Milijaš (© Star sport)
Milijaš (© Star sport)

Milijaš: Svaka čast igračima Zvezde kako su se podigli posle kritika novinara

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.08.21. | 16:11

Crvena zvezda bez Degeneka protiv TSC-a

Posao protiv Kluža je maltene zavrešen, četiri gola prednosti omogućavaju komociju fudbalerima Crvene zvezde, jednom nogom su u grupnoj fazi Lige Evrope, zbog čega se daleko mirnije u odnosu na neke prethodne mečeve spremaju za duel šestog superligaškog kola sa TSC-om.

Šampion dočekuje lidera na tabeli u derbiju ove runde, svestan da na stadionu „Rajko Mitić“ ne sme pogreši kao u uvodu kada je igrao bez golova sa Vojvodinom.

Izabrane vesti

Prvenstvo je tek počelo, a mi smo imali jedan kiks koji bi trebalo da ispravimo. TSC je prvi na tabeli, što dovoljno govori kakva su ekipa. Ući ćemo u utakmicu maksimalno, shvatiti ih ozbiljno i očekujem da ćemo zabeležiti pobedu“, očekivanja su Nenada Milijaša, saradnika Dejana Stankovića u stručnom štabu crveno-belih.

Na ovom meču Zvezda neće moći da računa na Miloša Degeneka, reprezentativac Australije povredio se pred kraj prvog poluvremena susreta sa Rumunima i neizvestan je čak i za revanš u Transilvaniji.

„Degenek ne može da igra zbog povrede, za ostale ćemo videti. Tek nam predstoji trening i videćemo kako se ko bude osećao. Što se tiče rekorda El Fardua Bena, apsolutno ga je zaslužio. Niko ga više ne smatra strancem, već domaćim fudbalerom. Izuzetan je u ljudskom, potom i igračkom smislu. Imao sam priliku i da na terenu lično sarađujem s njim i jako mi je drago zbog njega“.

Bivši kapiten oseća kako diše svlačinica, možda zato u krupan plan stavlja reakciju fudbalera na meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Čestitao bih našim igračima na utakmici protiv Kluža, pogotovo posle kritika koje su doživeli od medija. Posebno je teško pobediti tolikim rezultatom u bilo kojoj fazi, a kamoli u plej-ofu i zaista im svaka čast na tome“, dodao je Nenad Milijaš.



tagovi

Nenad MilijašMiloš DegenekFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara