Komentari na vest

Milijaš: Svaka čast igračima Zvezde kako su se podigli posle kritika novinara

F

Familija

pre preko 2 godine

Subota SVI NA STADION nema izgovora DAJEMO ŽIVOT ZVEZDI svi na noge NEKA I DALJE TRAJE BAL NA VODI
M

Malj

pre preko 2 godine

Jeste, najjaci smo.. Ali stoji da smo prerasli terzu i mrkelu
G

Gagi197

pre preko 2 godine

Dobar potez Terzica,poslati coveka koga navijaci vise vole da da ovakvu izjavu 👏
G

Goose Island

pre preko 2 godine

Da je srece da vas mediji kritikuju mnogo vise a ne ovako, stidljivo i preplaseno ako neko uopste sme da kaze ili pita nesto sto Don nije odobrio. Miki, mediji su javno mnjenje a klub drzavno preduzece. Ko da vas kritikuje ako ne oni? Namireni gradjevinari sa severa? I zasto njega poturaju da daje ovakve izjave, kad se zna da je Miki ipak ljudina u odnosu na druge? Gde je mister Dolar? Zauzet obilazenjem placeva?
G

Gost121

pre preko 2 godine

Мене занима дал' ће ови стручњаци икада бити задовољни.Победиш 4:0 екипу која често игра ту лигу европе и опет нисте задовољни.
K

Kanga!

pre preko 2 godine

Nisu novinari kritikovali, nego pravi i pošteni navijači zvezde. A one vaše plaćene što vas tapšu po ramenu za novac, da što pre rasterate i okrenet se poslu koji treba da radite bolje, viće bolje i zvezdi.
D

Delija 75

pre preko 2 godine

Bravo baš tako ... pročita mi misli
G

Gost111

pre preko 2 godine

Jaci je Novi Pazar od Kluza raspalog,kakvi su ono amateri,blage veze nemaju
9

951357

pre preko 2 godine

Naravno, ako ce to da te utesi. I Soci je projektovan da osvoji LK, a Santa Klara LE.
P

Pantela24

pre preko 2 godine

Wow svaka im čast! Kako su psihički jaki! Nemojte molim vas da ih kritikujete što igraju kao babe! Bravo Milijašu...
S

Slušaj ovo

pre preko 2 godine

Daj Randjelovića, Ohija, i desnog beka. I da svi dobri ostanu.
B

Boxi

pre preko 2 godine

Postovani Neno, dobar rezultat je ono sto smo svi videli, takodje, videli smo sve iskorcene sanse CZVe, sto je svakako za veliku pohvalu, dakle, evropski nastup; negativna strana je ostala, golman bez posla, odbrana dobra kad' su svi na svojoj polovini, vezni red nevidljiv, ofanziva je dobila prelaznu ocenu, odigrala je prosto i to je donelo rezultat, sto je u mnogome donela i protivnikova odbrana, koja je, kao sto rece njih trener, bila na nivou treceligasa; Za potpuno izdizanje iz ove letargije bice potrebno mnogo vremena, igraci bez nosenja domaceg stadiona lutaju, kao i trener pored aut linije, u svakom slucaju, srecno u nastavku takmicenja :-)
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Kako izlaze jedan po jedan svaki dan.Čim ne ide pišu se saopštenja,čim se dobije neka utakmica eto njih da ukažu na pritisak medija,navijača,onih preko puta itd i sve to da bi sačuvali svoju stolicu.Kuća da gori oni bi rekli da je to samo dim i ubedili bi navijače Zvezde u to.Dok se igra Evropa svima je super,da nije bilo LK takmičenja Zvezda bi ispala iz Evrope,ovako iz treće šanse ulazi u LE.Treba sada očekivati 2-3 nova igrača,biće ovde remonta sigurno....
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Sta ima veze LK sa ulaskom Zvezde u Plej of? Pa i do sada se igralo istim sistemom, ispadnes u 3.pretkolu LS ides u plej of LE. Koja je razlika sada sa formiranjem Lige Konferencije????
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Da, ali taj jedan kiks je kostao klub 5 000 000 evra, kao i prosle godine protiv Omonije. Sa tih 10 milki sada ne bi smo pricali o prodaji Ivanica.
J

JodzaBn

pre preko 2 godine

Kojd kritike? Razmaeni fudbaleri, pa nisu pisali ni 10% onoga sto ste zasluzili, a opet se zalite. Svaka cast rudarima kako su se podigli i otisli na posao posle napornog dana, a vas SRAMOTA DA BUDE!!! Tolike plate, uslovi i sve, a kukate i brukate se. Lopovi