Aleksandar Miljković i Miloš Vazura (©FK Partizan)
Aleksandar Miljković i Miloš Vazura (©FK Partizan)

Miljković je Partizanov

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.09.20. | 11:32

Desni bek se vratio u Humsku

Posle sedam godina u inostranstvu Aleksandar Miljković ponovo u Partizanu! Sada već iskusni desni bek, koji je u međuvremenu sa manje ili više uspeha igrao za Bragu, RNK Split, Amkar, poljski Međ i Alaškert, već se pojavio na prvom treningu novog trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića. Nekoliko sati kasnije i zvanično je potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom i pojačao konkurenciju na desnom beku.

Tamo je do sada usamljen bio Nemanja Miletić, koji je i sam raspoložen da se vrati na mesto štopera, dok ga je u mečevima u kojima je morao da odmori povremeno zamenjivao Aleksandar Lutovac, po prirodi krilni fudbaler.

Izabrane vesti

Otud Miljković, voli Stanojević da na raspolaganju ima što više igrača vaspitavanih u Humskoj, a pride stiže bez obeštećenja što je povoljna okolnost za crno-bele.

Sad, koliko on može da unapredi igru ekipe ostaje da se vidi. Nije baš impresionirao u prvom mandatu na crno-beloj strani Topčiderskom brdu, ali nije sigurno ni Miljković isti igrač kakav je bio u ranim dvadesetim. Uostalom, nisu se ni navijači Crvene zvezde oduševljavali kad su čuli da se u klub vraćaju Vujadin Savić, Slavoljub Srnić ili Filip Stojković, pa se na kraju ispostavilo da su ti potezi utabali put do povratka na evropsku scenu.

Bilo je naravno i drugačijih slučajeva. Konačan sud zavisiće samo od 30-godišnjeg Aleksandra Miljkovića.


tagovi

Aleksandar MiljkovićLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara