©Reuters
©Reuters

Milenković ne može u Napoli za manje od 30.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.05.20. | 09:48

Ljubičasti ne daju popust

Blago ima Fjorentina u svojim redovima. Ideja Ljubičastih da dovode mlade igrače, koje kasnije prodaju za velike pare možda ne donosi mnogo na takmičarskom planu, ali klub živi od toga.

Jedna od „zlatnih koka“ kluba iz Firence je i srpski štoper Nikola Milenković. Ima 22 godine, a već su se za njega raspitivali Mančester junajted, Atletiko Madrid, pratila ga je i Barselona, Juventus...

Izabrane vesti

Kako se bliži letnji prelazni rok, sve više se u Italiji piše da je Napoli zagrizao da dovede mladog srpskog defanzivca. Sve ide ka tome da će Kalidu Kulibali napustiti Napolitance tokom leta, pa u klubu sa San Paola uveliko mu traže naslednika. Jedan od pikiranih je i Nikola Milenković.

Problem je, kako piše danas Korijere delo Sport, što Fjorentina traži poveliko obeštećenje za Srbina. Napoli je dobio odgovor iz Firence da Milenkovića ne može da dobije za manje od 30.000.000 evra. To je još i „popust“ u odnosu na prošlo leto, kada se pričalo da Ljubičasti traže 50.000.000 od Atletika.

Prema najavama iz Fjorentine, Milenković bi uskoro trebalo da dobije novi ugovor, isto kao i srpski napadač u tom klubu Dušan Vlahović, za koga takođe vlada sve veće interesovanje moćnijih klubova od Viole.

Ukoliko gazda Aurelio de Laurentis duboko zavuče ruku u džep, mogao bi Napoli od leta da ima tandem srpskih štopera, pošto trener Đenaro Gatuzo otkako je došao forsira Nikolu Maksimovića, koji bi takođe trebalo uskoro da potpiše novi ugovor, sa mnogo boljim uslovima.


tagovi

FjorentinaNapoliNikola MilenkovićSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara