

De jaan

pre oko 2 meseca

Ne treba nista poduzimati povodom njega. Ne treba srljati nego pustiti jednu godinu, ili dvije da se vidi u kakvog ce golmana izrasti. Ovako ako ga sad otpisemo, a on postane svjetski golman, onda smo sami sebi jamu iskopali.
И

И

pre oko 2 meseca

Koliko pljuvanja i osuda, zbog čega? "Pokušaj bega"?! Momak je bio sasvim korektan, čuo se sa Piksijem, uvideo da je u Srbiji konkurencija velika i da neće doći do gola reprezentacije jer ima boljih. Sve uradjeno na kulturan način uz dogovor. U Belgiji mu se desila situacija da je prvi golman povredjen, a da drugog nema ni na mapi. To je video kao ogromnu šansu za njegovu karijeru i kada već ima male šanse da brani za svoju zemlju, čuo se sa našima, objasnio to i normalno se rastao. Stavite se na njegovo mesto. Ne vidim razlog za toliko gordosti i zla. Mislim da imamo veće probleme.
I

Ivan OL 91

pre oko 2 meseca

Ipak treba zahvaliti čovjeku na najvećem komplimentu koji je dobila reprezentacija Srbije. Bukvalno je izjavio da oće da nastupa za Belgiju, jer ne može da spadne za Srbiju.
Ž

Žorž Pompidu

pre oko 2 meseca

Jeste da ima kosu i ne liči na momka s asfalta, ali hvala lepo. Daleko mu lepa Belgija bila.
d

dkcz

pre oko 2 meseca

rampa ako imamo imalo obraza, golmane (kvalitetne) barem imamo
m

maljko

pre oko 2 meseca

Pricas o obrazu i u istoj recenici napises da imamo kvalitetne golmane. Znaci da nije do obraza.
o

obraz đon

pre oko 2 meseca

Koliko obraza imamo pokazujemo svakodnevno, na nekim mnogo bitnijim stvarima od fudbala. Taj obraz prodaju ovde ljudi svakodnevno za 20€, brašno i ulje. A ovamo napadate tu dečka bezveze.
N

News

pre oko 2 meseca

To Sam rekao neki dan. Izdajica je nula od coveka
T

TP-1

pre oko 2 meseca

Sto se tice Srbije jedini ispravan potez je da se momku FSS zahvali i da je zavrsio i sa Srbijom.Ako nisi srcem za reprezentaciju,onda nisi spreman za istu. Svi znamo da je za reprezentaciju jako bitna motivacija,da te taj adrenalin gura da budes bolji nego sto zaista jesi. Ako ne postujemo sami sebe,pa ko ce drugi. Momak,dvojka si. Hvala na svemu!!
7

79

pre oko 2 meseca

Čuj nije srcem tu a odbio Belgiju gde je rođen i odrastao.Promenio državljanstvo samo da bi igrao za Srbiju.Pitanje je za stuku zašto mu nisu dsli šansu kad su ga već nagovarali da dođe
K

Kemp

pre oko 2 meseca

Nama realno sad i ne treba golman kao on. Petrović, Vanja i Rajković su sasvim dovoljni za miran san što se toga tiče. Ali treba biti nepristrasan i vidjeti, ako je Svilar trebao biti prvi golman u Belgiji, zašto onda nije i kod nas ? i na kraju , krajeva, možda je momak bio korektan pa na lijep način rekao da neće više da brani, jer ne želi da bude treći, golman u reprezentaciji. Ja bi ga pozvao opet :)
h

haha

pre oko 2 meseca

Koji Vanja? najgori od svih nabrojanih...
e

ecka siti

pre oko 2 meseca

To sto je on "trebao biti prvi golman Belgije", ne znaci da je bolji od golmana koje mi trenutno imamo... Pogledaj golmane Belgijske reprezentacije trenutno i kazi mi koji je to bolji od nekog naseg golmana trenutno?!
B

Bel

pre oko 2 meseca

Koji Vanja onaj što je drugi golman po procentima u seriji A,nemam veze sa dečkom niti mi smeta a nije nesto ni da ga volim ali smo toliko bezobrazan narod ,pa da nije bilo njega na SP bi 6,7 gola primili protiv Brazila,mi nemamo nikakav problem sa Vanjom na golu mi imam problem sa odbrabenim igracima...
G

GostiHilti

pre oko 2 meseca

E sad ga ne zovite takvi nam ne Trebaju
c

cartman590606

pre oko 2 meseca

U pravu si, trebaju nam podobni, po mogućstvu sa člankom kartom, da ćute na izbore za predsednika saveza i sva ostala dešavanja oko saveza.
G

Gnu

pre oko 2 meseca

@cartman Izvini majstore, samo da te pitam: gdje se to fudbaleri pitaju oko izbora rukovodstva saveza?
J

Joksa1986

pre oko 2 meseca

Gnu@ a vala i ti nasao pitat grobara nesto :) :) :) , njemu tj.njima su svi krivi sad svi zivi i mrtvi :) :) :) Takav je i Duljaj, ganja sudiju umjesto da ganja Bazdara i da ga pita kako je moguce da sa pola metra pogodi precku :)
G

Gnu

pre oko 2 meseca

@joksa Prihvatam drugarsku kritiku! Veliki pozdrav i sretno!
B

Babaroga

pre oko 2 meseca

Doviđenja i prijatno, ne trebaju nam takvi
S

Smehotres

pre oko 2 meseca

Baš mi je drago. Nadam se da će u karijeri imati što više primljenih urebesnih golova. Sad ovi što kažu da mu želim "loše", ne želim, kažem da bih voleo da prima smešne golove ne da se povredi ili tako nešto
?

??

pre oko 2 meseca

Ma ne zelis sta ti je. To su bas lepe zelje, nista lose