Komentari na vest

Milinko Pantić: Posle porodice, Partizan je moja najveća ljubav

B

B. Grobar

pre oko 3 godine

A kod cigana je, posle sendvica zvezdana im je najveca ljubav.
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

Njemu fudbal duguje ?? Pa pokojnom Anticu da budes zahvalan do kraja zivota. Odlicna sezona tad u Atletiku.Antic ga je.uklopio. Pre I posle toga suvi prosek.Partizan, Panionis to je to.Kao trener nepoznat.Zasuci rukave i radi negde .Sta bi odmah Ateltiko prvi tim ili Partizan.
e

ej

pre oko 3 godine

nestalo finansija...
B

Brojčanik

pre oko 3 godine

Ne odnosi se na tebe.. Vidis da je covek rekao svako normalan.
P

Pozdrav iz Slivenije

pre oko 3 godine

Pa danas svako normalan navija za Partizan. A ne za nesto sto je usiljeno u narodu... Ponosim se sto me je otac od malena ucio, da navijam i da volim najlepši i najbolji klub crno beli Partizan... Odkad za sebe znam samo njemu pripadam... I molim vas ne tripujte se odmah ja sam samo izneo svoje misljenje
K

Kme

pre oko 3 godine

Hahaha jeste, zato vas toliko malo ima
9

951357

pre oko 3 godine

Svako normalan? Ne znam kako neko moze da navija za klub koji je skoro sve u poslednjih 30 godina uzeo na kradju, gurku i namestanje, kojem je jedna od osnovnih vrednosti mrznja prema najvecem rivalu, konstantno vredjanje i laganje, i koji je uzrok i simbol svega pogresnog u nasem sportu, a narocito fudbalu u poslednjih 30 godina. Razumem ljude koji su pre 90ih poceli da navijaju za Partizan, ove koji sada to rade, ne razumem ni malo.
@

@951357

pre oko 3 godine

Da, svako normalan navija za Partizan, ima izuzetaka(fantasticnih ljudi) koji su navijali ili navijaju za Zvezdu, npr Nikolić i Glogovac
r

raboxxxxyyy

pre oko 3 godine

Posle porodice Partizan? Pa ti oca nisi obisao 20 godina, pa u Brasinu nisi dosao od kad si otisao u Spaniju, ti volis porodicu i Partizan? Voli ti pare rodjace i dalje!