Foto: fkvozdovac.com
Foto: fkvozdovac.com

Milojev sin potpisao za Voždovac

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.09.20. | 10:29

Na Krovu i Aleksandar Bogdanović

Fudbalski klub Voždovac angažovao je dvojicu talentovanih novajlija, Nemanju Milojevića i Aleksandra Bogdanovića.

Milojević, bivši fudbaler Čukaričkog, Vojvodine i Panioniosa, potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom, a generalni direktor Miloš Mirković poželeo mu je dobrodošlicu.

Izabrane vesti

“Nemanja je mlad igrač, ali ima zavidno iskustvo i baš zato je pravi izbor za Voždovac. Nadam se da će se brzo uklopiti i ne sumnjam da će biti pravo pojačanje za tim”, istakao je Mirković.

Sin Vladana Milojevića se afirmisao u Čukaričkom, imao je epizodu u Vojvodini, a u Voždovac dolazi posle epizode u Panioniosu.

“Drago mi je što sam došao u klub koji je pre svega odlično organizovan i u kome vlada zdrava atmosfera i na terenu i van njega. Moj cilj je da doprinesem još boljoj igri, da dajem maksimum kako na treninzima, tako i na utakmicama. Želim da ispoštujem zahteve stručnog štaba i očekivanja kluba”, istakao je 22-godišnji fudbaler.

Generalni direktor kluba Miloš Mirković, nije krio zadovoljstvo što će dres Voždovca obući još jedan perspektivni igrač, štoper Aleksandar Bogdanović. Mladi Nišlija prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, a potom se oprobao u inostranstvu. Posle epizoda u Portugaliji i Sloveniji, odlučio je da se vrati i ponovo zaigra na srpskim terenima.


tagovi

Nemanja Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara